Къванч Татлъту/ Cesur ve Güzel/, минали и бъдещи проекти и партньори-68

• 73 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Привет wavey

Фенчето Heart Eyes е пропуснала сутрешното кафе, аз слагам обедно Wink

няма новини за сега.....предполагам работят

една акнкета от преди няколко дена Peace

какъв студ за брали в тоя Петербург Joy Joy
не му е било лесно, както си обича морето и лятото Wink Wink

.......
Орси Hug, ами превключвай на старата де, ще си ползваш и старите емотикони  Peace Wink

Киво със сигурност е голям шегаджия-не малко негови колеги са го споделяли Peace

едно сладурко видео от ТТ Grinning

https://twitter.com/yasmineKT2/status/922438267454271491

хубав ден bouquet

# 421
Привет, Айре  Heart Eyes Орси  Hug wavey
Айре  Heart Eyes не успях, сорри  Wink
Скрит текст:
Снощи до 1. 40 чакахме сестра ми да кацне от Мадрид на летището, сутринта едва отлепих в 5.30, та не ми беше до кафе  hahaha
Сега ви сервирам по едно, че имам огромна нужда  hahaha

Цитат
Бирсен Алтунташ сообщает:
Новый актёр в фильме Кыванча Татлытуга, съёмки которого проходят в Каш.
✍🏻Татлытуг отправился в Каш за неделю до съёмок, с целью подготовки к съёмочному процессу. Стало известно, что в новом фильме будет показана история, которого доведёт до слёз любого. За кресло режиссёра сел Бора Эгемен. По последней информации, приглашенным актёром-гостем в фильме станет Фирудин Дюзагач.
Съёмки фильма, в котором также снимаются Бушра Девели и Алихан Тюркдемир, продлятся около пяти недель.
Кроме того, зимой актёр вернется на телевизионные экраны с новым сериалом от "Ай япым". Но, ходят слухи, что это может быть и Интернет-сериал, сценаристкой которого станет несравненная Эдже Йоренч.
💬Последние изменения в фильме "Ну же, сынок" с Кыванчем Татлытугом!
✍🏻Съёмки нового фильма Кыванча Татлытуга "Ну же, сынок" начались и с успехом продолжаются в Каше. Продюсерской компанией фильма стала компания "25 film". Напомним, что на роль отца Кыванча компания заключила деловой контракт с Тамером Левентом.
Вот только на данный момент появились серьёзные проблемы по графику съёмок, так как Тамер Левент снимается в сериале "Стамбульская невеста" в роли господина Гарипа. По этой причине начались поиски нового актёра на данную роль. На место прекрасного Тамера пришёл опытный актёр турецкого театра Юджел Эртен. Известно, что по количеству наград актёр обогнал всех в своей сфере и стал прекрасным трансфером в новый фильм Кыванча Татлытуга. Последним проектом Юджела была постановка "Азизнаме".

Ох, тия рускини ще ме скъсат ... Фреди Меркюри бил турчин  Joy Joy Joy Joy пък аз да не знам  Mr. Green
Ръза в новия си сериал  Laughing

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 15:47 от queen_fenka

# 422
Ръза в новия си сериал  Laughing

мисля, че едно магаре, щеше да му отива повече hahaha Joy Joy  Joy

няма проблем за кафето, разбрах, че не ти е било до него Joy Joy

обаче новия сериал на АЯ с Арас-доста добре с рейтинга, като за първа серия, двойката май много готина, ще му хвърля един поглед, като има превод Peace

за сега кълбото ми изневерява Crossing Arms

това си харесах

тая снимка ми е нова newsm78

а реж. Бора е пуснал нещо, с което казва че снимат трети ден

https://www.instagram.com/p/BamU4Ivl1UL/?taken-by=boraegemen1

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 17:11 от Airra

# 423
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy
Аз не мисля да заглеждам нищо, имам стари за довършване, а време йок  ooooh!
Май кълбото ти е в мъгла като на тази фотка  Laughing

Все ще излезе нещо, важното е, че снимат  Peace
Една от най-любимите ми снимки  Heart Eyes

Хе хе какво си намерих от архива ...
Цитат
Ето и превод на началния разказ на водещия, който тогава е бил изпълнителен директор а после става някакъв шеф в Канал Д но основна е неговата помощ за реализацията на проекта.
" Днес ще ви разкажа една истинска история. Историята на Гюмюш позната като Нур в арабските страни. Досега сериалът е излъчен в 57 страни и никъде не е разочаровал зрителите. Финалният епизод е гледан от 85 милиона зрители в 22 арабски страни. Това е невероятна цифра. През 2010 година,журналист, който работи за Ню Йорк Таймс, ми се обади за интервю за Гюмюз. Това бе шок за мен. Журналистът е бил в Газа и е интервюирал лидери на Хамаз. Впечатлило го това, че не вижда никакви хора по улиците. Всички гледали Гюмюш. Докато се провежда интервюто и разговорът се насочва към турските сериали, синът на един от лидерите казва, че той не ги гледа но сестра му-да. В този момент звънва мобилният му телефон с мелодия от сериала" . Това бе публикувано в Ню Йорк Таймс през 2010 година.
Текстът гласи:" Къванч е моят най-добър приятел от мъжете артисти. Нашата връзка/отношения никога не са приключвали!"

# 424
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy
Аз не мисля да заглеждам нищо, имам стари за довършване, а време йок  ooooh!
Май кълбото ти е в мъгла като на тази фотка  Laughing

ааа много е качествено даже Naughty  Wink Mr. Green

Heart Eyes

за архива Peace bouquet

# 425
Айри  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy
тази фотка нова ли е ?
Ха, какво прочетох току-що  newsm44 newsm44 newsm44
http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/10/23-btv.html

# 426
Айри  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy
тази фотка нова ли е ?
Ха, какво прочетох току-що  newsm44 newsm44 newsm44
http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/10/23-btv.html

брех Party, бтв ни изненадват Wink

хм..... снимката била от юли 2016 Wink, ама сега излиза Peace

от Бора

Laughing

# 427
  • гр. Върбица обл. Шумен

А, това е друга работа! Че мисля за онези "отмъстителни искри" откакто разбрах... Дано ТАЗИ да е вярната информация.

Приятна вечер, момичета!

# 428
Айре  Heart Eyes пък аз не се изненадвам, с онази боза, която до сега даваха, видяха, че не могат да борят рейтинг с Нова  hahaha
И аз помислих, че е нова, а то ... е, за нас си е нова  Laughing
 Бора да ни покаже Киво, какво се помайва  Crossing Arms Mr. Green
Кузманова  Hug Дано!  Praynig
Лекинка!  Hug

# 429

За добpо утpо нещо пpиятно pазсънващо!

https://youtu.be/MrFNc-GYaLg?list=PLlKJYQesNJNWhDRlddLvTydmEPhbwvJQG

и едно сравнение в наш уклон

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 08:05 от ORS/KRISI

# 430
Добро утро!  Hug Hug Hug

Орсич  Heart Eyes благодаря за разсънването!  bouquet bouquet
Знаеш ли, като си гледах отново този клип с щастливите американки какво ми мина през ума ? Че Киво винаги, дори когато беше 22 годишен хлапак го харесваха жени на всяка възраст ... сега е същото. И си мисля, че това се дължи именно на невероятната харизма, която притежава този млад човек, не само на красотата му newsm78 Не я виждам в нашумелите им напоследък млади актьори  ...сигурно и за това не може да ми отнесе главата никой, както на времето го направи Киво  Thinking Laughing
 hahaha тук можете да видите малко от индийския римейк на ЗП
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_499657%2Fall
Ох, как се кефя, че от 23. 11 ще си гледаме двамата ни сладури по БТВ Heart Eyes Колкото и да не го харесаха фенките на Туба нашия Джес, благодарение на Киво / той си е любимеца на БТВ / ще имат шанса да гледат любимката си в праймтайма най-после Laughing

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 10:25 от queen_fenka

# 431
Добрутроо Hug Hug

Орси Hug, страхотно клипче с Брат си намерила, май не го бях гледала Wink

нищо ново от статията, която я има и тук
http://www.hurriyet.com.tr/kivancin-drami-40621399?utm_source=t. … amp;utm_term=post

освен че 25 филм си партнира с 20th Century Fox newsm78

Фенче Heart Eyes
охх, ама тоя дето играе за Бехл, в индийския римейк, много смешен Joy Joy Joy
а за харизмата-естественоо thumbsup не се раждат такива хора като него, много често Wink

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 10:23 от Airra

# 432

Не ми се отваря видеото с индийския римейк. Може ли да го коригирате, за да го погледна преди да изляза?

# 433
Айре  Heart Eyes благодаря за страхотното кафенце!  bouquet
За харизмата си права - не се раждат често такива хора, да. През живота си съм видяла само двама такива  Laughing
Много благодаря за инфото!  bouquet
Киво си знае защо се е доверил на тази компания 25 филм.
Дано днес излязат някакви снимки, нямам търпение вече ...

Индийския Бехлюл е трепач, да  Joy Joy Joy
Орси  Hug няма как да ти го покажа по друг начин, съжалявам ...

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 11:37 от queen_fenka

# 434

Не ми се отваря видеото с индийския римейк. Може ли да го коригирате, за да го погледна преди да изляза?
ами трябва да си направиш регистрация...... обещала съм ти да ти съдействам Wink Peace

Фенче Heart Eyes
Цитат
Колкото и да не го харесаха фенките на Туба нашия Джес, благодарение на Киво / той си е любимеца на БТВ / ще имат шанса да гледат любимката си в праймтайма най-после Laughing
Peace Mr. Green
абе фенките на Туба-тук в РС са единици, иначе навсякъде си го харесват и сериала и Джес Peace
даже наскоро нали имаше една анкета в руската фенска Тубина група за любима двойка-и Джес и Сю бяха на първо място!

и аз искам повече инфо за филма smile3539
малко от сценария, кой е сценарист Peace
но важното, че работят де Peace
май екипа няма много желание да споделя снимки в ИГ, дано това да се промени!! Whistling

ако искате, може да гласувате за колаж номер 3 Wink Blush
https://vk.com/tatkvnc?w=wall-64878628_199351%2Fall

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 11:48 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт