ама не мога без

тц, размислих, само за Чачо и Долунай ще гласувам

знаиш как се бие? Джеки Чан пасти да яде 
и като Дж Чан нИ щЪ да я видя 

знаиш как се бие? Джеки Чан пасти да яде 
и като Дж Чан нИ щЪ да я видя 

И двамата много добри актьори

миличка идвай с червеното..

включително Бенсула
Да, не е добра актриса, ама .. да напомням ли за една, която също не смятам за добра, ама спечели два келебека.
за един и същи сериал.
Ако Ранини едва сега е разбрала, че келебеците са цирк, то аз го разбрах още тогава. 

кой им крив, че феновете им не са достатъчно организирани, да си направят 5-6 10-11 профила и да гласуват....

в годината, когато грам актьорлък не беше показвал....
нека духне малко таратор и той 

) Ама миналата година, без да е играл .. айдИ моля .. Липсата му на тези награди е един вид възмездие.

няма празно. Откак пуснаха предварителното гласуване, в Т ми излизаше постоянно споделяне на сайта на келебеците с призив да се гласува. Няма как да подминеш.
Сега е същото. И така ще е до финала. Такива са му феновете.. 
Ама и да не спечели, мноУ важно. 
благодаря за кърмъзъто..

точно на това се ядосвам сега. На Илкер сериала му свърши отдавна, на Толга му е още на 16 епизода. В началото още нямаше да ги включат в предварителното гласуване.. Та онези, на които сериалите им се излъчвали миналия сезон и продължават да се излъчват сега, да са в списъка за предварително гласуване. И реално онези, които заслужават да са в окончателните списъци за кандидати за наградата..

и аз и мислех, че е за мъж на годината, ама била за актьор.
парадокс си беше отвсякъде. Аз тогава написах, че не трябва да е той, но не трябва и да е Чачо. И той не беше снимал сериал. 
Но си права, че има нещо сбъркано в номинациите - малко тюрлю гювеч
кой почнал, кой свършил .. 
всичките награди на света. 
Но тази година няма да му дадат келебек.
и ще си сипваме таратор.
може и супа, че тогава ще е хладничко сигурно 

) Ама миналата година, без да е играл .. айдИ моля .. Липсата му на тези награди е един вид възмездие.

няма празно. Откак пуснаха предварителното гласуване, в Т ми излизаше постоянно споделяне на сайта на келебеците с призив да се гласува. Няма как да подминеш.
Сега е същото. И така ще е до финала. Такива са му феновете.. 
Ама и да не спечели, мноУ важно. 

Нищо не трябва да се взима чак толкова насериозно. И да доказваш на когото и да е било колко е талантлив Ушко или пък аз да ходя да доказвам колко е талантлив Чачи. Ами всеки да харесва и оценява когото си иска.
и който му е на сърце.
сама изрязах тримата Яманчовци от промо снимките на ПО с фотошопа
като за първи опит напраУ мисля, че се справих добре 

Нищо не трябва да се взима чак толкова насериозно. И да доказваш на когото и да е било колко е талантлив Ушко или пък аз да ходя да доказвам колко е талантлив Чачи. Ами всеки да харесва и оценява когото си иска.
и който му е на сърце.

справила си се страхотно

Препоръчани теми