ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 54 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 360

Цитат
Да, точно така - официално е обявено, че Пънар Булут и Ерджан Мехмет Ердем ще са сценаристи на Чачовия сериал. Нали даже Пончик го сложи в сайта си.

Тази Пънар Булут не беше ли и в "Езел" Rolling Eyes newsm78 А Ерджан Ердем го чувам за първи път Rolling Eyes
Да Езел + Suskunlar, 20 Dakika, Maral и др. Обикновенно работи с мъжа си Керем Дерен. Сценария на Cingöz Recai е техен...
Ercan Mehmet Erdem
Благодаря, Ани, Тара Hug Значи няма проблем- два сценария за един сезон Grinning
Аз какво се чудя, предния сезон Едже беше с три Stuck Out Tongue Winking Eye

Smirk

# 361
https://twitter.com/mavi/status/918115816754876416
JoyJoy  като нЕма краци.... ще го бутат с блясък JoyJoy

То само с краци не става. Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва и акъл. Joy
Краците са си й на ред на Бенсула. Stuck Out Tongue Winking Eye

Блясъка е заради името бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря, Ани, Тара Hug Значи няма проблем- два сценария за един сезон Grinning
Аз какво се чудя, предния сезон Едже беше с три Stuck Out Tongue Winking Eye

Smirk

Като се има предвид, че Чачовия сериал ще е 10 серии по 60 минути, вероятно са си направили сметката. Joy
То пък Еджето като гледам какво сътвори от трите сериала, които била писала ... Joy

# 362
за реклама  JoyJoyJoyJoyJoy

Като се има предвид, че Чачовия сериал ще е 10 серии по 60 минути
нима вярваш в това JoyJoyJoyJoyJoy

# 363
за реклама  JoyJoyJoyJoyJoy

Като се има предвид, че Чачовия сериал ще е 10 серии по 60 минути
нима вярваш в това JoyJoyJoyJoyJoy

те сериалите на Нетфликс са си по толкова. Вярвам, да. Stuck Out Tongue Winking Eye  Даже някои са по 8 серии за сезон. Като бразилския Наркос. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 364
Привет 💝
Ании,как няма да я позная с този ”крив” шрифт 😂😂😂. Ивчоо 💋
Лили... много си мила 😘💗😘
Дайте ми,някакво прясно инфо около Ча,че малко му изневерих с друг 😐

# 365
Привет 💝
Ании,как няма да я позная с този ”крив” шрифт 😂😂😂. Ивчоо 💋
Лили... много си мила 😘💗😘
Дайте ми,някакво прясно инфо около Ча,че малко му изневерих с друг 😐

То изневярата стана често срещано нещо тук JoyJoyJoy

Ми няма инфо. В Америка е. Joy Ще си дойде скоро и ще снима сериал за Нетфликс. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 366
KissKiss

те сериалите на Нетфликс са си по толкова. Вярвам, да. Stuck Out Tongue Winking Eye  Даже някои са по 8 серии за сезон. Като бразилския Наркос. Stuck Out Tongue Winking Eye
пак не ме убеди JoyJoyJoyJoy  ама ти гледаш ли ги Rolling EyesLaughing

# 367
пак не ме убеди JoyJoyJoyJoy  ама ти гледаш ли ги Rolling EyesLaughing

ще се убедиш. Joy Серии по 3 часа има само в Турция. Joy И сезони по 40 серии Joy
Само последния сезон на троновете ще направи изключение - 7 серии по час и половина.. Stuck Out Tongue Winking Eye ама ще е чак след 1 година Imp

# 368
  • Пловдив
Добро утро!
Успешен, приятен и спокоен четвъртък!

# 369
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Бях забравила, че Бенсу я взеха за рекламно лице на Мави. Нека, тъкмо по-малко ще се изявява като актриса. А сега и като се омъжи, хептен ще забрави да прави кариера...

Ай да си идва Чачо, че голяма скука и суша... Не ще изневеряваме, ами направо ще забравяме скоро Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 370
  • Sofia, Bulgaria
        Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Чачи ни напомни за себе си Wink Grinning

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 11:08 от Iskra Pandova

# 371
Добър ден Hug

Кой казва, че няма новини? Joy
Ето една - Чачо и Неслихан Атагюл Rage щели да си партнират в сериала - така се говорело в нета. Повлияха се от фенските колажи вероятно. Има няколко профила в Т, които бълват колажи с двамата. Joy При това геджето публикуваха частта от интервюто на въпросната Неслихан, в което тя казва, че няма такова нещо. Joy
Дано не е излъгала тази, че ще ми вгорчи гледането. Joy

Аз Чачи не мога да го забравя. Нито пък мога да му изневеря. Затова като се появи, ще дойде при мен, не при вас.

# 372
Бях забравила, че Бенсу я взеха за рекламно лице на Мави. Нека, тъкмо по-малко ще се изявява като актриса. А сега и като се омъжи, хептен ще забрави да прави кариера...
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Мерабаааа Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
букетчето на джадЪ Heart EyesHeart Eyes  карвинг букетчето  YumYumYumYumJoy

Аз Чачи не мога да го забравя. Нито пък мога да му изневеря. Затова като се появи, ще дойде при мен, не при вас.
и изведнъж гледаш..... станало сутрин JoyJoyJoyJoyJoy
тоз хабер хич да не го беше носила... Confounded

# 373
Джадъъ, няма да е сън. Веднага съм му докладвала, че му изневерявате Stuck Out Tongue Winking Eye Каза, че обича само мен. HeartHeart

# 374
Джадъъ, няма да е сън. Веднага съм му докладвала, че му изневерявате Stuck Out Tongue Winking Eye Каза, че обича само мен. HeartHeart
баси лъжеца!!  JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт