ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 54 262
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
И в тази връзка, Монги е ..... Айбуке Пусат?
Joy Joy Joy
Тъй, де! Е, не е ли Монги, кажи! Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
  • Sofia, Bulgaria
  Ох бе от тез ваши коментари,помислих,че съм влезла в чужда тема  Crossing Arms Shocked

Я да припомня все пак за кого е

# 482
  Ох бе от тез ваши коментари,помислих,че съм влезла в чужда тема  Crossing Arms Shocked

Я да припомня все пак за кого е

Heart Eyes

Готин видео-колаж Чачо-Арас  Blue Heart

https://vk.com/video-70873215_456239965

Тази Айча /Мерием много ми е легнала на сърце за партньорка на Чачо.  Kissing Heart
Фуркан дали ще ни я даде? Ми, ние, пък, как му дадохме Лейля и не ни се свидеше... Grinning Stuck Out Tongue

Hug

# 483
ади сега нЕма нужда някой нещо да ни дава, особено жИна ImpJoyJoyJoyJoy

я, ЖИлязко..... Heart EyesHeart EyesYumYum  днес него ще гледам JoyJoy
искате ли коментари
JoyJoyJoyJoy

# 484
  • Sofia, Bulgaria
ади сега нЕма нужда някой нещо да ни дава, особено жИна ImpJoyJoyJoyJoy

я, ЖИлязко..... Heart EyesHeart EyesYumYum  днес него ще гледам JoyJoy
искате ли коментари
JoyJoyJoyJoy

Тц Naughty Това е грозното комисарче дет го свитнаха в друго дизи Mr. Green

# 485
Тц Naughty Това е грозното комисарче дет го свитнаха в друго дизи Mr. Green
не бееее JoyJoyJoyJoyJoyJoy  този е нов Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesYumYumYumYum

# 486
Мераба, къзлар wavey wavey

Абе не знам кви сте, ама знам, че си ви обичам love001 love001 love001 love001 love001

ГалкаHug Heart Eyes за теб newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

Ани, Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Джадъ, Hug Heart Eyes гледах бат ти Ибо. Ама тоя човек как на нота не си променя играта бе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! И като шеф на холдинг беше същия, и като мафиот си е същия.
Не знам дали се държи на лоша режисура както писа Токио, или пък на нещо друго, но си беше пълно фиаско снощния първи епизод.
Историята много зле разказана, на всеки десет минути с по един флашбек, играта на всички  под всякаква критика. Семейството на Фърат (бат ти Ибо) с едно родословно дърво, че да се чудиш кое корени, кое клони, че и листа.. Аман, аман. А пък онази сцена с кърпенето в линейката си беше пълен абсурд.
А за момата неопетнена просто думи нямам. Как могат тези млади жени така да си загрозяват тези усти бе. А каква красива беше в Йер гьок ашк тя. Сега са й останали само едни големи зелени очи.
И тя на моменти много преиграваше. А за зъбите й по-.добре да не отварям тема.

С две думи. На мен не ми хареса сериалчето. Ама пък не трябва никой да ес подвежда по мен, защото при мен вече има установена болест. Керемомания с придружаваща диогноза Чачомания. Ако ги няма тези мои двама любимци, нищо не ми задържа погледа.

Да добавя и онова, което Ранини беше писала след първия фрагман на първи епизод.
Ранини: На танътъма на канала двойката Ибрахим Ч и еди коя си ( как се казваше момичето, бе ,забравих ooooh! ooooh! ooooh!) изглеждаха добре, но на танътъма на сериала изглеждат много грозно ( точно тази дума използва) Спешно съответните лица да се заемат с това

Едно нещо ми хареса от сериала. И това е музиката..Дело на Йълдърай Гюрген. Същият, който писа музиката на Въпрос на чест. Всяка музикална тема на сериала докосваше сърцето ти.

Хайде това за Бойчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На финалния епизод на Честта ръчичка не падна, но така хубаво изигра Керем сцената с умирането, че само музиката да чуя, ми се плаче.. Sad Sad Sad Sad

Искре, Hug Heart Eyes все забравям да те питам.. Ти АФК гледала ли си? newsm78 newsm78

Хайде още малко Чачко, че трябва да отида и в темата за Керем да понапиша нещо, че там никого не обсъждаме и затова няма желаещи нито да пишат, нито да четат в темата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И накрая..Няма да ми се смеете обаче Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

Половин час мислих какво е това магистрална Laughing Laughing Laughing

# 487
Лили, слънчице прекрасно HeartHeartHeartHeartHeart
Ти да не мислиш, че на някой му пука как играе батко Ибо? JoyJoy За него е достатъчно да е секси и да си разхожда мускулите по екрана. JoyJoyJoy

Ай, че сладък малък и зелен Чачи си ни донесла HeartHeart

# 488
Джадъ, Hug Heart Eyes гледах бат ти Ибо. Ама тоя човек как на нота не си променя играта бе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! И като шеф на холдинг беше същия, и като мафиот си е същия.
ще имаш да вземаш, Лиленце Rolling EyesRolling Eyes
това да не е твоят Ушак Trollface Mask
сори, ама хич нищо не си видяла и разбрала от играта му   Stuck Out Tongue Winking Eye
за родата не знам, няма и да науча, не са ми интересни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 489

hahaha hahaha hahaha

Ела тука, бе Лиленце  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug ела дай две усмивки

Яаааааа, каква хубава семейна снимка  love001 love001 и аз съм там, ама, се не виждам, срамувам се   Embarassed Embarassed

ЛУ Hug  няма да е толкова .. newsm78 newsm78..полиран! Ще е с леееко набола брада  Wink и коса, в стил ранен Яман  Heart Eyes така искам  Crossing Arms 
Да го правят, както искат, пак ще е прекрасен и неповторим  newsm53

И аз снощи си погледах Баръшко  Heart Eyes Grinning Cry

хубава вечер...  newsm78..кудкудячета ли, или Ссссъсссскячета ли 33uu   Heart Eyes

# 490
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
Искре,  все забравям да те питам.. Ти АФК гледала ли си?

Лили Heart Eyes Heart Eyes Гледала съм го(няма да казвам колко пъти Blush) С този сериал обикнах Чачи и така до днес Grinning В него харесвах и Хазал в 1ви сезон,но после нещо в нея много ми липсваше 33uu Neutral Face В сегашния виждам дежавю с АФК  Peace Rolling Eyes Играта ѝ не се е променила и на йота Sad Sunglasses

Цитат
Половин час мислих какво е това магистрална

Ох бе Лили Чак сега го прочетох

Магистрална п.......тка Wink Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 01:52 от Iskra Pandova

# 491
аз си продължавам с Делибалчето Joy

# 492
аз си продължавам с Делибалчето Joy

Тук е .......Ох Божееее!!! 😍😍😍

# 493
  • близо до брега на морето
 newsm57 kyllmg kyllmg Misc Ghost tiptoe tiptoe
Кви са тия лазещи гадини бе,че и бели Sick
Не моа ви фана мислата-отново бе.....аз пък все ощи са имам за бело...ама от тия с дългата шия Joy Joy Joy

# 494
Мераба….. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

сссссс….  Animal SnakeAnimal Snake  да си продължа мисълта….. JoyJoyJoy
днес е ред на Йозге …. поредната жертва на великата стилистка….LaughingLaughingLaughing

https://scontent-dft4-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/2258216 … 43883055104_n.jpg
https://scontent-dft4-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/2263878 … 14622597120_n.jpg

но тя само изглежда  нелепо, за разлика от оная с "ламперията"  …. Laughing   Сякаш е стигнала до Кан на стоп и сега трябва да посъбере нещо, че да се върне…… Trollface Sign Underage

https://www.instagram.com/p/BaX0uBSA2gc/?tagged=hazalkaya

Общи условия

Активация на акаунт