Къванч Татлъту/ Cesur ve Güzel/, минали и бъдещи проекти и партньори-68

• 73 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • ... да усещаш мириса на море ...
Добра нощ Thinking

Благодаря за споделеното, много сте изписали  smile3529

Цитат

Много са готини тук, ама някой да му беше казал, че си е облякъл тениската наобратно и етикета му стърчи отвън  hahaha

Цитат

Не разбрах откога е снимката на Къванч, но Чачо е с визията от Фериха ...  И като стана дума, хайде холан, на Чачо килограмите да са му проблема.  Naughty Има толкова актьори, които напълняват и отслабват за роля. И Киво не винаги е бил фиданка  Crossing Arms

Ръза в новия си сериал  Laughing

Тази снимка не е от сега, а от времето, когато Ръза се снимаше в ролята на Джелял от сериала Filinta ...  Peace

Хайде, доскоро, надявам се ...  Sunglasses

# 541
Добро утро и Честит празник!  bouquet

Аууу, Айре  Heart Eyes какви сладки снимкииии ... нека продължават да си пишат някои, че Киво не обича тази жена и брака им е фиктивен Laughing Личи му от километри колко се преструва  Joy Joy Joy Да са живи и здрави и все така да се обичат!  Praynig
Таре  Hug аз нямам против да си дебелее и отслабва Чачо за роля, а да не са толкова претенциозни фенките му към горките актриси Laughing И те, като тези на божеството не смятат никоя достойна до него  hahaha
Благодаря за уточнението за Ръза  Peace А снимката на Киво до тази на Чачо е от Кузей още.

Хубав ден!  Hug

# 542
Привет Hug Hug
Честит празник!! bouquet

Али Heart Eyes, имаше лайк от снощи Wink Peace

Фенче Heart Eyes, на теб специално, честит!! Hug
за споделеното thumbsup

не съм се задълбочавала в коментарите на подружките, щото не искам да си развалям настроението Mr. Green
ама ми хареса това Grinning Heart Eyes

четох/познай къде tooth/, че Киво и К.Касабалъ си развалили отношенията заради Башак Mr. Green
много ми е интересно тогава, какво правиха двамата със Седеф на есенното откриване на Рума  newsm78 Mr. Green

Таре, привет и на теб Hug въпреки,че се сме малко, се оказа че много сме изписали Wink
оооо много си наблюдателна за етикета Laughing това е против уроки Joy Joy Joy

................

Пожелавам хубав, успешен и позитивен месец!!! Heart Eyes
с много хубави емоци и новини в темата ни bouquet

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 11:53 от Airra

# 543
  • гр. Върбица обл. Шумен
Век след век тъмата
тровеше душите.
Като черна пелена
закриваше очите.
Не помнехме кои сме -
изгубени сред чужди.
Не мислехме за нашите
желания и нужди.
И чакахме едничък
светъл лъч надежда
изгубените спомени
да оживи и да подрежда.
Кои сме ние?
Защо сме на Земята?
И как изчезнахме
в пастта на рутината?
Къде е миналото ни?
Какви сме били?
Велик и горд народ
или тълпа без сили?
Дърво без корен,
поникнало без нужда
или гора на векове,
под власт на сила чужда?
....................................
След дълго лутане,
страдания и гнет вековен
един велик човек
ни върна забравения спомен.
Накара историята да говори,
прочисти ни ума,
заспалите очи отвори:
- От този ден нататък
българският род
история има
и става народ!
После дойдоха и други
смели и чисти сърцати герои.
Показаха светлината по пътя
на всички наследници свои.

Честит празник, народе!

Честит празник, скъпи учители!
Вие сте днешните народни будители!

# 544
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Нов месец, нов късмет !
Да си пожелаем да сме живи, да сме здрави, само хубави неща да ни се случват през новия месец !

Честит празничен ден!Поклон пред народните будители,възродили българския национален дух през вековете!

# 545
Кате Hug и на теб честит празник bouquet...... а стихотворението- страхотно! Peace ти ли ги писа???
Али Heart Eyes bouquet да ти се връщат хубавите пожелания!

още една красота от Башак

верните приятели Peace Heart Eyes

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 14:05 от Airra

# 546
  • Бургас
Век след век тъмата
тровеше душите.
Като черна пелена
закриваше очите.
Не помнехме кои сме -
изгубени сред чужди.
Не мислехме за нашите
желания и нужди.
И чакахме едничък
светъл лъч надежда
изгубените спомени
да оживи и да подрежда.
Кои сме ние?
Защо сме на Земята?
И как изчезнахме
в пастта на рутината?
Къде е миналото ни?
Какви сме били?
Велик и горд народ
или тълпа без сили?
Дърво без корен,
поникнало без нужда
или гора на векове,
под власт на сила чужда?
....................................
След дълго лутане,
страдания и гнет вековен
един велик човек
ни върна забравения спомен.
Накара историята да говори,
прочисти ни ума,
заспалите очи отвори:
- От този ден нататък
българският род
история има
и става народ!
После дойдоха и други
смели и чисти сърцати герои.
Показаха светлината по пътя
на всички наследници свои.

Честит празник, народе!

Честит празник, скъпи учители!
Вие сте днешните народни будители!

Не мога да се въздържа - прекрасни стихове! Прекрасни!!! Разчувстваха ме! А, чии са?

# 547
  • гр. Върбица обл. Шумен
Празничен привет, момичета! Айре, Тони, радвам се, че сте харесали стиховете. Мои са и ги съчиних днес около обяд.

Скрит текст:
Аз споделих във форума, че пиша стихове. Мога до го правя по всяко време. Не мисля, не редактирам, не ги препрочитам, не ги съхранявам, не ги публикувам, освен във форума. Тези ги постнах и в двете теми, защото трябваше да ходя на фризьор и нямах време за други. Откакто се включих във форума съм съчинила около 25, че и повече...дано не ви отегчавам, че понякога губя мярка.

Даже и правилата на класа ми са в стихотворна форма.

Скрит текст:
Ако някой колега желае, мога да му ги пусна.  Peace

Ето това ми се появява на дисплея винаги, когато ми звънне телефонът. Една от любимите ми визии на Киво. Е, има и още няколко, чиито брой клони към безкрайност Laughing...

Успешен ден!

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 16:19 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 548
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Кузманова  Hug благодаря, великолепни стихове  bouquetТони  Hug Али  Heart Eyes bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря за специалните поздрави  bouquet Днес само две майки се сетиха да ми го честитят  Mr. Green Ние нали не почиваме на този ден като останалите учители и те забравят, че сме такива  Joy Joy Joy
По-добре не чети при онези  Mr. Green Я, Киво да си вземе едно душче, добре, че не разбира руски  hahaha

Това мнение обаче ми хареса  Peace
Цитат
Посмотрев этот сериал, я еще раз убедилась, что Турция умеет снимать качественные сериалы. Красивая сюжетная линия просто ошеломила меня, в хорошем смысле этого слова. Очень жизненный сериал, пронзил до глубины души. История двух влюблённых , которые показали свою безумную любовь... Потрясающая игра актеров, трогательный красивый саундтрек — невозможно не расплакаться! Очаровательную Тубу я увидела в новой роли, которая очень ей к лицу!
Великолепный сериал. Глубокая и психологическая драма. Прекрасный актерский состав. Проникновенная, завораживающая музыка . Очень много можно написать обо всех персонажах этого фильма, все они раскрылись полностью, поворачиваюсь то одной, то другой гранью своего характера. В одни моменты их любишь, в другие не понимаешь, в третьи негодуешь. Все актеры, без исключения, прекрасно воплотили свои образы — от мала до велика, от главных до второстепенных. Необыкновенная музыка занимала чуть ли не больше, чем сам сюжет. Первая половина фильма протяжная, размеренная, вторая — мчит во весь опор прямиком к развязке.
Никогда еще я не видела, чтобы тема Мести была подана не столько с точки зрения страсти, сколько через внутреннюю борьбу, переживания и пожирающие изнутри муки совести. Все любовные сцены были поданы необыкновенно красиво и чувственно, нежно и деликатно. Отдельно хочу отметить моменты в которых Джесур был неподражаемый , неповторимый , очень сильные сцены , из которых понятно все, без единого слова. Очень рекомендую смотреть сериал , У Сюхан удивительный, очень нежный, ласковый голос, потрясающие интонации у Джесура , которые придают чувственность всему ихнему образу. Ребята вы лучшие! И я решила назвать свой последний ролик ,Мистер и Миссис -Алемдароглу.😂💪🏻

И нещо за ДС
Цитат
Ещё немного инфы о фильме Кивы.

Турецкий фильм Давай же, сынок — увлекательная и, в то же время, драматическая история о сыне и его отце, который воспитывает ребенка самостоятельно (без его матери). Отец очень эмоционален. Кроме сына у него есть и враги. Премьера запланирована на 26 января 2018.

Хмм ... звучи интересно  Thinking
И забравих да отбележа КГ  ooooh!

Намерих стар клип с Кузи и Зейно  Laughing

Прелестна Бурджу  Peace

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 18:37 от queen_fenka

# 549
Кате  Hug, много си талантилва, продължавай в същия дух Simple Smile Peace
Цитат
Ето това ми се появява на дисплея винаги, когато ми звънне телефонът. Една от любимите ми визии на Киво. Е, има и още няколко, чиито брой клони към безкрайност Laughing...
и моите са така Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes
и аз го видях това мнение в ВК Peace
за филма- малчо няма майка newsm78...а бащата ще има врагове Whistling

а ако не си изгледала СБ-17 серия,бг субки Peace
https://vk.com/feed?w=wall-113691288_146143

много хубав Heart Eyes

в кой ден са давали ЗП Wink newsm78

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 19:13 от Airra

# 550
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче Heart Eyes

За всички вас,които запалвате пламъка в детските сърца,независимо дали за образование,изкуство,спорт -това е вашият празник!
А наградата-да видиш как този пламък се разгаря,започва да сбъдва мечти и постига цели.
За Кузманова,Фенчето Heart Eyes и всички останали просветители,минаващи през темата-:hibiscus: Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Споделеният коментар за ДК съвсем се доближава до собственото ми мнение.Напълно съм съгласна.

Интересно и обещаващо звучи и инфото за ДС.
Не съм много наясно с практиката с игралните филми...очаква ли се да излезе официално нещо каро резюме,или ще я караме на подсказки и слухове?

За деня на Кузейчик Blue Heart  Blue Heart Blue Heart

Прелестна е действително Бурджу....толкова я исках за Къванч Confused

# 551

Интересно и обещаващо звучи и инфото за ДС.
Не съм много наясно с практиката с игралните филми...очаква ли се да излезе официално нещо каро резюме,или ще я караме на подсказки и слухове?

и аз искам някакво резюме, озет Crossing Arms
а не слухове Whistling
първо Бюшра щеше да е майка, сега нямало майка newsm78

новичко Heart Eyes
много ми хареса!

# 552
  • Plovdiv, Bulgaria

и аз искам някакво резюме, озет Crossing Arms
а не слухове Whistling
първо Бюшра щеше да е майка, сега нямало майка newsm78

новичко Heart Eyes
много ми хареса!

Много е хубаво! Heart Eyes

Айре Heart Eyes
аз пък съм разбрала,че Бюшра е майката,но не е със семейството. Героят на Киво отглежда сам детето Thinking

Маааалко само да повдигнат завеската-общите щрихи на историята да разкрият,пък нямам нищо против детайлите,мотивите за ситуацията да останат изненада.

# 553

Айре Heart Eyes
аз пък съм разбрала,че Бюшра е майката,но не е със семейството. Героят на Киво отглежда сам детето Thinking

Маааалко само да повдигнат завеската-общите щрихи на историята да разкрият,пък нямам нищо против детайлите,мотивите за ситуацията да останат изненада.

значи, има вероятност да няма Ашк Wink newsm78
и аз искам основни рамки на историята, подробностите догодина Joy Joy

трябва да си нарочим ден и за ЗП Wink Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

готина музика! ей такива класики да слагат на клипчетата..... Whistling

# 554
Айре  Heart Eyes честно казано, нямам спомен кой ден даваха ЗП newsm78
Ооо, много хубаво това от Тамара  bouquet
И аз като Алинка  Heart Eyes разбрах, че героя на Киво ще е самотен баща ... а Бюшра сигурно ще се появява от време на време, ама дали в спомените или след разболяването на детето  newsm78 Щото явно ще е болно  ooooh! този доктор го дадоха не случайно ...
Не помня и за СП да ни бяха давали някакви резюмета, озети  newsm78 А бе каквото ще да е, ама да ни пускат по някоя снимчица от сета  Praynig
Алинче  Heart Eyes много ти благодаря, мила!  bouquet
Надявам се, че един ден ще видим Киво и с Бурджу  Praynig
Айре  Heart Eyes ами имаме голям избор - само сряда и четвъртък са ни тематични, избирай  Laughing

Ух, тази ми беше любима песен едно време , супер клип  bouquet
Ех, тези сладури как ми липсват ...

Joy Joy Joy сега прочетох една разбирачка от рускините, че Киво нямало да може да докара погледа на килъра Ферхат, неговия силен и жесток характер и за това се отказал от ролята hahaha  О, може и още как, ама тя явно нищо не е гледала с Киво   hahaha

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 20:59 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт