Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 907
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Някой иска ли диалог?
Искам, но не ми стиска!  Mr. Green

# 811
Тонка, само диалог, бре! Не всички Марии са ужасни като Отварачката. Аз съм от най- добрите.

# 812
  • София
вече ви излезе име на името.

# 813
Аз пък никога не съм вярвала, че именно Мария ще ми хареса. Но ето - на! От всички този сезон тя най се откроява. Единствено пред нея ШефЪТ млъква и няма смелост да продължи диалога.

Очаквах много, много повече от Маргарита Хранова, а тя все е на масата. Непонятно ми е за звезда с години кариера да влезе в такова реалити и само това да дават от нея. Още повече, че има пшримери преди себе си - Йорданка Христова, Кичка, Ритон, все трябваше да е попила нещо от поведението им и да има изградена представа как да се държи. Даде заявка за майка на къщата, пък се превърна в диван.

Дани Милев също е като мишка, нищо и от него не се вижда.

В общи линии дотук се откроиха Мария, Шеф Петров, Джулиана, Антон, Мегз, Даниел Петканов и Александра като последните двама съвсем по сценарии в началото, за да отбият номера продуцентите с любовния сезон. Останалите са част от мебелировката, а като няма и мисии съвсем няма да разберем кой е вътре. Не изключвам да има интересни неща и от тях, но от НОВА да са заети с монтажи на скандалите и да не ги видим.

# 814
Аз съм разочарована от Антон. За другите участници не съм имала очаквания, даже някои приятно ме изненадаха.

# 815
Мария и шеф Петров са много досадни
Аз не вярвах,че има жена която ще изтърпи Петров ,но снощи ме опровергаха😁😁😁

# 816
Аз съм разочарована от Антон. За другите участници не съм имала очаквания, даже някои приятно ме изненадаха.
От Антон не съм и очаквала нещо кой знае какво, но той съвсем се излага. Няколко пъти съм го засичала и все беше намусен - в пълна противоположност с медийния си образ. В Къщата също е такъв - все намръщен, смушен в някой ъгъл. А леенето на сълзи вчера ми дойне мноооого мъжкарско от него Blush

# 817
Най-малко аз съм защитник на Хранова или Милев,но днес от краткото участие на близначките при Гала стана ясно, че ние гледаме развитие на сюжетни линии според сценария. Оказва се, че Дани се е противопоставял на Петров, вероятно и Хранова не зоба боб само на масата, но това ни дават- сцени от типа „сексуално напрежение” със Сашка и Ромалдо. Може и на Мара някои от решенията да се подсказват, както на Антон да се извини на Мара. Това е предаване, сценарии, а партенката за характерите си е за нас.

# 818
Тонка, само диалог, бре! Не всички Марии са ужасни като Отварачката. Аз съм от най- добрите.

На кого пъчиш тия гърджи бе, на кого ги пъчиш ... Joy

# 819
  • somewhere near the sea
Мен ме учудва умението на  на момичета като джуганито да успяват да се харесат не само на съквартирантите, но и на зрителите. Като се почне от златките, светлана василева, моника, зорница...(знам, че имена се пишат с главна буква, ама така ми идва). Все едни такива милички, добрички, нежни, уязвими, иска му се на човек да ги прегръща и защитава. Големи майсторки в манипулацията.

# 820
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В общи линии дотук се откроиха Мария, Шеф Петров, Джулиана, Антон, Мегз, Даниел Петканов и Александра  
И нито един с нещо хубаво.  Peace

# 821

На Горан Брегович Rolling Eyes

# 822
Аз не бих казала, че Шефът много й мълчи на Марчето на диалога. По- скоро тя мълчи и се пули на обидите му, а най- тъпото, че после му се и извинява.

# 823

Joy Joy Joy Joy

# 824

Joy Joy Joy Joy

Това...щото съм истинска дама! Никой друг не заслужава моето пъчене!

Общи условия

Активация на акаунт