ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 54 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Нищо, аз гласувах за актриса, чийто сериал следя предимно чрез фраговете Joy
а мен ще ме принудят да побутна Серенай JoyJoyJoy
ама не мога без чИрвеното  JoyJoy

тц, размислих, само за Чачо и Долунай ще гласувам Bowtie

дур бе, кривото Джемре  Joy Joy Joy Joy Joy знаиш как се бие? Джеки Чан пасти да яде  Mr. Green
JoyJoy  и като Дж Чан нИ щЪ да я видя JoyJoy

# 556
  • Sofia, Bulgaria
Ади финалистите Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
пак ще има недоволни JoyJoyJoyJoy

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal

в Т вече падат от смях от номинациите на Бенсула и кривото Джемре JoyJoy

в очакване съм на кармазъ надписите Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Що са си правили труда да слагат и други освен Чачи Rolling Eyes Grinning
 Вероятно ей така за цвят щот за конкуренти не стават Wink Joy Joy Joy Joy

# 557
Привет Hug Hug Hug

Ама тези Келебеци са голяма комедия.. Ама ви казвам голяма..

Хайде Керем ще го оставим настрана, нали във форума преобладава всеобщо мнение, че го няма никакъв като актьор, а и  манекенска титла няма, но сред кандидатите за ен добър еркек ойунджу да ги няма Къванч и Халит, на единия от който сериала приключи края на този сезон, а пък на другия все още му върви. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms И двамата много добри актьори Peace Peace
И вместо Неслихан или Бергюзар са сложили Бенсу, какво още да коментираме.. Thinking Thinking Thinking

Ама то знаете ли на какво прилича? На онази анкета за най-хубав актьор на Геджето. Енгин Акюрек беше избран за най-красив актьор.. Чачко мисля, че беше четвърти подред, а Керемчи на предпоследно място hahaha hahaha hahaha hahaha

Както Ранини писа, че едни награди с традиция като Келебеците се превръщат в цирк. Фандома избира. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Желая им успех на кандидатите. Мои фаворити са Чачко и Арас. И двамата заслужават наградата. Peace Peace Peace
Хайде, почвайте да гласувате..
Ани, Hug Heart Eyes миличка идвай с червеното.. Peace Peace

# 558
Здравейте Stuck Out Tongue Winking Eye

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧАЧИИИИИИИИИИИ!!!! HeartHeartHeart
https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal

Нямаше да се произнасям за келебеците .. ама като нИ мога да се сдържа Joy
Аз гласувах за Чачи и за всичко, свързано с ВЪТРЕ Stuck Out Tongue Winking Eye включително Бенсула Joy Да, не е добра актриса, ама .. да напомням ли за една, която също не смятам за добра, ама спечели два келебека. Joy за един и същи сериал. Joy Ако Ранини едва сега е разбрала, че келебеците са цирк, то аз го разбрах още тогава. Joy
Относно кой е стигнал до финала и кой Е заслужавал, ама не е успял... ами да са гласували феновете.

# 559
Относно кой е стигнал до финала и кой Е заслужавал, ама не е успял... ами да са гласували феновете.
а, баш!! JoyJoyJoyBowtie
имаше ли ги изброените в предварителното гласуване - имаше ги.... Stuck Out Tongue Winking Eye  кой им крив, че феновете им не са достатъчно организирани, да си направят  5-6 10-11 профила и да гласуват....JoyJoyJoyJoy

а оная награда за Кънчо, за актьор на годината... JoyJoyJoyJoyJoy  в годината, когато грам актьорлък не беше показвал....Joy  нека духне малко таратор и той Trollface
и там не питаха зрителите и феновете....Laughing

ади кармазъто дОди, отивам да уважа Чачо и ЖИлязко... нищо друго Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 560
Лилиии, милааа Heart
Относно Ушко - аз винаги съм смятала, че е талантлив, но с последния сериал не извади късмет. И когато сериала не става, актьорите поемат негативите, колкото и да са талантливи и да си играят ролите добре. Stuck Out Tongue Winking Eye
За Кънчо - Джадъ го е написала. Ако тази година му бяха дали наградата за актьор на GQ - OK, има сериал, който приключи. (въпреки, че неговия сериал не е бил много по-добър от Ушковия.Joy ) Ама миналата година, без да е играл .. айдИ моля .. Липсата му  на тези награди е един вид възмездие. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
За Халит - ами той може би страда от това, че фенската му маса не се занимава с гласувания. Joy
При Чачовите фенове, за които всички казват, че са уникални Joy няма празно. Откак пуснаха предварителното гласуване, в Т ми излизаше постоянно споделяне на сайта на келебеците с призив да се гласува. Няма как да подминеш. Joy Сега е същото. И така ще е до финала. Такива са му феновете.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не съм гледала никой от останалите номинирани, но на предварителните гласувания, не съм гласувала за Бенсула. Но сега гласувах за нея, защото искам Вътре да спечели във всички категории. Joy Ама и да не спечели, мноУ важно. Joy

# 561
Ани, Hug Heart Eyes благодаря за кърмъзъто..

Ето ти един Чачко от Келебеците. Един келебек взе, втория е на път. Таман и за него два ще има. Заслужени Peace Peace Peace

Джадъ, Hug Heart Eyes точно на това се ядосвам сега. На Илкер сериала му свърши отдавна, на Толга му е още на 16 епизода. В началото още нямаше да ги включат в предварителното гласуване.. Та онези, на които сериалите им се излъчвали миналия сезон и продължават да се излъчват сега, да са в списъка за предварително гласуване. И реално онези, които заслужават да са  в окончателните списъци за кандидати за наградата..
Абе кво ли се разправям и аз.. newsm78 newsm78 newsm78

А наградата на Кънчо не беше ли за мъж на годината на списание GQ?

Да духа таратор викаш hahaha hahaha hahaha

# 562
Ама и да не спечели, мноУ важно. Joy
и ние ще си сипем таратор  JoyJoyJoyJoy

НЕ, не беше, за актьор беше Trollface
иначе и Джансула е била наградена за мъж на годината JoyJoyJoyJoyJoy

# 563
Лилиии, Heart и аз и мислех, че е за мъж на годината, ама била за актьор. Joy парадокс си беше отвсякъде. Аз тогава написах, че не трябва да е той, но не трябва и да е Чачо. И той не беше снимал сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега всички са снимали, играли .. Joy Но си права, че има нещо сбъркано в номинациите - малко тюрлю гювеч Joy кой почнал, кой свършил .. Joy
И да, Чачи заслужава Joy всичките награди на света. JoyJoy Но тази година няма да му дадат келебек. Stuck Out Tongue Winking Eye и ще си сипваме таратор. Joy може и супа, че тогава ще е хладничко сигурно Joy

# 564
Лилиии, милааа Heart
Относно Ушко - аз винаги съм смятала, че е талантлив, но с последния сериал не извади късмет. И когато сериала не става, актьорите поемат негативите, колкото и да са талантливи и да си играят ролите добре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
За Кънчо - Джадъ го е написала. Ако тази година му бяха дали наградата за актьор на GQ - OK, има сериал, който приключи. (въпреки, че неговия сериал не е бил много по-добър от Ушковия.Joy ) Ама миналата година, без да е играл .. айдИ моля .. Липсата му  на тези награди е един вид възмездие. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
За Халит - ами той може би страда от това, че фенската му маса не се занимава с гласувания. Joy
При Чачовите фенове, за които всички казват, че са уникални Joy няма празно. Откак пуснаха предварителното гласуване, в Т ми излизаше постоянно споделяне на сайта на келебеците с призив да се гласува. Няма как да подминеш. Joy Сега е същото. И така ще е до финала. Такива са му феновете.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Не съм гледала никой от останалите номинирани, но на предварителните гласувания, не съм гласувала за Бенсула. Но сега гласувах за нея, защото искам Вътре да спечели във всички категории. Joy Ама и да не спечели, мноУ важно. Joy

newsm10 newsm10

А за подчертаното в червено имаш много  love001 love001 love001 love001

Ай, така драго ми става на душичката като  видя някой да казва, че моето момче Керемчи е талантливо. Аз го знам, вярвам, че е изключително талантлив със цялото си сърце, но вече ми омръзна да се опитвам да го доказвам на другите.
Затова отсега нататък ще го раздавам спокойно. Който го оценил, оценил, който не, жив и здрав да е..

А, джадъ, разбрах.. Peace Peace

А знаеш ли до кога е гласуването? И допитай се да видим до вълшебното си кълбо дали Чачко ще дойде да вземе наградата си. Thinking Thinking Thinking

# 565
Лилиии, ама по принцип го раздавай спокойно бе миличка. HeartHeartHeart Нищо не трябва да се взима чак толкова насериозно. И да доказваш на когото и да е било колко е талантлив Ушко или пък аз да ходя да доказвам колко е талантлив Чачи. Ами всеки да харесва и оценява когото си иска. Stuck Out Tongue Winking Eye и който му е на сърце. Heart

ама не ми оценихте труда бе Joy сама изрязах тримата Яманчовци от промо снимките на ПО с фотошопа Joy като за първи опит напраУ мисля, че се справих добре Joy

Чакай да сложа още един Joy

# 566

ама не ми оценихте труда бе Joy сама изрязах тримата Яманчовци от промо снимките на ПО с фотошопа Joy като за първи опит напраУ мисля, че се справих добре Joy

Kissing Heart KissKissing Heart KissKissing Heart

оценихме, оценихме Joy Joy

продължавай с Яманчовците  Hug

за награда получаваш мъжа на годината Heart Eyes

# 567
Лилиии, ама по принцип го раздавай спокойно бе миличка. HeartHeartHeart Нищо не трябва да се взима чак толкова насериозно. И да доказваш на когото и да е било колко е талантлив Ушко или пък аз да ходя да доказвам колко е талантлив Чачи. Ами всеки да харесва и оценява когото си иска. Stuck Out Tongue Winking Eye и който му е на сърце. Heart

Ани, Hug Heart Eyes справила си се страхотно Peace Peace Peace
Че то има ли нещо, с което да не можеш да се справиш, я?
Мисля, че няма Naughty Naughty

Я да взема да пусна едно поздравче за мене си.. Нищо, че и Емир Козджуоглу е там, ще го преглътна заради Сарп Йълмаз и Йиит Кълъч Peace Peace

# 568
Лилиии, има много неща, с които не мога да се справя. Joy
Лу, няма повече Stuck Out Tongue Winking Eye този е последния Яманчи Joy Няма повече промо пози Joy Минавам към някой друг Чачов герой Joy

# 569
умря циганката дето я хвалеше....  тааа JoyJoyJoyJoyJoy
тая точка на ръкава му ти ли я метна  JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт