Чакаме с копнеж ОКТРОМВРИйският бебевалеж! - Тема 12

• 37 506
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сега като се прибрах и получих тъпа болка все едно съм в цикъл ниско долу, но е постоянна , колко но шпа мога да изпия ? 1 таблетка ли ? И ако е време за раждане нали няма да отминат от него ? Тук сте най-отзивчиви и мили, а в такива моменти особено като чакаш естествено раждане си е голям шок и хубаво че има толкова мами, които са насреща, а ММ е по-голяма паника и само повтаря да тръгваме Confused

# 511
Може да изпиеш 2 но шпа и ако искаш и да си удариш топло душче. Би трябвало да мине до половин час, ако не мине, казват че може и раждане да е започнало Simple Smile

# 512
Toni, аз пък обратното, моето бебе се е разбесняло от 3 часа не спира, даже се чудя дали е нормално, то като не мърда се сдухваме, като прекалено мърда пак:) Иначе твърд корем обикновенно значи контракции. Ама Тони, няма как да сбъркаш родилните контракции, и от опит те наситина са регулярни. Няма как да са били на 10 мин и после да станат на 30 минути, ако  е обратно тогава да. А мен малкия така ме бута че даже ме боли, според мен се намества и заема някаква позиция защото толкова много като мърда после на ехографа винаги има някакво топ 10 в позицията му. Тони кога ти е термина на теб? Иначе аз първия път ни изтекоха водите та нямах съмнение, 2 часа след това се почнаха контракциите, нямат сбъркване и стават на все по-къси и по-къси интервали. И до ден днешен като се сетя, яд ме е,защото аз буквално почнах с контаркции на 3 мин, после на 2 и после на 1 и ако бебо беше слезнал надолу, щях сигурно да родя за 2 часа.

# 513
На 10 ми е термина, ама нали уж тапата ми падна миналия понеделник, че се наблюдавам много съвестно от тогава. И пре мен след като спрях магнезия и бебето стана много по-активно и по същия начин има моменти в деня когато по 1-2-3 часа не се спира. Просто днес след тези болки и тов втвърдяване на корема изобщо не го усещах, тъкмо да тръгнем за спешното (нали се сещаш....) и той се поразмърда малко, че се утпокоих. Утре следобед съм на тонове и ще помоля да
Ме прегледа и за разкритие, че може и да не е 2 см вече Simple Smile

# 514
Toni, и аз бях с такива нерегулярни контракции, само че повечето доста болезнени. Отидох с 4 см. ракритие и 80% скъсена шийка. Обаче ме зарадваха, че така мога да си изкарам и до термин. И ми дадоха избор дали да ми предизвикат раждането или да си ходя да си броя контракциите.

# 515
А в тази връзка до кога пихте магнезия?

# 516
Аз го спрях като започнах девети месец.

# 517
Аз още го пия. Мисля в сряда да влизам в болницата. До тогава ще го пия, за да не родя по- рано.

# 518
  • София
И на мен ми казаха като вляза в 37ма седмица да го спра. Междудругото в Лидл са напускали много хубави бодита, ромпъри, ританки и чаршафи, аз се възползвах

# 519
Да , и аз накупих много неща от Лидл. Много са хубави, мекички.

# 520
  • Варна
Момичета, пак с моите тревоги за кръвното. Голям страх ме гони нещо да не се случи на бебчо, остават ми 2 седмици до секцио. През нощта го вдигам до около 130/90. През деня е 120/80. Вчера бях при лекарката, споделям й и тя ми казва ми защото не спиш. Спя си, просто като стана до тоалетна и като си видя подутите пръсти на ръцете и като го измеря и е по- високо. Вчера пък акушеркара го измери 110 горна и излязох като лъжливото овчарче

# 521
  • София
Вчера като ме приеха бях с 130/90. Разпитваха ме дали ми е винаги било такова кръвното и казаха, че долното е гранично.

# 522
Ангела, то е нормално кръвното ти да варира, какво искат от теб. И каква ти е ползата да ги лъжеш, най-малкото. Е, няма такива хора... Ужас.

# 523
Unknown,стискам палци:) Ангела, то може ти като си видиш ръцете и да го вдигаш кръвното защото се пиртесняваш. Една позната е качила 25 кг от които 5 в последната сед, цялата е подута, има албумин в уринта но кръвното и е ок, явно задържа вода но това не винаги значи прекламсия...

# 524
Днеска няма ли някой да се похвали с някое бебече:)?

Общи условия

Активация на акаунт