ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #3 [248]

• 54 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро Hug

Blue Heart

# 616
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Party

Ани HeartHeart Eyes, и аз съм от анархистите галиба Joy Гледам дизито на Мигльо, даже с партньорката му ми харесват Flushed Joy

# 617
... само не мога да разбера кое му е Убавото на миглЮ Joy

Аничко  Heart Eyes Hug  като разбереш вземи кажи и на мене  Joy Joy Joy

Ха, добър ви ден  Hug Hug Hug Hug

# 618
Ани, Hug колкото и да харесвам Миглю, сериала не можах да загледам, не ми се получи...  Hands V
Рени Hug , ти си единствена, май, чудех се кой, аджеба, го гледа това дизи...  Stuck Out Tongue
Виж, с реалната му партньорка са ми чудни, но това и друг път съм споделяла.... Kissing Heart

Blue Heart

Снощи някой гледа ли батко Ибо? Heart Eyes
Много жизнерадостно селфи, явно са доволни Kissing Heart

Grinning

# 619
  • Яко в Матрицата...
Ани, Hug колкото и да харесвам Миглю, сериала не можах да загледам, не ми се получи...  Hands V
Рени Hug , ти си единствена, май, чудех се кой, аджеба, го гледа това дизи...  Stuck Out Tongue

Предполагам, че съм от малкото гледащи, но мен ме забавляват, особено Бурак Laughing Омръзна ми от драми, а романтичните комедии не можаха да ме грабнат, та си гледам ... Мигьо  hahaha hahaha

# 620
... само не мога да разбера кое му е Убавото на миглЮ Joy

Ха, добър ви ден  Hug Hug Hug Hug

не ми се вярва да разбера някога Joy

Ренка, аз нищо не гледам и не искам да гледам. Свалих 1-ва серия на батко Ибо и мислех снощи да я превъртя, ама не стигнах до нея. Joy Ако Чачи не се върне скоро май ще ми се изпари желанието и негов сериал да гледам Joy

# 621
  • Яко в Матрицата...
Ренка, аз нищо не гледам и не искам да гледам. Свалих 1-ва серия на батко Ибо и мислех снощи да я превъртя, ама не стигнах до нея. Joy Ако Чачи не се върне скоро май ще ми се изпари желанието и негов сериал да гледам Joy

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Ани, аз гледам само заради турския, иначе да съм ги отсвирила всичките Joy Едно и също, да не говоря, че се и копират един друг Rolling Eyes

# 622
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Привет ви Hug Hug Hug
Аз пък смятам-отново Laughing да гледам де що се превежда.....пък за Миглюююю-ми миглите му бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesтатлъ си е,поне за мен.Ма дизито му не го гледам Joy

# 623
  • Sofia, Bulgaria
     Добър ден на всички! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ама пък е хубаво,че никой от нас не гледа ВИП брадър Mr. Green ooooh!

# 624

Ани, аз гледам само заради турския, иначе да съм ги отсвирила всичките Joy Едно и също, да не говоря, че се и копират един друг Rolling Eyes

Възхищавам ти се за това. Heart EyesHeart Eyes аз не мога. Нямам нерви. Даже допълнително ме изнервят. Joy
Продължават да залагат на количеството вместо на качеството. Joy
Мимка Heart EyesHeart Eyes

Аз ще си чакам каджатай, Joyпък да видим какво ще дочакам JoyJoy

# 625
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Възхищавам ти се за това. Heart EyesHeart Eyes аз не мога. Нямам нерви. Даже допълнително ме изнервят. Joy
Продължават да залагат на количеството вместо на качеството. Joy
Мимка Heart EyesHeart Eyes

Аз ще си чакам каджатай, Joyпък да видим какво ще дочакам JoyJoy

Каджо може и да го дочакаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Я го виж ти Ямач какви песни пял... https://www.youtube.com/watch?v=hxGf9jPwIr4

# 626
Мераба Stuck Out Tongue
пончик излетя, ще прибира Чачо...LaughingLaughing

сега марш на тренировка, докато ви прочета, кво сте се разписали тук JoyJoyJoy
не ви стигна затворената група
JoyTrollface

YumYumYumYumYum

не ми се вярва да разбера някога Joy
ще ви светна, ама проявете търпение Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

на Ямата й видях само награбването Heart Eyes Joy  в YT Joy
чудна Дилянка Blue Heart  биваше и  Арас  Joy  ама си представих как щеше да я омята батко й Ибо в тая сцена Stuck Out Tongue Winking Eye

стига ми толкова аромат на Яма JoyJoy ще следя сал романтиката
JoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

ако още някой изцопа севгилито на Мигльо.... ще видите кво е анархия JoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 14:09 от сadı

# 627
Джадъ, ами тя севгилито на МиглЮ е по-красивата част от тяхната двойка. Joy Той е като издялан с брадва в лицето Joy сал едни мигли му е сложила природата, че да не е съвсем валат Joy

# 628
Джадъ, ами тя севгилито на МиглЮ е по-красивата част от тяхната двойка. Joy Той е като издялан с брадва в лицето Joy сал едни мигли му е сложила природата, че да не е съвсем валат Joy
оххх беее, това ми хареса JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
дур сега спокойно, щИ обясня Stuck Out Tongue Closed Eyes

http://www.internethaber.com/ufak-tefek-cinayetler-basliyor-caga … erisi-1817598.htm
баси заглавието, кон нещастен Rolling Eyes 
ако Бааде или Мерт си бяха легнали с Чачо.... TrollfaceTrollface

# 629
  • Sofia, Bulgaria
     Коя е таз "затворената група" бе Иве Tired Rolling Eyes
 Все с нея заплашваш Crossing Arms Grinning

Цитат
пончик излетя, ще прибира Чачо

Щот Чачи сам нема да се върне ли Flutter Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт