DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • при най-добрия мъж...
Епизод трепач!Този път ще счупим рейтинга Grinning
Нови лица,нови интриги,малко романтика,ако има-ище бу!Бомбе!

# 601
Момичета, а кога качват епизодите принципно. Тази вечер или утре по някое време например. И аз много благодаря за превода.

# 602
Епизод трепач!Този път ще счупим рейтинга Grinning
Нови лица,нови интриги,малко романтика,ако има-ище бу!Бомбе!

Искрено се надявам на добър рейтинг  Praynig гледам в тубето добре върви но негово величество техния зрител какво ли ще каже  Thinking Praynig

# 603
Значи накратко, Хакан се изплъзна, ще помага на Ферит, Дениз кара старата песен, Демет ще съсипва ресторанта с някакъв Бурак? Правилно ли наваксвам, къзлар? С къщата какво стана, каква е тая болна дъщеря? И Асуман какви ги върти пак?

# 604
Момичета, какъв е хаштага на епизода тази вечер newsm78

# 605
  • Враца
Много динамична серия, а знаете че най-хубавото винаги го остават за накрая  Crazy
Интересно ми е този господин, който показаха преди рекламите е същият от халето, та мисълта ми е каква работа ще има той и защо да е изненада за Демет  newsm78

# 606
Много динамична серия, а знаете че най-хубавото винаги го остават за накрая  Crazy
Интересно ми е този господин, който показаха преди рекламите е същият от халето, та мисълта ми е каква работа ще има той и защо да е изненада за Демет  newsm78

Защото Демет мисли ,че Хакан го уби онази вечер в халето.  А сега стои жив и здрав пред нея.

Значи накратко, Хакан се изплъзна, ще помага на Ферит, Дениз кара старата песен, Демет ще съсипва ресторанта с някакъв Бурак? Правилно ли наваксвам, къзлар? С къщата какво стана, каква е тая болна дъщеря? И Асуман какви ги върти пак?

Самбо  Hug Болната дъщеря е на Джелял мъжа,който е бивш служител на фирмата на "ПУСУЛА" . Същият е бил уволнен от Демир . Хакан го убеди да каже ,че той е развалил колата на Демир и Зейнеп.
Асуман здравата я наплашиха. Отиде при Дениз да се извини за това,което причини .

Момичета, какъв е хаштага на епизода тази вечер newsm78

Кескинова  Hug хаштага го преведе Данни   bouquet
Ще се пробвам с превод на хаштага. Направо скок на сляпо, едно към едно каквото речникът казва.

#на ръба на огъня

Според рускините - #НаКонцеПламя

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 22:49 от лава

# 607
  • Враца
Благодаря Лава  bouquet

# 608
Ще го изям тоз малък сладур  Heart Eyes
Ферит - Не трябвало ли той сам да нарисува рисунката.
Малка подкрепа ползвал малкия .  Simple Smile

Както вижда добре бил каза на Демет мъжа.

# 609
Лава, благодаря за поясненията и че ме приемате така-късно. Не можах да сваря днес. Добре, че ви има, както казват турците. Hug

# 610
Носи му сок .
Назлъ - Когато били деца майка им им казвала ,че
Назлъ - колкото зрънца ориз остави толкова деца ще има.
Булут - Колко деца искал да има
Ферит - ти ми стигаш Булут .Не искам друго
Булут - искал да има брат, но бил сам. Техния Джан имал брат ,много се забавлявали те.
Назлъ -  момиче и момче искала да има.

Гурме ?
Назлъ му обясни какво е.

Дениз донесъл телескоп на Булут.
Дениз да не го отварят там ,а някъде където ще могат да виждат звездите.

И следва откъса ,който пуснаха преди епизода. Няма да пиша репликите  Peace

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 07:00 от лава

# 611
Булутчето отсега си поиска братчета и сестрички. Хитрец голям. А вуйчо му каза, че и той му стигал. Joy

# 612
  • Враца
Защо ли си мисля че и тази вечер Ферит няма да откаже на Булут и Назлъ пак ще остане у тях  Whistling

# 613
Защо ли си мисля че и тази вечер Ферит няма да откаже на Булут и Назлъ пак ще остане у тях  Whistling

А дано нали трябва да топим ледовете  Hug Heart Eyes

# 614
Фатош е притеснена .Ще се запознава с приятелите на Енгин.4-5 човека
Той й каза,че е достатъчно да бъде себе си .

Малкия решил ,че ще става астронавт.
Ферит- ти каква искаше да станеш като беше малка?
Назлъ - първо балерина ,после ... и шофьор на ... искала . Накрая решила да стане Шеф.

Ферит- защо искал да стане астронавт ?
Булут  Cry като стане астронавт ще иде да намери родителите си .

Общи условия

Активация на акаунт