Къванч Татлъту/ Cesur ve Güzel/, минали и бъдещи проекти и партньори-68

• 73 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Орси Hug много хубаво си го казала Simple Smile
Али Heart Eyes
Цитат
Стига само новината да бъде потвърдена и да се окаже истина,че аз все още не съм я приела за такава.
ооо и аз така, докато не видя Башак с корем, няма да се убедя Laughing
въпреки, че както гледам Статуса в момента, не знам дали и тогава ще повярвам Joy Joy

за силните и слаби гени Peace
Киво трябваше да си търси синеока жена, че да се запазят сапфирените очи и за децата му Wink

радвам се, че намери време за темата Heart Eyes
Скрит текст:
знам какво ти предстои....
пожелавам ти един успешен, късметлийски и усмихнат месец Kissing Heart

КСШ е започнал в Гватемала-на 18 септември....доколкото рабрах

https://twitter.com/informacionST/status/914739309625962497

Wink

Тара и Снежето липсват.... Confused Hug

успях да гласувам за Келебеците, през ФБ Peace
май се гласува за първа година толкова лесно...и ще стане мазало Mr. Green

хубав следобед Hug

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 15:12 от Airra

# 121
  • ... да усещаш мириса на море ...

Работата е там, че журналистът на Сабах се е подписал под статията. Той казва, че информацията му е била подвърдена от два много близки до двойката източници, но не казвали на никого защото се страхували от уроки ...
То ще се разбере, ако не е истина ще пуснат опровержение...

Joy

# 122

Работата е там, че журналистът на Сабах се е подписал под статията. Той казва, че информацията му е била подвърдена от два много близки до двойката източници, но не казвали на никого защото се страхували от уроки ...
То ще се разбере, ако не е истина ще пуснат опровержение...

Joy

брех, дано е разбрал правилно Praynig Peace
ако не е истина...да Wink Peace

от Бора- режисьора

ново видео от Мави
https://www.instagram.com/p/BZv2ReZlswC/?taken-by=sedattemur

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 18:41 от Airra

# 123

Айрич, верно, че брех! Ако не е истина те ще опровергаят. Освен, ако не решат да не реагират повече на разни писаници. А може де опровергаят и дори да чакат бебе. Но това малко ме съмнява. Не биха го направили, най-малкто от суеверие. Да отричаш, че ще имаш дете, а всъщност да го очакваш. 

Дано, дано да е истина и да видим един много щастлив баща.

Днес няма новинки и нови фота, а?

Да споделя с вас с радост какъв хубав подарък получих днес от приятелка. Билет за "Червеният Истанбул" и книгата. Книгата е написана от самият режисьор - Ферхан Йозпетек. Той си живее и твори в Италия. Това е първият филм, май, който снима в Истанбул, Турция. С Халит Ергенч, Туба и Нежат Ишлер в главните роли. И с един друг актьор, не се сещам името в момента, но и той живее в Италия. Игра в "Памуковата принцеса" и във Виликолепният век - ролята на първородния син на Сюлейман - Мустафа.

# 124
Айре  Heart Eyes Али  Heart Eyes благодаря за стиснатите палчета, всичко е ОК  Laughing
Орси  Hug Таре  Hug
Благодаря за всичко споделено!  bouquet
Понякога рецесивния фактор се проявява ,но по-често доминантния надделява, да видим при тях как ще е  Laughing Много ме е яд, като напише някой, че Киво е риж  Mr. Green Няма нищо рижо в него, дори Чаатай е по-рижав в брадата от него, на Киво си му е тъмно руса и косата и мустаците и брадата  ooooh! Laughing Така, че не ми е ясно защо бебето трябва да е рижо  hahaha То да е истина, пък на когото прилича, много често взимат най-хубавото от родителите си  Peace Дали ще е синеоко или не, той ще го обожава, а и ние  Laughing
Но, и аз като Айрето  Heart Eyes ще повярвам, когато и видя коремчето на Башак  Laughing

Орси  Hug за подаръка, честито!  bouquet А актьора се казва Мехмет Гюнсюр  Peace

# 125

Айрич, верно, че брех! Ако не е истина те ще опровергаят. Освен, ако не решат да не реагират повече на разни писаници. А може де опровергаят и дори да чакат бебе. Но това малко ме съмнява. Не биха го направили, най-малкто от суеверие. Да отричаш, че ще имаш дете, а всъщност да го очакваш.  

Дано, дано да е истина и да видим един много щастлив баща.

Днес няма новинки и нови фота, а?

Да споделя с вас с радост какъв хубав подарък получих днес от приятелка. Билет за "Червеният Истанбул" и книгата. Книгата е написана от самият режисьор - Ферхан Йозпетек. Той си живее и твори в Италия. Това е първият филм, май, който снима в Истанбул, Турция. С Халит Ергенч, Туба и Нежат Ишлер в главните роли. И с един друг актьор, не се сещам името в момента, но и той живее в Италия. Игра в "Памуковата принцеса" и във Виликолепният век - ролята на първородния син на Сюлейман - Мустафа.

Орси Hug, Мехмет Гюнсюр се казва
честито, дано да ти хареса филма...
аз не можах да го изгледам, трябва да се пробвам втори път Rolling Eyes

ако е истина, няма да отричат СТ, според мен ще си мълчат Peace
пък и Башак е подозрително тиха в ИГ си, а тя по принцип е доста активна..... Whistling

анкетка
https://www.gecce.com.tr/anket/en-yakisikli-jon-kim-1

Фенче Heart Eyes, сега видях, че си писала...... браво за ОК-я Simple Smile Peace
мда и ние ще го обожаваме Wink  Heart Eyes
аз искам да е с тъмна коса и сини очи Crazy
....
май рускините само използват думата риж newsm78

включих се в испанска ФБ фрупа за ДК-казва се  Valiente y Hermosa #ComunidadValienteOficial  Wink

много коментари, много харесвания!!!
най-големия майтап...... виждам си колажа там Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 20:40 от Airra

# 126

включих се в испанска ФБ фрупа за ДК-казва се  Valiente y Hermosa #ComunidadValienteOficial  Wink

много коментари, много харесвания!!!
най-големия майтап...... виждам си колажа там Wink

Ей, Арич, бравоС!  Много ми хареса новинката! И ниЙ даваме нещо на света, а!?

За филма - ще видя. Той е направен малко по по-неординерен начин. Предполагам по-философски, по-психологически и емоционален. Дори скрито-емоционален. По-обран. По-трудно смилаем, е.  Когато бях по-млада много харесвах такива произведения в този стил. Сега ще се тествам до каква степен съм се променила. И до колко моите щерки ще са прави, че деградирам!  Simple Smile Но ще прочета книгата първо. Прожекцията е на 18.10. 

А за детето и приликата - имам една съученичка. И тя и съпругът й не бяха хич първи красавци. Ама хич. Дъщеря им  е красавица. При това с техните черти. И от двамата. А голямата ми дъщеря е зеленоока, руса хубавица. Съпругът е с много тъмни очи. Децата са пъстър лешник!!! От силния сблъсък между двете силни бои не е победила нито една. Сляли са се в пъстрота!  Grinning Малката е с малко по-тъмни очи, но с по-бяла кожа от голямата. Дядо Боже си знае работата.

# 127
  • гр. Върбица обл. Шумен
Понякога рецесивния фактор се проявява ,но по-често доминантния надделява, да видим при тях как ще е  Laughing

Отново нахлух, но ще ме извините.  Wink Рецесивният алел се проявява фенотипно (външно) само в хомозиготно състояние - аа, а доминатният, в хомозиготно - АА и в хетерозиготно състояние - Аа. Синият цвят на очите е рецесивен белег, а кафявият - доминантен. Ако двамата родители са синеоки, децата им също ще са синеоки. Ако единият родител е синеок, а другият кафявоок, но има в рода си синеоки роднини, има вероятност и детето да е синеоко. Вероятността е по-голяма, ако синеоките роднини са от по-близка до родителите линия. Възможно е дете на хетерозиготни кафявооки родители да е със сини очи. Но ако единият родител е синеок - аа, а другият хомозиготен кафявоок - АА, детето ще е кафявооко. (аа Х АА = Аа и Аа). Изводът в конкретната ситуация е, че в рода на жената трябва да има близки роднини със сини очи, за да се натрупат рецесивни алели и да се предадат в поколението. Ако жената е с генотип Аа, а Киво си е аа следва да се получи: аа Х Аа = Аа, аа, Аа, аа (50 на 50 синеоки и кафявооки).

Лека вечер!

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 21:04 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 128
Кузманова Hug, сега остава да си учителка и по биология Wink
няма проблем, че се включваш..... тук сме се събрали, защото харесваме Къванч Heart Eyes
50:50 е добра цифра Peace
дано да има и бебе Praynig

Орси Hugмерси Grinning
да видим, как ще харесаш ЧИ Peace
деградирала, била, глупости Joy Joy Joy
и наистина Господ си знае работата!

Simple Smile Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 22:15 от Airra

# 129

Кузми, изобщо не нахлуваш, а мното приятно си се появяваш. И ще ни бъде притно от време на време поне,  да ни "нахлуваш" така.

А що се отнася до останалото - много научно обяснение, но на достъпен език. Изобщо не бях запозната с такава информация. Когато се записвах в този форум, това ми харесваше много навремето. Покрай "лековатите" сериали се споделяше различни информации по различни тематики. Сега това се случва по-рядко, сякаш. Така че, благодаря ти!

Айрич, позабавих се с пускането на поста, че телефонът звънна. Но ще споделя с вас впечатлението си от филма, разбира се.

# 130
Айре  Heart Eyes
Цитат
дано да има  и бебе Praynig
Joy Joy Joy Да, това е най-важното  Laughing
Кузманова  Hug благодаря!  bouquet Изобщо не нахлуваш, винаги си добре дошла! При мен е много интересно - родителите ми са с тъмни очи, аз с много тъмни,почти черни, а имам брат близнак, който е със сини очи и руса коса  Laughing Жена му също е синеока, съответно и двете му деца. Сестра ми е с тъмни като мен, мъжът и с пъстри и едното им дете е с тъмни, другото синеоко . Наистина дядо Боже си знае работата Орси  Hug Peace Почти винаги децата взимат най-хубавите черти от двамата родители и роднини и стават прелест . Киво е пример в това отношение Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айре  Heart Eyes славата ти расте, браво!  bouquet Сега остава и в испанския форум да се ровя и отиде, та се не видя  hahaha А работа вкъщи бол  Mr. Green

# 131

Айре  Heart Eyes славата ти расте, браво!  bouquet Сега остава и в испанския форум да се ровя и отиде, та се не видя  hahaha А работа вкъщи бол  Mr. Green

еее чак пък слава Wink Blush
абе не ти трябва да се вреш и там, ако има нещо интересно, ще те светна Joy Joy

лека с Бехл Heart Eyes

# 132
  • гр. Върбица обл. Шумен
Хора, успокоих се. Помислих си, че ще ви досадя. Имам специалност биология, но не преподавам отдавна. Наложи се да поема музиката  и до този момент не съжалявам. Тя е любимата ми специалност. Оказа се, че съм, творческа личност.  Laughing По отношение на инфото за наследствеността, доста е повърхностно, но така е по-лесно за разбиране. Всъщност, светлият цвят на очите е резултат от мутация на гена ОСА2, който отговаря за регулирането на пигмента меланин. Аз съм с кафяви очи, а сестра ми е синеока. Най-близкият ми синеок роднина, освен нея, е братът на баща ми, който е починал като бебе. Въпреки, че аз потресаващо приличам на баща си, сините очи са се паднали на сестра ми. Очите на моите и на нейните деца са кафяви.
И последно - от баща със сини и майка с кафяви очи не може да се роди дете със зелени очи.

Благодаря ви за търпението и за отношението!

# 133
Хора, успокоих се. Помислих си, че ще ви досадя. Имам специалност биология, но не преподавам отдавна. Наложи се да поема музиката  и до този момент не съжалявам. Тя е любимата ми специалност. Оказа се, че съм, творческа личност.  Laughing По отношение на инфото за наследствеността, доста е повърхностно, но така е по-лесно за разбиране. Всъщност, светлият цвят на очите е резултат от мутация на гена ОСА2, който отговаря за регулирането на пигмента меланин. Аз съм с кафяви очи, а сестра ми е синеока. Най-близкият ми синеок роднина, освен нея, е братът на баща ми, който е починал като бебе. Въпреки, че аз потресаващо приличам на баща си, сините очи са се паднали на сестра ми. Очите на моите и на нейните деца са кафяви.
И последно - от баща със сини и майка с кафяви очи не може да се роди дете със зелени очи.

Благодаря ви за търпението и за отношението!

ами тук , ще намираш такова Simple Smile
...........
и нашите любимци Heart Eyes

# 134
Айри  Heart Eyes къснооо, вече дадох заявка и за там  Joy Joy Joy Joy
Благодаря за Бехлю  Heart Eyes
Кузманова  Hug супер интересно ми беше, благодаря!  bouquet
Мили дружки, пожелавам  ви лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт