Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 611
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
Шева засега вади късмет. Laughing

# 1 471
Ох, усещам фрустрация като видя Мара.

# 1 472
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тея няма да номинират шева, луди си...
Дали успяха да го забравят толкова бързо?  Laughing

# 1 473
Мария не номинира Мегз. 🤔 Изумена съм.

# 1 474
Фрустрация. Браво на Марийка, че знае сложни думички. Хубаво ще е да се научи и да ги ползва правилно в изречения.

# 1 475
  • София
Мара "усеща фрустрация" от Марги Хранова... Боже, колко е тъпа тая...   hahahaooooh!

# 1 476
  • София
Ех, Марийка номинира само двете в отделната спалня!Значи всички я дразнят, но тя номинира тези в отделната спалня.

# 1 477
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тоя Цуни за какво мрънка точно ? Мегз е влезнала с уговорката да има телефонни разговори.Може да се съобрази,може и да не се. Може да са важни за нея.  Другите са влезнали във формат,в който ако имат мисия ще киснат не 40 минути ми 3 часа под дъжда и никой не им е длъжен да се съобразява с тях.

И те не са длъжни да се съобразяват с тоя зъбат лигоч.

# 1 478
  • Rock & Roll feeling ...
Мара има такова самочувствие. А такива гнусотии се разказват за нея. Отгоре на какво бе ?! Най-малкото си погледни джуката и си трай...

Тоя Цуни за какво мрънка точно ? Мегз е влезнала с уговорката да има телефонни разговори.Може да се съобрази,може и да не се. Може да са важни за нея.  Другите са влезнали във формат,в който ако имат мисия ще киснат не 40 минути ми 3 часа под дъжда и никой не им е длъжен да се съобразява с тях.

И те не са длъжни да се съобразяват с тоя зъбат лигоч.
А тя ли ги задължава или Биг Брадър?

# 1 479
  • Бургас
Патрашкова много натруфена. Laughing Laughing

# 1 480
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тея няма да номинират шева, луди си...
Дали успяха да го забравят толкова бързо?  Laughing

Той ще им се припомни, ама ще е късно  Laughing

# 1 481
Мале, на Патрашкова долните зъби изглеждат на три реда като на акула! Що не ги оправи.
Опааа, Генчо, драстиии! Щрангове, а, мушмурок такъв! Twisted Evil

# 1 482
  • Испания
Недоразумението остави всички да я чакат 40 минути. Но... ББ реши да ни припомни, че другарката Хранова е в къщата.

# 1 483
На нас ни дават много, много малко. От това, което се случва. Ще ги бойкотирам скоро, както не гледам продукции на Халваджиян. А- махааа.
Не може! да си в ВБ и да си въртиш бизнеса.......... за всички, дето излизат се отнася. Twisted Evil

# 1 484
Мария не номинира Мегз. 🤔 Изумена съм.

Мария се мъчи да номинира 'стратегически'. Сашка и Марга са най-известните и най-старите, т.е. не са известни от вчера...
За нея Мегз и другите са дъно и само лаят като куче на каишка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт