Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 948
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Срам ме е да ги гледам, ужасни са.

# 676
  • София
Ама Мегз си работи за бизнеса, де. Само от бгмамите доста влизане в сайтовете й.. Grinning

# 677
  • Бургас
Шефът се раздава повече от Мегата. А майка й е голяма симпатяга. Носът им е специфичен, явно малката от него е тръгнала да си прави корекции и се е позабравилав бройките и действията. Помня я от шоуто на Иван и Андрей, не се е променила особено, да кажеш че с корекциите нещо по-хубава е станала.

# 678
  • Испания
Това недоразумение няма да бъде изгонено скоро. Голямо хвалене.
То бизнес, то работа, то чудо!

Има бизнес, следователно работи и за тази възраст е чудо такава отдаденост... за разлика от коврите, маскирани като "певици"... които се чудят кого да докопат и прескачат от легло на легло...  Rolling Eyes

Има голяяяяям бизнес. Да препродава. За теб може да е стройностно, за мен - не.

Сравнението ти, за мен, е абсолютно неудачно.

Това, че не одобрявам "големия бизнес" на недоразумението, не значи, че одобрявам златотърсачките.
Освен това и около нея, както говори мълвата, не е чисто. Това, че няма кой чичо да се навие да декларира, че спи в леглото му, не значи, че не ѝ се иска да го прави. Гледам и чувам добре какво говори и как се държи в къщата. За мен това е достатъчно.

# 679
Интерпретациите на Мегз мноого ми харесаха!  Grinning

# 680
Мегзи, ако е такова дърво и така злобарски гледа е ясно защо е нямала връзка до сега.

# 681
Интерпретациите на Мегз мноого ми харесаха!  Grinning

Да и на мен ми беше много по-забавна. По-дървена е в танците, но пък идеите са важни  Joy

# 682
Тази вечер ме разсмя само Мегз Joy Joy Joy,ама с такава сериозна физиономия и като на пружинка свирнат и и тя почва и как ги измисляше движенията  hahaha

# 683
Пак изпуснах гаджетата на близначките.  Кой е Мирослав Димитров от десетките, които излизат в Гугъл?

# 684
  • София
Някак си ми липсва живеца в Мегз, сякаш постоянно мисли какво впечатление прави, никак не е естествена, много е неуверена в себе си и не се харесва и затова е вглъбена в бизнеса си, за да прави нещо, което е уверена, че може.

# 685
Йеее, иде Бай Брадър след малко Grinning

# 686
  • Испания
Да не забравите да гледате БББ.

# 687
Това недоразумение няма да бъде изгонено скоро. Голямо хвалене.
То бизнес, то работа, то чудо!

Има бизнес, следователно работи и за тази възраст е чудо такава отдаденост... за разлика от коврите, маскирани като "певици"... които се чудят кого да докопат и прескачат от легло на легло...  Rolling Eyes

Нейното не е отдаденост, а обсебеност и то не толкова творческа, колкото за популярност. Имала е някакви способности, подкрепена е финансово от родителите, после всичко се е превърнало просто в печелене на пари, известност и маниерничене.

# 688
Хайде да видим кой ще си ходи... smile3508

# 689
Пак изпуснах гаджетата на близначките.  Кой е Мирослав Димитров от десетките, които излизат в Гугъл?
Утре ще ти пусна фото...

Общи условия

Активация на акаунт