Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 107
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Leeds, UK
И аз така знам и като се има предвид допълнителните усложнения петък 13 и черния котарак вкъщи, ако не пиша утре, значи съм гушнала букета...аааа бутилката де😁😁😁

# 496
 A някой може ли да ми каже какви са тия яйца тук, дето не ги държат в хладилник?  Много ме е чудно как имат голяма трайност та дори в жегите ги държат на топло?

# 497
  • Leeds, UK
http://www.bgfermer.bg/Article/1944582
Според този сайт яйцата се съхраняват до +18 градуса.

# 498
  • На острова
Bella, честит рожден ден! Да си все happy 🍂🍁

Хелоуин си го празнуваме от както сме тук. Излизам с малкия последните три години, маскира се той, събира доста лакомства (аз отсявам голяма част после). Той все е скелет или зомби, но миналата година го направих пират и всички мнооого му се кефеха, заговаряха го. При нас са няколко широки успуредни улици, затворени от парк, много е тихо и няма трафик, така че спокойно обикаляш на диагонал, чукаме на украсените врати само. Тази година съм го предупредила, че ще раздаваме само, да видим.. то цялата патардия е час, два, винаги съм била на работа на следващия ден, не виждам как това пречи.

Ние си го имаме и сантиментален този ден, защото ни е годишнината тогава. Годините преди да заминем, в определени клубове в София беше възнинкнала традицията и се правеха страшни хелоуински партита. Та първата ни среща беше на едно такова ❤

# 499
  • Leeds, UK
Мерси, Миа!
😘

# 500
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бела да си здрава и щастлива  bouquet ura newsm59

Не празнувам Хелоуин, но лакомства зареждам, ако някой мине да има и тиква слагам, защото ми е много приятно да правя фенер Simple Smile
Подозирам, че когато детето порасне още малко ще обикаляме, ако тя пожелае.

40я си рожден ден празнувах с най-голямо удоволствие, защото за него получих най-чакания в живота ми подарък - бях бременна с дъщеря ми Simple Smile

# 501
  • UK
Честито Happy Bella, да си здрава и щастлива, хубав и весел празник!

Ние не сме празнували и дълбали тикви досега. В училище ще имат парти с костюми след часовете, моят не иска да ходи, не можел да танцува, не искал да се облича, много ми е залюпен милият, като майка си. Камо ли пък да ходим по къщите. Обмислям да взема някаква украса и да купя сладко за децата, но пак ще се допитам до сина първо дали иска. Сега имат някакво представление в училище по повод Дивали, даже има една реплика, не знам как ще го преживее. Grin

# 502
В училище ще имат парти с костюми след часовете, моят не иска да ходи, не можел да танцува, не искал да се облича, много ми е залюпен милият, като майка си.

Все едно чета за мс. За него важна изява може да бъде само футболно състезание или такова с плейстейшъни. Подхожда скептично към всякакъв вид празници и върти очите, ако го накарам да отидем заедно някъде му провалям живота и му оказвам психически тормоз... По партита в училище също няма интерес да ходи, не обича да танцува ... не е зал/пен, но понякога се чудя как ще си намери приятелка ... newsm78

# 503
  • Leeds, UK
Илейн, dejie , благодаря ви😘!
Stardust, ще си намери някоя, не бери грижа, че и повече от една. Моят и той не е много отворен, срамежлив е много,само на 8 е,и като се прибира от училище, ми разправя как момичетата го гонели и щипали по бузите и му викали че бил “cute”. Иначе и ние ходим по Хелоуин, не ще само с мен. Ако има и други деца, ще се съгласи. С 300 зора облече костюм на Фараон, чак по ъглите се криеше. Обаче като го обявиха за най-красив костюм, сега иска и по улиците да го носи.Че даже и фараонско копие купихме после, искаше и саркофаг за легло...😳

# 504
  • постоянно
Моят син обяви , че до У8 не иска да има приятелка . В момента ( на 10г ) темата за момичетата е табу , досега нямахме подобни проблеми , но от тази година не им е вече фен .  Mr. Green
Като казвам това , обаче онзи ден го прибирах аз  след училище и го гледам се хили и пули на едно момиче в автобуса, а и тя на него  Heart Eyes. Като го запитах коя е и какво знае за нея , изчерви се , нищо не знаел , тя била от неговия клас само .....
Абе викам защо си толкова задръстен аз не ти казвам , че ти е гадже или нещо подобно просто питам кое  е момичето, какво срамно има в това? Пубертет ли е това  да го опишеш ?  hahaha

# 505
  • постоянно
Ооо и моят се конти като баща си по 3 часа- то главата, то косата ...... гелове и прочие !
Обича да танцува , и го прави много добре , в което се учудвам , защото и аз и ММ сме доста зле  в това отношение , но и двамата си преписваме тази заслуга  Mr. Green

# 506
  • UK
Идвам с въпрос за такс ритърн. Тази сутрин получих писмо от HMRC, с чек с такс ритърн, датата е от преди десетина дни, изпратили са го на стария ми адрес, където са ми го препратили. Пише, че е с ритърн за април 2016-април 2017. Обаче по рано тази година, мисля че беше през февруари, получих такс ритърн на същата стойност, не знам дали стотинките бяха същите, но си спомням че коментирахме, че е точно по един паунд на ден. И сега не знам дали това е за същия такс ритърн или е втори и сумата е еднаква, понеже не бях сменяла работата. Първата година след като почнах работа не получих такс ритърн, понеже ми бяха объркали данните. Сега не знам имам ли право на тези пари или не.

# 507
Конти се и мс, в 8-и клас винаги е зализан, държи дрехите му да са изпрани и чисти, да мирише на хубаво, ако не му изпран екипът за спорт ме побърква ... На лагер не тръгва без гел и лак (това го е взел от майка си). Преследва ме по едно време да му купувам чорапи от определена марка, това го е прихванал от някой съученик.
Беше харесал едно момиченце, което също било във футболния отбор на училището, но после каза, че я чул да swear и се разочаровал. И това е от майка му.

Фазата с футболните екипи я минахме. Сега има много (на 2-3 негови л/бими отбора), но ги носи само на тренировки, на мачове облича екипа на отбора, към който играе. Опитвам се да му втълпя, че ако не стане Бекъм или подобен талант трябва да работи други и да учи ...
Иначе като излизаме сам си избира ризи и чинос, държи да е елегантен и знае, че футболните екипи и анцузи са само за стадиона. Но моят е по-голям от вашите ... ще навърши тийн скоро и става страшно ...

# 508
ЧРД Белла и весело изкарване!

Това с поверията предполагам, че идва от фън шуй заради числото 4. Ако не си привърженик, празнувай смело! Simple Smile

# 509
  • Leeds, UK
Мерси, Аgent007. 🌹

Общи условия

Активация на акаунт