Къванч Татлъту/ Cesur ve Güzel/, минали и бъдещи проекти и партньори-68

• 73 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Айре  Heart Eyes Али  Heart Eyes ще туиткате ли за Киво ? Да, нали ?
Много съм съгласна с тази Вивиан, мисли точно като мен за Киво и Брад ... Много харесвам Брад, не мисля, че Киво е по-добър актьор от него,все още не, но Брад все пак не успя да ме грабне никога по този начин, както го направи Киво. Брад може да го гледам, може и да не го ... а Киво всеки път го чакам с огромно нетърпение да ми покаже новата си роля,по-органичен ми е, много повече ми въздейства от всеки друг актьор, па били те и най-великите
Цитат
Viviane O'Keefe Although Brad is a great actor and is also good looking, to compare him to Kivanc, there is no contest. Kivanc has proven himself to be superior in his acting. He is without a doubt, the most beautiful man in the world! I have watched many movies in which Brad has performed. He is very good. But my heart and my soul are not affected by him. Kivanc, when he is on screen, is so compelling, one cannot take our eyes off him. His beauty is beyond handsome, his acting is beyond accomplished! He is transformative and captivating! There is no one who can stand next to him!
Въпреки, че Брад е велик актьор и е добре изглеждащ, да го сравни с kivanç, няма спор. kivanç доказа, че е по-добър в своята игра. той е без съмнение, най-красивият мъж на света! гледала съм много филми, които Брад е правил. той е много добър. но сърцето и душата ми не са засегнати от него. kivanç, когато е на екрана, е толкова убедителни, че човек не може да свали очи от него. неговата красота е повече от красив, неговата игра е отвъд изпълнена! той е трансформиращ и пленителни! никой не може да стои до него!
Най-интересното е, че не го искат Киво в Холивуд, смятат, че това ще е грешка  newsm78
Цитат
They are both excellent actors Kivanc reminds me of Brad Pitt in Legends of the fall and Seven ❤️ But I think KT is superior in acting And he can sing! ❤️❤️❤️ I truly hope he stays out of Hollywood He’s too authentic. The money making machine that it’s Hollywood will destroy his uniqueness
И двамата са отлични актьори kivanç ми напомня за Брад Пит в Легенди за страстта и Седем ❤️ но мисля, че КТ е по-добър в актьорството и може да пее! искрено се надявам да остане извън Холивуд, той е твърде автентичен. машината за правене на пари, която е Холивуд, ще унищожи неговата уникалност.
Това била снимката, която са си избрали турските фенове

Цитат
Helen L Jaquith
Most handsome, most talented, most charisma, most charm, most popular, most wanted!!!
най-красивият, най-талантливият, най-харизматичния, най-чаровния, най-популярен, най-!!!

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 22:52 от queen_fenka

# 451
Айре  Heart Eyes Али  Heart Eyes ще туиткате ли за Киво ? Да, нали ?
Много съм съгласна с тази Вивиан, мисли точно като мен за Киво и Брад ... Много харесвам Брад, не мисля, че Киво е по-добър актьор от него,все още не, но Брад все пак не успя да ме грабне никога по този начин, както го направи Киво. Брад може да го гледам, може и да не го ... а Киво всеки път го чакам с огромно нетърпение да ми покаже новата си роля,по-органичен ми е, много повече ми въздейства от всеки друг актьор, па били те и най-великите
Цитат
Viviane O'Keefe Although Brad is a great actor and is also good looking, to compare him to Kivanc, there is no contest. Kivanc has proven himself to be superior in his acting. He is without a doubt, the most beautiful man in the world! I have watched many movies in which Brad has performed. He is very good. But my heart and my soul are not affected by him. Kivanc, when he is on screen, is so compelling, one cannot take our eyes off him. His beauty is beyond handsome, his acting is beyond accomplished! He is transformative and captivating! There is no one who can stand next to him!
Въпреки, че Брад е велик актьор и е добре изглеждащ, да го сравни с kivanç, няма спор. kivanç доказа, че е по-добър в своята игра. той е без съмнение, най-красивият мъж на света! гледала съм много филми, които Брад е правил. той е много добър. но сърцето и душата ми не са засегнати от него. kivanç, когато е на екрана, е толкова убедителни, че човек не може да свали очи от него. неговата красота е повече от красив, неговата игра е отвъд изпълнена! той е трансформиращ и пленителни! никой не може да стои до него!

казано по овенски  Wink Joy Joy Joy
тук има и друг момент-магията на турските сериали Peace Crazy
Брад Пит е участвал само във филми.....
иначе съм съгласна с Вивиан....
а това, че американките не го искат Киво в Холивуд си е отдавна Wink Peace

акцията в 12.00
хаштаг
“ İyiki Doğdun Kıvanç Tatlıtuğ”

една снимка с роклята, с която Башак се появи на снимки днес в ИГ си

според мен са в Гърция....и м/у тах е Ясеминчето Simple Smile

и още една снимка от Башак, от преди малко
написала е #kaş #aşk Heart Eyes

излезе гръцко клипче, ама ще го постна по-късно Wink

.....................
и репортаж по арабска тв. за Киво Peace

https://twitter.com/ETbilArabi/status/923602732988104705

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 23:09 от Airra

# 452
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
тази снимка с Ясемин я знам  Peace Искам нова- от Каш и тортата  Crossing Arms Laughing
Започна се с клипчетата! Ама и аз ще почакам до 24.00  Laughing
Честит рожден ден, Киво!  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа ни е жив и здрав патрона и все така да ни радва!  bouquet

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 00:06 от queen_fenka

# 453
Фенче Heart Eyes, супер си ги наредила Wink Peace bouquet

ЧРД на Киво и от мен!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да е жив и здрав, много щастлив и успешен!!!

още едно супер клипче Grinning
https://twitter.com/yasmineKT2/status/923656005564731393

и една снимка от  Peter Appleton

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 00:19 от Airra

# 454
Айре  Heart Eyes прекрасен колаж си направила с много любов, браво!  newsm51 Да е все така успешен и щастлив и аз му желая!  Praynig
Много хубаво клипче  Peace
Страхотен клип!  Heart Eyes

Чакам с нетърпение нещо утре  Praynig
Лекинка!  Hug

# 455
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит рожден ден на Киво!

Здраве и живот за него и любимите му хора,споделени щастливи мигове,сбъднати мечти и успехи във всяко начинание!

Прекрасни неща сте споделили!  bouquet

# 456
    Добър вечер, добро утро, скъпи мои!

Да ни  е честит денят рожден на нашия патрон Къванч. Дълголетие в живота, дълголетие в професията, дълголетие в брака, дълголетие в спортните умения и занимания.

И да му благодарим е ни е събрал тук! е ни радва.

# 457
Алинка Heart Eyes bouquet супер пожелание!
Фенче Heart Eyes Hug
Орси Hug Grinning

радвам се, че сме заедно в момента за РД ден на нашия любимец love001

прекрасни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 458
Алинче  Heart Eyes страхотно!  bouquet Орсич  Heart Eyes благодаря и на теб, че сме заедно в първите минути на РД на момчето ни  Heart Eyes

И подругите са го отбелязали подобаващо Peace

Ехааа  Joy Joy Joy

Айре  Heart Eyes аууу, страхотни!  Heart Eyes Да са много щастливи още дълги години!

И това е страхотно  Peace

Лекинка! Утре очаквам повече изненадки  Peace

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 00:43 от queen_fenka

# 459

Айри, и твоят колаж е много хубав. Али и тя започна да пише чудесните си постове.

Фен, по овенски и по фенски по-пристрастна, но и фактите са си факти.

Хубави снимки от лятото. Няколко дне ще сме плътно с децата. Едва ли ще си взема лаптопа с мен. От телефона ще се опитам да взема отношение.

Лека нощ с хубави сънища! И  аз ви благодаря, е сме заедно! Нека сме така и занапред още дълго!

С много обич!  Hug Hug Hug

# 460
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря за споделеното!!!
 Да е честит рождения ден на Къванч!!!

# 461
Дива Hug bouquet
Фенче Kissing Heart
Орси Kissing Heart

ауу тая снимка- не мога да не я повторя newsm76 Two Hearts

веднага в Гечето Simple Smile Peace
https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-basak-dizerden-esi-kivanc-ta … omantik-kutlama/1

и от мен лекинка, до утре Hug

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 01:12 от Airra

# 462
  • AMS

"Seni Seviyorum Sevgilim"

Фенче, Айра, Алина, Орси,
 радвам се, че сме заедно
 и с Башак, и с рожденика
 Къванч!!!

# 463
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Прекрасен ден! bouquet

Диве  Hug благодаря ти! bouquet
Айре  Heart Eyes прекрасна снимка, нали ?
Цитат
Башак Дизер обновила Инстаграмм поздравив Киву с Днём Рождения. С надписью: "Мы загадывали желание, ты помнишь..2015 ☺ ) Счастливых тебе лет. Я люблю тебя, любимый💛"
Видео поздрави от фенове  Heart Eyes
https://vk.com/kivanctuba?z=video327822575_456239070%2Fa67cdd134 … l_wall_-123508620
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video451519354_456239038%2 … _-39664475_499962
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?
z=video451519354_456239037%2F9cd171ff3750447cea%2Fpl_post_-39664475_499949
https://vk.com/kivancoyku?z=video316629766_456239600%2F4d5d78d8c … _-62215399_208675
Поздрав и от Тугай  Heart Eyes
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video451519354_456239039%2 … _-39664475_499970
 Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 09:34 от queen_fenka

# 464
Добрутроо Hug Hug

слагам кафе, чай, торта Grinning

Дива Hug, мерси за снощния колаж, много хубав Heart Eyes
Фенче Heart Eyes bouquet
оххх това със Сю, много готино Joy Joy Joy
Тугай има страхотен тембър Wink Laughing

а снощните снимки от Башачка, ми напълниха душата, страхотна изненада!!! Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
Башака Дизера на странице Instagram.поздравила мужа словами : с Днем рождения , Я люблю тебя, мой любимый .
и още нещо от мен

още веднъж- да е жив и здрав рожденика ни и с лекота да сбъдва мечтите си!! Praynig Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 09:39 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт