ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 54 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
аз знам, ма нЕма ви кажа Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

да лайкнела колектива JoyJoyJoy

А стилистката трябва с камъни да я убият! и за солей-буфан-недоразуме-пърл-пърл-роклята и за магистралното тУалетче! Два пъти Grin
дур беее JoyJoyJoyJoyJoyJoy

как навързахте Късокракая с акъл ..... нИ знам TrollfaceLaughingLaughing

# 466
аз знам, ма нЕма ви кажа Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

да лайкнела колектива JoyJoyJoy

А стилистката трябва с камъни да я убият! и за солей-буфан-недоразуме-пърл-пърл-роклята и за магистралното тУалетче! Два пъти Grin
дур беее JoyJoyJoyJoyJoyJoy

как навързахте Късокракая с акъл ..... нИ знам TrollfaceLaughingLaughing

И да не кажеш, то ще стане ясно Joy

Аз повече нЕма да коментирам Късокракая, щото винаги я навързвам с Дългокракая, пък тук всички освен мен са й фенове .. Joy Даже тук сте повече май отколкото в нейната тема. Joy

аз съм фен на този само Heart

# 467
Animal Snake С  малко закъснение  ида......Stuck Out Tongue Winking Eye

Лили HugHeart
Добър ви ден.....Hug

# 468
Бойче Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако Чачо продължава да се крие в ХАмерика съвсем ще го забравят в социалните мрежи. Joy
https://pbs.twimg.com/media/DMVp9SGX0AEEKZy.jpg

Онзи дето яде боя с рози от пещерния човек и той в класацията, даже на 3-то място Joy

Я, Рижко и той в нов сериал, ама няма да е мъж на Баадето, на някоя друга ще е Joy
https://pbs.twimg.com/media/DMVrwowWsAAi8f8.jpg:large

# 469
Animal Snake С  малко закъснение  ида......Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy Joy Joy Joy Joy

Ти си бяла и добра, бе  Heart Eyes Hug Hug Hug

Скрит текст:

Кажи, кажи  Heart Eyes Hug кажи кога требе да сме готови

Я, Рижко и той в нов сериал, ама няма да е мъж на Баадето, на някоя друга ще е Joy
https://pbs.twimg.com/media/DMVrwowWsAAi8f8.jpg:large

Вай, вай, вай, вай изгоря Рижко  Laughing Laughing

# 470
Animal Snake С  малко закъснение  ида......Stuck Out Tongue Winking Eye
Animal SnakeJoyJoyJoyJoy

Даже тук сте повече май отколкото в нейната тема. Joy
през май може, ама през октомври LaughingLaughing

Ако Чачо продължава да се крие в ХАмерика съвсем ще го забравят в социалните мрежи. Joy
де късмет да остане още една година LaughingLaughingLaughing

# 471
  • Яко в Матрицата...
Значииии, колективът е кудкудячи, тия змии Scream не знам защо се множат тук Rolling Eyes Joy И тук дългите и къси крака са без значение, все с нещо няма да ни се харесат Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 15:51 от Reni - BG

# 472
Значииии, колективът е куркудячи, тия змии Scream не знам защо се множат тук Rolling Eyes Joy И тук дългите и къси крака са без значение, все с нещо няма да ни се харесат Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoyJoy това е сигурно.

ама аз като гледам партнЕрката на батко Ибо и напраУ се успокоих. Чачо е една идея по-добре. Joy

# 473
Значииии, колективът е куРкудячи
това особено ми хареса  JoyJoyJoyJoy

# 474
тия змии Scream не знам защо се множат тук Rolling Eyes Joy

Laughing Laughing Laughing Laughing

Виноват, Ренко  Heart Eyes Hug ама и Чачуни виновен  Laughing Laughing щото той не мъти и за това няма кво да снасяме  Joy Joy Joy кудкудяците са в почивка  Laughing Laughing

това особено ми хареса  JoyJoyJoyJoy

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Мерсаж ви, девойки, за усмивките днеска  Heart Eyes Hug Hug

# 475
  • Яко в Матрицата...
това особено ми хареса  JoyJoyJoyJoy

Хахаха... мноУ съм добре Joy, ама ще ми мине ...

Като си говорим за партнерки, я Монги как се уреди с хитов сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 476

Виноват, Ренко  Heart Eyes Hug ама и Чачуни виновен  Laughing Laughing щото той не мъти и за това няма кво да снасяме  Joy Joy Joy кудкудяците са в почивка  Laughing Laughing

а баш. Той е виновен. Замина и .. ни вест, ни кост Joy Да се чудим какво да пишем и около кого да се увиваме и да съскаме. И да кудкудякаме най-вече JoyJoy

Ренка, вярно на Монги сериала държи рейтинг. Ама не знам тя каква роля играе там. Май жените не са в центъра на събитията. Joy Виж курбана е винаги нареден по снимките Joy

# 477
това особено ми хареса  JoyJoyJoyJoy
Joy Joy Joy всичко е казано...

Като си говорим за партнерки, я Монги как се уреди с хитов сериал Stuck Out Tongue Winking Eye
а Йозге с ЖИлязко... Sad Tired Face

# 478
  • Яко в Матрицата...

Виноват, Ренко  Heart Eyes Hug ама и Чачуни виновен  Laughing Laughing щото той не мъти и за това няма кво да снасяме  Joy Joy Joy кудкудяците са в почивка  Laughing Laughing

а баш. Той е виновен. Замина и .. ни вест, ни кост Joy Да се чудим какво да пишем и около кого да се увиваме и да съскаме. И да кудкудякаме най-вече JoyJoy

Ренка, вярно на Монги сериала държи рейтинг. Ама не знам тя каква роля играе там. Май жените не са в центъра на събитията. Joy Виж курбана е винаги нареден по снимките Joy

Снощи са я спасявали, иначе се омъжи за ГГ и беше докторка. Изглежда ролята й е доста по-голяма от тази на Мелек...

# 479
  • ... да усещаш мириса на море ...

Колектива ли? Аз мислех че сме патки, ъ-ъ-ъ-ъ кокошки, е така де: големи бели Фтички

И в тази връзка, Монги е ..... Айбуке Пусат?

Общи условия

Активация на акаунт