Къванч Татлъту/ Cesur ve Güzel/, минали и бъдещи проекти и партньори-68

• 73 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Кузмичим, наминавай. За зеленооките знам, че са много малък процент сред хората, май около 4%. Като най-много са в турското средиземноморие!!!  И в тези 4% сме и аз и бащата на дъщеря ми!!!  Тя ми я прочете на времето тази статистика с коментара как така сме се срещнали с баща й. Че и с една кръвна група бяхме, лека му пръст.

Момичета, хубаво си бабувахме тук днес за бъдещото поколение на Къванчови. Дай Боже да се случи.

А сега ви казвам и аз лека нощ, в очакване на нови новости утре. Мен ме няма от сутринта до вечерта.

PS Хубаво е с лаптоп на коленете и с телевизор от среща. Да си призная, все по-рядко поглеждам по-големия екран. Четох теми, други неща.

Хайде, лека вече!  Hug Hug Hug

# 136
  • гр. Върбица обл. Шумен
      Кузмичим, наминавай. За зеленооките знам, че са много малък процент сред хората, май около 4%. Като най-много са в турското средиземноморие!!!  И в тези 4% сме и аз и бащата на дъщеря ми!!!  Тя ми я прочете на времето тази статистика с коментара как така сме се срещнали с баща й. Че и с една кръвна група бяхме, лека му пръст.

Орси, само 2 са процентите. Има зеленооки хора и в Исландия, и сред славянските, и сред северните  народи. А през нашите кръстопътни земи са минавали почти всичките. Късметлии сте, зеленоочковци, такива... Laughing... много редки, почти уникални.

Хайде, лека!

# 137
Добро утро!  Hug Hug Hug

Орси  Hug нали ?  Laughing И аз тв-то го ползвам за фон  hahaha
Нищо ново около филма ... само снимки от режисьора. Дали е от Каш  newsm78

Хубав ден!  Hug

# 138
  • ... да усещаш мириса на море ...
Абе от къде се появи това за рижавата коса Rolling Eyes, всъщност то е ясно - от рускините, но в репортажа никъде не се споменава за риж/рижаво. За Къванч казват, че е със златисто руси коси и сини очи, а за Башак, че е с кестеняви. А снимката на бебока била направена с компютърни технологии, как би изглеждало детето...

И последно - от баща със сини и майка с кафяви очи не може да се роди дете със зелени очи.
Може, може ....

Айре, разширяваш границите, браво! Ами удряй по един подпис, та да се знае...Wink

# 139
Привет Hug Hug
Фенче Heart Eyes, мерси за кафето  Simple Smile
видях я тая снимка, не знам от къде е ?

Таре Hug, ами аз си надписвам произведенията на изкуството, бре Wink

да им имах компютърните технологии Joy Joy Joy

малко прилича на Башак Joy Joy Joy

....
oт Колумбия

хубав ден  Simple Smile Hug

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 10:58 от Airra

# 140

Как пък видя, че прибича на Башак!? Аз не виждам нищо такова.

Но кой ден стана, че не броя, но май няма опровелжение. Боже, дано не е от нежелание за обяснения, а да е за другото! Че не искат да отричат. Още малко трпение. Да си призная, за тази новина по-нямам търпение, отколкото за проектите му. Да снима, когато си иска, но дано да си  има детенце!

# 141

Как пък видя, че прибича на Башак!? Аз не виждам нищо такова.

Орси Hug, забравила си си чувството за хумор Wink
и на мен тази новина ми е най-голямото желание, но търпение имам Whistling
дано покриването на двамата не е случайно Peace

предаване по Колумбийска телевизия за ДК Peace

https://canal1.com.co/entretenimiento/club-de-fans-de-la-serie-c … uzel-en-colombia/

хехе Simple Smile

приятна вечер Peace

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 20:22 от Airra

# 142
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes bouquet Орси  Hug
Цитат
пресса Колумбии..

Пять причин, чтобы смотреть "Джесур и Красавица"

Успешный турецкий телесериал транслируется в понедельник, среду и четверг, в 8:00 вечера, по каналу 1.

Эта история, полная драмы, любви и мести, рассказывает историю о Джесуре, человеке, который стремится отомстить за смерть своего отца, Тахсину Корлудаг.
Единственное, к чему он не готов, заключается в том, что, выполняя свой план, он влюбится в Сюхан, дочь человека, которому он хочет отомстить.

Вот несколько причин, почему вы должны увидеть Cesur Ve Güzel

1. Бум турецких сериалов и романов: в последние годы транслируется на главных каналах телевидения мира.Эти сериалы, полны уникальных историй и замечательных персонажей, перешли от заполнения к краже самых важных программных пространств.

2. История фильма: Чезур - не типичная история любви и неприязни к роману. Здесь мы находим действие, ожидание, неожиданные ситуации и повороты в истории, которые оставят вас желающими увидеть больше.

3. Познакомитесь с местами вашей мечты: местоположения этого сериала, транслируемые в более чем 10 странах мира, покажут вам города и сайты Турции, которые вы обязательно захотите узнать в БУДУЩЕМ.

4. Получите наслаждения от культуры другой страны: Cesur Ve Güzel дает вам возможность не только наслаждаться другой историей, но и узнать такие вещи, как кухня, обычаи и привычки культуры такой страны, как Турция.

5. Хорошо продуманные персонажи: спектакли таких главных героев, как Джесур Алемдароглу, играемый Киванчем Татлитугом и Сюхан Корлудаг, воплощенной в жизнь актрисой Туба Бюйюкюстюн, вызвали сенсацию среди последователей этой истории.
материал Cesur ve Güzel//TuKi
https://vk.com/club143398602
Нали уж беше много зле рейтинга в Колумбия, пък даже фен клуб си има сериала ни вече там hahaha
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Загледах от любопитство малко от този сериал, дето писа наскоро за него - Ашк ли е , какъв е, превеждат го Назови ме по име, дето уж бил много хубав, по-хубав от нашия според една фенка на Туба, която не хареса ДиК Rolling Eyes Е, толкова дървена игра на ГГ не бях гледала скоро в турско дизи ... дали им е първа роля на двамата, не знам, ама са много зле, особено ГГ, за нищо не става според мен  ooooh! Никакви емоции не видях да изразява, нищо ,ходи като, че ли е глътнал бастун, явно са го взели от някой конкурс наскоро Rolling Eyes. Иначе са симпатични като двойка, но това не стига - а и самия сериал е с толкова мудно действие, направо да заспиш, мълчат като риби по 5 минути, само се гледат ... Определено си загубих времето  Laughing

Лека!  Hug

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 23:40 от queen_fenka

# 143
Фенче Heart Eyes
разсмя ме със спойлера Joy Joy Joy
и аз съм заглеждала малко от тоя сериал Peace - АСК
това е някаква симбиоза м/у латино и индийско Laughing Mr. Green
а ГГ-мъжът е мега зле, такава дървена игра до сега не съм виждала у турски актьор Tired Tired никакви емоции...ужас..... Tired
нещо се е объркало момчето, не всички маникени стават за актьори Joy Joy Joy
на който им е харесал повече от ДК, мога да кажа.....
Скрит текст:
да им имах вкуса Rolling Eyes Mr. Green

една нова снимка от Мави се появи Simple Smile

много готин Heart Eyes

и Денизката е споделила, стари снимки с Киво/Сеитски Wink

лека Hug

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 23:51 от Airra

# 144

Орси Hug, забравила си си чувството за хумор Wink
и на мен тази новина ми е най-голямото желание, но търпение имам Whistling
дано покриването на двамата не е случайно Peace

hahaha hahaha hahaha

Верно, че съм го забравила и го взех на сериозно. Ами то много сериозно си си говорехме по темата и затова.

А бе, да си живеят живота, както умеят и те тва си е. А те го умеят. Работят си здраво, но и си живеят здраво.

Лека ви, сладурки! До утре.

# 145
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes  Laughing така е, от всяко дърво свирка не става  Peace
 newsm78 newsm78 newsm78
Цитат
Akademik Kalite ödüllerinde, Kıvanç Tatlıtuğ "En İyi Erkek Oyuncu" dalın aday oldu.

Хубав ден!  Hug

# 146
Привет Hug Hug
Фенче Heart Eyes bouquet

Номинации на  Akademik Kalite

Най-добър актьор

Халит Ергенч
Толга Саръташ
Фуркан Андъч
Къванч Татлъту
Метин Акдюлгер

и останалите

6 млн гледания Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 147
  • ... да усещаш мириса на море ...

Здравейте!

Тъй като някъде по темите мернах, коментар, че то детето "имало два сериала", това не е така. Още 5 годишен той започва да се снима в различни тв реклами. Има 4 сериала: 

Serçe Sarayı (2015) - Umut (играеше син на Сонгюл Йоден);

Muhteşem Yüzyıl Kösem (2015) - Şehzade Mustafa;

Evlat Kokusu (2017) - Çınar (откъдето е и снимката със Седеф Авджъ)

и сега в Dolunay (2017) - Bulut. За тази си роля е в дългия списък за номинация за "Златна пеперуда" 2017

Освен това на 22.12.17 ще бъде премиерата на Горчиво, сладко, кисело (Acı Tatlı Ekşi) с Буура Гюлсой и Йозге Йозпиринджи, където той има участие.

пп Тези награди "Akademik Kalite" много странни: има сериали които са приключили, такива които продължават с втори сезон, летни и такива които са с няколко серии... Rolling Eyes Thinking

# 148
Таре Hug, мерси за инфото и, че ми правиш компания bouquet
малкия, още от рано са го забелязали  smile3501
оо и със Сончето е играл и със Седеф и с Буура-сега е ред на Киво-като ще го карат по приятелски  Joy Joy
нищо чудно да вземе и Келебека , тая година Peace

и аз им се зачудих на сериалите за тия награди..... малко са карашък да Wink
аз си чакам една друга награда за Кивушка, дето не е свързана със статуетки и червени килими Wink Praynig

Heart Eyes Crazy Heart Eyes

уффф Sad , колко е вряно newsm78 Crossing Arms

Цитат
Кыванч дал опровержение слухам о беременности Башак!!!!!!

Для программы Duymayan Kalmasin Кыванч Татлытуг в телефонном разговоре дал опровержение вышедшим новостям о беременности его жены Башак Дизер. После услышанных "новостей" Кыванч сделал заявление: "Все меня поздравляют с новостью об отцовстве, телефон не умолкает, но это- неправда."
Татлытуг сказал -" Мы с женой очень хотим ребёнка, но пока этого нет..

Таре Hug, почвай разследване Wink  Laughing

в гечето го пише Confused
https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-basak-dizer-hamile-mi-kivanc … an-aciklama-var/2

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 15:45 от Airra

# 149
Привеет!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes Тара  Hug bouquet bouquet
Цитат
Объявлены кандидаты Akademik Kalite (Академические награды качества). Кіыванч Татлытуг номинирован на звание "Лучший актер"

Joy Joy Joy започнаха странните снимки  hahaha
Цитат
Новое загадочное фото в инсте Б. Эгемена

Детето разбрахме кое ще е, супер, а друго  newsm78 hahaha
Днес е сряда, да отбележа КГ  Heart Eyes
https://vk.com/kivancoyku?z=video272706788_456239020%2F47b04d1b7 … pl_wall_-62215399
И нашите прекрасни Джес и Сю  Heart Eyes
https://vk.com/kivancoyku?z=video272706788_456239461%2Faaacf1726 … pl_wall_-62215399
Таре  Hug ти успя ли да го изгледаш ?
6 милиона гледания на сцената в басейна ? #Crazy  Уауууу ... супер!
Нашата двойка е много харесвана  Peace
И тази сцена е гледана над 4 милиона пъти  #Crazy

Днес започва в Унгария - Успех!  Praynig

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 20:17 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт