DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Обаче, Ужасно закъсня, както се казва

# 91
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е, дааа...Ужасно закъсня. Ама пак добре, де, можеше да я оставят тая работа с истината за края на сериала, както обичайно правят и да ни изнервят тотално. Пък тъй сега ще има сръдни и гузна съвест, ще поотложат  любовта в полза на драмата, да може да пострада малко драгият зрител. Не може току тъй любов и радост, без сълзи, самообвинения и страдания. Най обичам в турските филми като почне героят или героинята да се самообвинява в стил "ама аз съм виновен, аз..." и да си говори на "ти". (а бе аланкоолу като виждаш, че... защо така правиш?" ит.н.  И другият, невинният, се вижда в чудо и започва да го утешава.

# 92
  • София
....
Второ - Ферит вижда пратката с флашката, тя после изчезва и на него никакво впечатление не му прави, че я няма. Той подредения, нищо не забравящ и т.н. Предполагам не съм пропуснала нещо, т.е. аз не си спомням той да е търсил пратката, Назлъ я взе и той забрави. Нещо много издиша сценария.
...
Този момент ми е най-неприятен. Как можаха СЦ да измислят такава глупост и Назлъ да накъса бележката + да скрие флашката.

# 93
  • Варна
А възможно ли е Назлъ да е изпратила флашката? . . . Това ще бъде голям шок за зрителя.

# 94
  • Плевен / София
А възможно ли е Назлъ да е изпратила флашката? . . . Това ще бъде голям шок за зрителя.
защо не.....след като не може да му каже....ще му покаже....не знам защо идеализираме Назлъ....тя е човек като всички...има слабости/сестра и/ допуска грешки....но поне досега не го е правила с цел да се облагодетелства лично тя самата....

# 95
Здравейте момичета  Hug дойде заветния ден  и се надявам да разберем кой предаде флашката  HugОще преди няколко дни аз изказах мнение ,че Назлъ я е изпратила и сега чакам с нетърпение да видя дали предположението ми ще се окаже истина  Hug

# 96
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гости, много хубав пост.  newsm10
Ако беше идеална, щяхме да кажем, че е неправдоподобна. Като прави грешки - веднага я заклеймяваме.
Съгласна съм и с Мишенце - наистина не беше в логиката на образа й това действие. Обикновено тя доста премисля нещата и не действа импулсивно. Но може би се паникьоса.

# 97
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Рядко попадам на сериал, който е с такъв мерак "разкостван" в мамата!:smile:
Харесва ми, че не идеализират много образа на главния герой. То, като го гледам Джан/Ферит, как да му намериш косури???Wink
С нетърпение чакам всички епизоди и особено тази вечер! Любопитен ми е Дениз, освен ГГ, разбира се!
До довечера, на пуканки!!!

# 98
  • Враца
Добро утро  Hug
Днес е денят на "страшния съд"  Whistling Mr. Green
Нямам търпение за довечера  Party слагам една фотка от монтажа на серийката, явно сцената в зоопарка ще е една от последните  Peace
https://www.instagram.com/p/BZfoBxDlKGj/
Да ви кажа честно от новия сезон следя само Пълнолуние, той някак си ме грабна и ми стана един от любимите  Blush
Скрит текст:
Следя и други 2, като минавам из темичките виждам познати имена , става въпрос за Новата булка и Истанбулската невеста  Peace

Желая ви хубав и спокоен ден, при нас вали и е мрачно  Tired

# 99
Гледай и "Мерием", може би този е най добре направен до момента, ако не го развалят в последствие де

# 100

Май Асуман може и за Антакия да си замине  Thinking

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 15:39 от mariq_72

# 101
  • Враца
Естествено, че малката змия ще иска да избяга, вместо да остане и да се сблъска с последствията от постъпката си  ooooh!
То е ясно, че Назлъ ще се опита да я спре, нали видяхме Асуман като сервитьорка, или след като Ферит каже ,че не иска да я вижда повече ще вземе решение да се прибере  newsm78 , а Дениз ще е там за подкрепа на Назлъ  ooooh! ... още малко остана и ще видим какво са забъркали сценаристите, но накрая ми се струва че ще ни изненадат положително  Whistling

# 102
За доза здравословен смях аз мога да предложа "Светулка". Героинята също ще ви вади от нерви, но комедията е гарантирана. Режисьорът е Баръш Йош - същия като на Ашка, така че двата сериала имат много допирни точки. По-лек и по-забавен от "Пълнолуние", поне засега. Но има превод само на руски.

# 103
# 104
Хаштага #hatanınbedeli #ЦенатаНаГрешката

Тони  Hug мерси за пуканките.

Аз после ще донеса питиетата.......

Общи условия

Активация на акаунт