Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 611
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Варна
Абе контейнери се освобождават На митница, само по тел не става!Да беше излязла от Нови хан,  а не да унижава другите...

Точно това щях да пиша.
Мен за три продукта от iHerb ме разхождат лично да ги освобождавам, МегЗ една дузина контейнери оправи по телефона 😁

# 1 501
Ох хора , притеснявам се . Аз ли съм станала зла и критична ,но никой и грам не ми е симпатичен. Това никога не е било. Просто не мога да реша кой ми е най-противен. Тъкмо си намеря фаворит и се включва друг герой с още по-противна изцепка. Кат лека жена съм ту единия ту другия заглеждам

# 1 502
Не мога да си обясня какви са тези хора...дори и да се стигне до бой между двама души, другите ще стоят и ще гледат тъпо. Мишки!

# 1 503
Кофти, че нейното се падна по време на мисия, а може и да не е случайно.
Ама ти сериозно ли мислиш, че случайно е по време на мисия и случайно ББ ги остави да кибичат на студа? Joy Не е възможно да го мислиш! Rolling Eyes

Нещо все кофти случайности се случват и все на Мегз. И ако не е нарочно, то значи голям карък го гони това момиче. Върти - суче и все накрая тя излиза виновната  Laughing

# 1 504
  • Варна/Лондон
Хранова с тая униформа и очилата ми причлича на охранена корейка. Laughing

# 1 505
Тя хубаво го е договорила този разговор, ама толкова ли няма акъл да се сети какво я очаква, ако го проведе точно тогава.
Контейнерите ѝ няма да избягат, няма какво да се сърди, сама си го направи.

# 1 506
много плитки сценаристи Laughingявно не се усещат,че вече е супер досааааааадно!Кой ли изобщо гласува за тия идиоти?

# 1 507
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче, и мързела им надделява - дудне им, ама има ядене и са си доволни. Това е да си продадеш достойнството за паница боб.
Така е. Аз ужасно се учудих, когато всички /все възрастни жени/ се ужасиха, че шефът се отказа да готви. Чак пък такава некадърност. Чак ходеха да се препитват коя какво може да прави.  Rolling Eyes Голямо са зле всичките. Laughing

# 1 508
В този спор съм на страната на Мегз. А това да отговаряш със същите реплики е много добър подход в случаи като този.
Мария с този долнопробен мутренски изказ е супер смешна, кинта и двайсе, джуките й са като спукана вътрешна гума, сама се е направила на маймуна и плаши... И после вика аз съм дама. Доста объркано създание. Не че Мегз е твърде далеч от това описание, но е една идея по-поносима СПОРЕД МЕН.

# 1 509
Някак не мога да сравня саможертвата на Енджиту да не се пръска един ден с тен с това Мегз да не свърши работата си, от която се изхранва и при която явно е имало проблем.

# 1 510
Да разбирам ли,че Хранова ще спечели понеже е ''най-голяма и стара звезда'' или поне ще е на финал?Щото видите ли е любимка на цяла България? Mr. Green

# 1 511
Кофти, че нейното се падна по време на мисия, а може и да не е случайно.
Ама ти сериозно ли мислиш, че случайно е по време на мисия и случайно ББ ги остави да кибичат на студа? Joy Не е възможно да го мислиш! Rolling Eyes

Нещо все кофти случайности се случват и все на Мегз. И ако не е нарочно, то значи голям карък го гони това момиче. Върти - суче и все накрая тя излиза виновната  Laughing
СлОчаеноС? Не мислА! Случайности не бывает... Sunglasses

# 1 512
  • Пловдив
Ох, голямо четкане на Хранова! Още малко да кажат че покрай нея човек няма право и да диша, застинал в преклонение! Мегз постъпи тъпо, типично в неин стил, но всички стояха на дъжда, не само великата певица. И изобщо такива внушения много ме дразнят, точно като омразния  ми израз "Трябва да се уважяват възрастните!" Ама ей така, по подразбиране просто, без значение те що за личности са.

# 1 513
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох хора , притеснявам се . Аз ли съм станала зла и критична ,но никой и грам не ми е симпатичен. Това никога не е било. Просто не мога да реша кой ми е най-противен. Тъкмо си намеря фаворит и се включва друг герой с още по-противна изцепка. Кат лека жена съм ту единия ту другия заглеждам
Ако това ще те успокои - и аз съм така.

# 1 514
  • Rock & Roll feeling ...
Абе всичко е такава манипулация... Ако не беше жестна на Мария за вечерята, нямаше и да се разбере,че тя не се храни с всички. А преди години това,че Кичка се храни по договор отделно беше така раздухано от ББ .... Много ми е тъп тоя,който ги мисли нещата...

Общи условия

Активация на акаунт