Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 645
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 575
Мария е понаучила доста думички, но много ме дразни престорената й интонация, а и отвреме навреме се изпуска и наяве излиза нашенския диалект.

# 1 576
Ох леле, ще умра от смях Joy Joy Joy

# 1 577
Това не може да е истина hahaha

# 1 578
И аз 😂😂😂 Шефа се беше препотил.

# 1 579
  • Испания
Да санкционират Петров, защото вече се излагаме пред чужденците.

# 1 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Енджито сега като я жегна, дайте всички да скачат
А като обиждаше другите, защо си мълчеше и тя.
Кой ще готви сега да ги видим, като му забрани брадъра 😃

# 1 581
Някой е сипал английска сол в боба.

# 1 582
Шефа кърти от всякъде...Енджи е мнооо фалшива и дразнеща ..аман от такива българки....паспорта не те прави българин бе жено...Мария си оставя за мен ГОЛА ВоДА и КАЛ до КОЛЕНЕ...Ганди ми е Хайван мома,от циганки с цици без мозък нищо не очаквам все въздухарки....как па един няма свестен в ББ...Дъртите участници,защо са си дали задниците под наем ,като са толкоз КЕЛАВИ ми да си стоят в дома бе....Ливанката с тоз сплескан задник и крива физиономия какво и е толкоз уникално-красивото...абе простотии и простотиииии....няма ли кой да просне таз Ганди и Енджи..

# 1 583
Шефа го налегна нуждата в изповедалнята. Попиках се от смяяяяяях.

# 1 584
Да санкционират Петров, защото вече се излагаме пред чужденците.
Направиха го. Резнаха му готвенето.

# 1 585
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Диариягейт втора серия?  Thinking

# 1 586
Начи, Биги, ако обичаш да отчислиш част от хонорарите за тукашните сценаристи - демек, за нас! Щото това е некоректно иначе. Да ни ползваш идеите ей така, даром пък Crossing Arms

# 1 587
  • София
Муахаххахах, четат нииии. Забраниха му да готви.

# 1 588
Честно да ви кажа омръзна ми всяка вечер да гледам скандали, започнаха да ме натоварват. Пускам си телевизора за един час простотия, а те ме заливат с тооолкова драма. Предпочитам да имат по-весели мисии или да ги наливат с алкохол повече, та да са по-забавни.

# 1 589
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Абе контейнери се освобождават На митница, само по тел не става!Да беше излязла от Нови хан,  а не да унижава другите...

Точно това щях да пиша.
Мен за три продукта от iHerb ме разхождат лично да ги освобождавам, МегЗ една дузина контейнери оправи по телефона 😁
Обикновено освобождаването става от някой служител,  не е нужно шефът да отиде лично.
Това е при простолюдието, при великите модистки нещата не стоят така.

Общи условия

Активация на акаунт