Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 710
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 245
Според мен Мегз няма никаква връзка.

И според мен. Страх я е да не се изложи пред Тото. Такава хубава, дейна жена, а без гадже. Но от друга страна му намекна, че ако е решил да я сваля, няма проблем, защото "нещото" отвън не е сериозна работа. Тя е много романтична и чака голямата любов, това с "нещото" е за запълване на време, докато чака принца. С две думи, ако си решил да ме сваляш, давай.

# 1 246
Според мен Мегз няма никаква връзка.
Най-вероятно, и аз си мисля, че няма.

Не искам да влиза тоя Джино, защо не ходи да си лекува разбитите кокали някъде, не искам да го гледам. Алооооу, продуценчитатата, хич не ми го вкарвайте и тоя, вече му гледахме сеира на него.

Баща ми не яде свинско, понеже не му влияе добре на болестта. Според Сачка е мюсюлманин. А аз... 50:50 като Енджито. Хаха.

# 1 247
Не разбрах кой яде свинЦко, и кой не, но без съмнение всички плющят бобец и леща-гореща-баба ти-на среща....

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 14:57 от teta75

# 1 248
Мегз отговаря според ситуацията - на влизане каза, че няма да търси любовта (или нещо от сорта), защото вече я била открила. Внезапно пък сега стана, че "има нещо, но не е сериозно".

# 1 249
Според мен Тото наистина го заболя, когато Ваня го цапардоса.

# 1 250
Дано да вкарат Джино  Heart Eyes Много го харесвам, де да бяха поне 60% от мъжете в целия свят като него. Не като *външност, разбира се, като характер. Галантен и достатъчно премерен е. И той може да избухне понякога, но е само в случаи, в които наистина си заслужава да избухнеш...

*Нямам предвид, че не е хубав, а че това не е от значение.

# 1 251
Не разбрах кой яде свинЦко, и кой не, но без съмнение всички хлющят бобец и леща-гореща-баба ти-на среща....
Joy Joy Joy Joy
Ох, не! Изведнъж като прихнах в тишината. Тетооооо!
И е от онези моменти, когато не мога спра.  rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 1 252
Дано да вкарат Джино  Heart Eyes Много го харесвам, де да бяха поне 60% от мъжете в целия свят като него. Не като *външност, разбира се, като характер. Галантен и достатъчно премерен е. И той може да избухне понякога, но е само в случаи, в които наистина си заслужава да избухнеш...

аха, да, да... Видяхме го цигането как вика на Луна Мюсюлманка... Без тя да е търсила диалог с него! Аре, моля... Голям мъж - прилича на тези, дето се дупят по диваните. ДИАЛОГ НЕ ТИ ТЪРСЯ!

# 1 253
Мегз има връзка единствено с пеперудите в главата си!

С този шамар, аз сериозно мисля, че минаха границата! Едно и да грачат, едно е да правят шоу и съвсем друго в национален ефир да се приема за нормално, да биеш шамари за цигари. Кое ще е следващото? Да се ритат за пиячката ли?

# 1 254
  • Варна
Влизам да ви потърся диалог. Laughing

Чудя се как са организирали това с разделните доставки на участниците, които са си го договорили. Примерно рибата на Енджи - стои си пльосната в хладилника при продуктите на останалите, или е надписана, или е на отделен рафт? Вече доста време мина и би трябвало да си знаят кой какво яде, не яде, къде му се намира храната и т.н. Малко странно ми се видя това ,,Кой ми е яде от рибката?''.

# 1 255
Дано да вкарат Джино  Heart Eyes Много го харесвам, де да бяха поне 60% от мъжете в целия свят като него. Не като *външност, разбира се, като характер. Галантен и достатъчно премерен е. И той може да избухне понякога, но е само в случаи, в които наистина си заслужава да избухнеш...

Да бе, много галантен, ослушваше се като шопар, докато обиждаха Кичка пред очите му, че и той се включи да рита падналата Кица, за да бъде с мнозинството. Сега като прочетох горния пост, май Луна беше, не ги помня вече кой с кого беше вътре, беше някаква нещастна луда душа.

# 1 256

аха, да, да... Видяхме го цигането как вика на Луна Мюсюлманка... Без тя да е търсила диалог с него! Аре, моля... Голям мъж - прилича на тези, дето се дупят по диваните. ДИАЛОГ НЕ ТИ ТЪРСЯ!

Луна си го заслужи! Доста потърпяха, преди Джино да избухне! Аз не бих била толкова търпелива.
Все пак той не е някакво божество, нормално и той да изгуби търпение, когато границата е премината (и аз като един Динко  Joy ).

САМ-БА! САМ-БА!   261uu

# 1 257
Ама, молА ви, какви са тези приказки? 60% от мъжете по света да били с характера на Джино?! Ще се избиваме ли за останалите 40%? Абсолютна шушумига е и Джинчето, пролича му се джентълментският характер. И неговата беше, като на Ромалдо - хубава работа, ама циганска.

# 1 258
О тоя Гинчо много ми е противен. 🤢 Според мен всичко е поза. Външния му вид хич няма и да го коментирам. Какво ще направи срещу Шеф Петров, че нещо не ми е ясно. Шефа и него ще го навре в кучи г*з.

# 1 259
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама то само като ти търси някой диалог ли може да се обаждаш?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт