DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
момичета отваряте ли серийката при мен йок  Tired Tired дали повредата не е в моя телевизор  Joy

# 301
  • София
момичета отваряте ли серийката при мен йок  Tired Tired дали повредата не е в моя телевизор  Joy
И аз не мога.

# 302
Катрина, надявам се, че емотиконките ти показват, че това за търпимостта го казах като шега, защото езикът, с който изразяваш отношението си към постъпките на Дениз, е остър, пък аз казах, че го съжалявам, та се пошегувах, че имам повече търпимост към него от теб, защото за мен е слаб и влюбен и не ми идва отвътре така остро да го осъдя. Викам да поясня, да не помислиш, че се заяждам с теб! Grinning Hug

Дани на мен само езикът ми е остър, иначе делата ми са толкоз меки,че често си викам, че съм  куче дето само лае, ама не хапе

# 303
Мария,даже вече я гледам...Повредата е в твоя телевизор наистина...Сега като прочетох видях,че и на мен в ютуб не отваря,само на линка от групата,където е качена..

# 304
Мария,даже вече я гледам...Повредата е в твоя телевизор наистина...

Изписва ми ,че този клип вече не е налице.Моля за нов линк  Praynig Praynig Praynig

# 305
  • Плевен / София
И аз не мога.
и при мен не се отваря.

# 306
Докато не  я изгледам няма да легна,значи...за да не изчезне и при мен ...Rolling Eyes

# 307
Скрит текст:
Катрина, надявам се, че емотиконките ти показват, че това за търпимостта го казах като шега, защото езикът, с който изразяваш отношението си към постъпките на Дениз, е остър, пък аз казах, че го съжалявам, та се пошегувах, че имам повече търпимост към него от теб, защото за мен е слаб и влюбен и не ми идва отвътре така остро да го осъдя. Викам да поясня, да не помислиш, че се заяждам с теб! Grinning Hug

Дани на мен само езикът ми е остър, иначе делата ми са толкоз меки,че често си викам, че съм  куче дето само лае, ама не хапе
Grinning  Peace

# 308
И аз не мога.
и при мен не се отваря.

Гости пише че клипа е частен  Tired Tired Tired Tired Tired Защо така  Tired Tired Tired

# 309
  • Плевен / София
Означава, че няма да може да се гледа от всички

# 310
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239218%2Fae62e … l_wall_-139981426
Точно на този линк гледам в момента,я пробвайте и вие,може пък да ви отвори и на вас...

# 311
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239218%2Fae62e … l_wall_-139981426
Точно на този линк гледам в момента,я пробвайте и вие,може пък да ви отвори и на вас...

За наше голямо съжаление  клипчето не се отваря . newsm45 newsm45 Поотрязан е достапът до него  newsm45 newsm45

# 312
Оле,и защо ли е така...Не трябва да давам на никой да се доближава до лаптопа...Затвори ли се..и аз няма да мога да догледам серията...

# 313
Оле,и защо ли е така...Не трябва да давам на никой да се доближава до лаптопа...Затвори ли се..и аз няма да мога да догледам серията...

Предполагам ,че  достъпът е ограничен .Както вече Гости писа няма да може да се гледа от всички.Какво да се прави  ще чакаме  Hug

# 314
Благодаря за превода, макар че и на мен не ми се отваря. Cry Иначе реално погледнато постъпката на Ферит в същността си е еднаква с тази на Назлъ - тя скри и той скри, без значение истината кое семейство щеше да разруши...

Общи условия

Активация на акаунт