Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 768
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 395
Абе, че Мара е отвратителна селянка си е така. Много смешно държание има. Но и Мегчето е за бой. Аз не бих и премълчала. Много нагло същество.

# 1 396
Ау,хич не й оценява пеГуките и екстеншъните.

# 1 397
Абе, че Мара е отвратителна селянка си е така. Много смешно държание има. Но и Мегчето е за бой. Аз не бих и премълчала. Много нагло същество.

Е, защо да премълчава на целенасочено заяждане с фирмата и?

Мара има неприятен тик като казва нещо, което не може да доизкаже да вила Ахаа и да си поклаща главата с намигване.

# 1 398
  • София
Пропуснах какво предизвика коментарите на всички и скандала. Мегз сама ли е поискала разговор или са я извикали да проведе разговор?

# 1 399
Пропуснах какво предизвика коментарите на всички и скандала. Мегз сама ли е поискала разговор или са я извикали да проведе разговор?

Полага й се по договор телефонен разговор ежедневно.

# 1 400
  • Бургас
хАХАХА,да наистина намига Мара. Mr. Green

# 1 401
Ето отново - нарочно ги предизвиква Мегз, иска да я нападат и да печели съжаление.
А Мара къв долен мутрак е, чак не е за вярване... егати дамата, егати жената... JoyJoyJoy

Дъщеря и да гледа как дамата заплашва с физическа саморазправа.

# 1 402
Търкаляха се 40мин по земята, айде сега, да не са копали на лозето! И да, Мара винаги започва с обидите и заплашването. Кефи ме обаче когато някой я затапи и как замръзва с изкривени джуки, вдигнати вежди в опит да изглежда възмутена Joy

Антон много, много зле, дано някой да му отвори очите колко точно! 5 мин лека физарядка и е в болница, смях в залата!

# 1 403
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Е, защо да премълчава на целенасочено заяждане с фирмата и?

Не е заяждане, а факт  Laughing

# 1 404
  • Испания
Недоразумението става все по-смешно.

Контейнерите ѝ! Ахааааааааааам, за боклук.

# 1 405
Полагал й се, и за разлика от Енджи не се отказа и ги остави да я чакат на дъжда.

# 1 406
хАХАХА,да наистина намига Мара. Mr. Green

Като не може да се аргументира и го прави това.

# 1 407
Тоя спермодоит Марийка смукачката няма ли да се кротне...много тъпо парче е тази..смърди от всякъде,а и не гримирана ми прилича на мома от Столепиново....противна ми е тази пачавра и тва е...

# 1 408
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Шашк в БББ, чудна е!

# 1 409
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хахаха, Мара: "Ще си направиш поне 4 клипа как ревеш".  Joy

Общи условия

Активация на акаунт