DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Чудех се кога ще цъфне #2gunfire #2gunfire
Ей го на развали момента  ooooh! ooooh! ooooh!

Ох...и пищовите на помагат  ooooh! трябва да вадим тежката артилерия  Misc Bomb #Sniper #Sniper #Sniper

# 556
  • Враца
Дожаля ми за Ферит  Cry Cry

# 557
Дениз бил дошъл, че се притеснил, пита за Булут..Пита Назлъ.......Пита Ферит добре лиу е,Ферит му каза, че е по-добре.

Хакан пита Демет отиде ли си бодигарда ти, визира брат и
Пита Демет обича ли го, наистина обича ли го,тя му каза, че го обича и че това, че е махнала детето не значи, че не го обича, но имала в главата си една мисъл, да не би да излезе наяве всичко за катастрофата

# 558
Х- но си права .
Ако бila бременна щялo да се промени обстановката и тн. добре  била направила
Хакан - Демет сега ще те питам нещо .
Х- Обичаш ли ме?
Д - обичам те
Х- Демет обичаш ли ме истински
Д- Много те обичам
Х- добре , защо в твоите очи не виждам .............. а
защо
Това ми кажи

Демет  - от първия ден го обичала и до края на живота й ще го обича.
За катастрофата - Надявам се,че няма да излезеш ти причинителя на катастрофата.
Х - говорим за двама човека ,единия брат ти.
Аз никой не съм убивал
Виж,ние трябва да вярваме един на друг
Разбра ли?

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 18:45 от лава

# 559
Момичета направо  немога да повярвам .Тази  Деметка направо си се отърва и сега като си вирне опашката няма да има настигане в гадорийте които очаквам от нея  ooooh!

# 560
Момичета ,аз спирам да пиша за да не се дублираме.  Peace

# 561
Момичета ,аз спирам да пиша за да не се дублираме.  Peace

Моля ви не спирайте  Praynig Praynig Praynig дори и да има дублиране няма никакъв проблем  Praynig Praynig Praynig кой каквото разбере нека сподели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Дениз вика, че не вярва да е Хакан, или щото не иска да вярва.Ферит му каза, че отново, ще разследват случая с камерите, колата..........Дениз казва, че ако наистина е Хакан, то значи , че Булут живее с убиеца на родителите му, Ферит му казва , че това най-много го вбесява

# 563
  • при най-добрия мъж...
С две думи Ферит даде на Дениз да разбере каква е разликата между тях.Че малките,мръсни игрички не подхождат на истинския мъж.
Страхливец Дениз!

# 564
Леле, какъв нахалник е Дениз. Моли Ферит да не казва на Назлъ, че той я е предал. Можела да го зачеркне от живота си, ами да беше мислил. Не разбрах обаче какво отговори Ферит.

# 565
Новия готвач на Ферит бей

# 566
Вай бееее
Назлъ вика, че била дошла заради Булут,ако имало нужда
Ферит и каза, че не иска нищо от нея, дори и заради Булут

# 567
Сърдит е Ферит бей на Назлъ  Tired сърдит   Tired но се разтапя като ги погледне и двамата с Булут  Hug много му е мила тази гледка  Hug

# 568
  • Враца
Ферит пак захапа Назлъ  ooooh!
Прави ми впечатление колко бързо Назлъ мина от "бей" на "ти" Whistling Whistling

# 569
Хакан казва на Демет да не вярва на никого в този живот, посочи за пример Асуман, че и тя я предала

Общи условия

Активация на акаунт