Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 735
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Варна
Ау,хич не й оценява пеГуките и екстеншъните.

Въшка в перука вирее ли? 😁

# 1 411
Пропуснах какво предизвика коментарите на всички и скандала. Мегз сама ли е поискала разговор или са я извикали да проведе разговор?
Полагал й се, и за разлика от Енджи не се отказа и ги остави да я чакат на дъжда.

Аз дъжд не видях.

# 1 412
Ауууу, тая Гани колко отвратително чекнене направи по масата. Направо ми се  Sick Много гнусна картинка
Гани и Мара се почувстваха в свои води.  Laughing

Раздадоха се момичетата хахахаха. Пиха по 2 - 3 и всички около тях им се видяха, като милионерите по заведенията  Joy

А тоя Антон е егати женчото. Явно казарма не е помирисвал - то бива реване, бива припадане, ама такава примадона не съм вярвала, че е  ooooh!

А Марчето си ме кефи вече сериозно. Сигурно и на бой щеше да скочи, ако нямаше камери. Като петле - джинка ми е  Grinning

А пък тая Мгз - контейнери са й се забавили. Кви контейнери бе лелеее - тя се изкара, че егати количествата поръчва. Все едно не я знаят всички, че всяка поръчка се чака по 100 седмици, защото тя я поръчва тепърва и я чака да дойде  Outta Joint

# 1 413
Много изкуствено се държеше Мегз. Като застана в строя, сякаш се подсмихна, за да подскаже, че това е мисия.

# 1 414
Абе, че Мара е отвратителна селянка си е така. Много смешно държание има. Но и Мегчето е за бой. Аз не бих и премълчала. Много нагло същество.

Е, защо да премълчава на целенасочено заяждане с фирмата и?

Мара има неприятен тик като казва нещо, което не може да доизкаже да вила Ахаа и да си поклаща главата с намигване.

Нищо не разбираш! Това не е ТИК, а е тарикатски чалъм!  Joy

# 1 415
Абе, че Мара е отвратителна селянка си е така. Много смешно държание има. Но и Мегчето е за бой. Аз не бих и премълчала. Много нагло същество.

Мара има неприятен тик като казва нещо, което не може да доизкаже да вила Ахаа и да си поклаща главата с намигване.

Не съм се изразила разбираемо. Не бих премълчала, ако ми се наложи да чакам 1 час Мегчето да си плямпа по телефона. 100% бих се скарала и аз с нея.

# 1 416

Не е заяждане, а факт  Laughing

А Марчето колко данъци плати от участия? И бакшиши. Да не я погнат и нея произход на средствата.
И двете са смотанячки, но Мара е и злобна и нагла

# 1 417
  • Сф
Да, 40 мин по тел ., а те на дъжда.Нарочно ги дразни щото е никоя!

# 1 418
  • София
Благодаря момичета!

# 1 419
  • Бургас
Мара много лошо гледаше. Laughing Чак ма хвана страх.

# 1 420
Мегз е абсолютна лигла.

# 1 421
  • Бургас
Ооо,нещастница и каза,голяма злоба,мое ти падне тука шапката. Laughing

# 1 422
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А Марчето колко данъци плати от участия? И бакшиши. Да не я погнат и нея произход на средствата.
И двете са смотанячки, но Мара е и злобна и нагла
Ми да я погнат, да видим какво ще открият  newsm78

# 1 423
Е как не се усещат,че тия селски сандали са супер дразнещи,защо излъчват само такива простоии SickЕвтина работа

# 1 424
  • Испания
"Искам сЪ носиш много надалеч от мен"

Общи условия

Активация на акаунт