Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 546
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Бургас
А не вярвам Алфредо да спечели.

# 1 711
  • Варна
Ники Кънчев, ама верно ли са ти забавни номинациите на Алфредо, бе, мушмул? Егати чувството за хумор имаш.

# 1 712
Дани Милев е голяма мишка, не че не прав за жените, ама поне малко характер да покаже.
Дани Милев е точно такъв, какъвто го показват. В началото бях много впечатлена от него, работихме в екип за кратко. Много, много отдавна: Когато стане дума за храна - най - доброто, за хубави неща - без задръжки, умира си по лукса.  И накрая, когато го хванаха, че  той прибира рушвети, се оказа същият - той - невинен, другите го накарали, поощрили и пр. ГаТ маринована,
а в една друга тема ми казват, че хората се променяли. Няма такова нещо! Twisted Evil Ако си мишка , си умираш като такава.

Е, къв да е ? Селско тарикатче ...  па като му видиш и прическата  "отпред дълго, отзад - модерно"   - то колко акъл да има отдолу?  Laughing

Шевчето си ми е гаден по дифолт (още от Черешката), ама ги кове яко и другите никаквци... нема лабаво. Twisted Evil   Ксабието се беше издокарала цайки почти като Кадафито, ама зад тях какви фалшиви сополи пусна мръсницата ... тц..тц жива да я ожалиш  Rolling Eyes

# 1 713
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Гледах рекламата за Бай Брадър. Тия защо са турили Албена да играе Сашка? На Зуека по-щеше да му се получи
Той ще е бобъра  Laughing

На твоя Дани неговата още ли е в къщата?

# 1 714
Гевгир Петроф го забелязах, че задължително, когато се кара с някого го обижда в професионален план. Всички са некадърни, неуспели и му завиждат.

Тоз Амансио е тотал щета за слушане.

# 1 715
  • ВАРНА
 Краката върху масата са най-малката нехигиеничност от Ваня.Тя направо си я залепи.

# 1 716
Алфредо май нарочно се прави, че не разбира какво му говорят. Когато не му изнася.

# 1 717
  • Бургас
 hahaha нищо не му разбирам на тоя мангал.

# 1 718
А аз продължам да твърдя, че Петкан го гласят за победата.

А защо да не наричаме Пертов Шеф? Не такъв ли?

# 1 719
  • На ръба..
Хахсх Алфонсо какъв е шемет

# 1 720
То да беше само Ваня да скача по масата, другите като се чекнеха тоя къде бля? Но си е гнусно отвсякъде Confounded

# 1 721
Алфредо много ме кефи.

# 1 722
  • Бургас
Как не разбирате "кокодрил" де. Joy

# 1 723
  • Бургас
Богданска много хубавичка тук. Heart Eyes

# 1 724
  • Тра-ла-ла
Алфредо кого определи като крокодил?

Общи условия