2 от тях са 50+, 3-тата е около 38г и до колкото знам е скъсала с ергенлъка и проби-грешките с гаджета и живее с някакъв мъж. 4-тата е на скромните 21г и като виждам как върти фен клуб и днес харесва един, утре друг, на третия ден трети. И по отношение на другите неща в живота е скок-подскок 
. Само този се оказа равностоен и по-добър. Неговият инат е по-голям и продължителен от моя, волята му е по-силна и издръжлива, само той ми е давал достоен отпор и няма как да не го уважавам. Стабилен е, последователен, решителен и резултатен без празни приказки и излишно перчене. За няколко години борба на характери и двамата си поизпилихме рогата, доста пъти мислех, че сме приключили, но не. Това е единственият мъж, който усеща и схваща какво съм аз. Усеща вътрешните съмнения, проблема с доверието и потребността да разбера по действията му, не на думи, че съм важна. Защото за овенката най-важно според мен е да е значима. Подценяването, незачитането, пренебрежението ни отблъскват. Това е и единственият мъж, с който се научих на търпение
. Той пък се научи да е внимателен с чувствата ми и да се съобразява с мнението ми и да ме държи информирана. При тези условия почти напълно приемам да води
.
.
.
Освен това се е покрил от известно време и не ми е дал повод да се присетя за характерчето му
Аз ползвам секса за приспиване, за събуждане, за оправяне на лошо настроение, за оправяне на кавги, за всичко. Аз докато готвя си мисля за секс - с половинката си . Вечер изгасям лампата и скачам отгоре му... такааа това обаче виждам не се нрави на Везните и не знам до кога ще изкараме .
ох, много съм съгласна с много неща.
- типична овенска фраза. Както и "Не ме занимавай и не ми губи времето с глупости."
. "Пу ти гониш!" и това е
.
. Със стрелеца се бях научила като ми каже някакъв час за нещо, да добавям автоматично поне 90 минути, за да получа истинския час, в който ще се случи евентуално нещото. С телеца добавям между половин година и 2-3. Но пък обещанията на стрелеца бяха пържен въздух, а телецът те сбърква от чакане, но накрая имаш осезаем резултат.
? Да не те е пребивала твоята бивша, Скуби Ду
?
!
. Колко пъти съм лежала будна в тъмното и съм се чудела цял живот ли ще е така
. Накрая направих услуга и на двама ни. 
? Да не те е пребивала твоята бивша, Скуби Ду
?
!
. Колко пъти съм лежала будна в тъмното и съм се чудела цял живот ли ще е така
. Накрая направих услуга и на двама ни.Препоръчани теми