Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 340
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 950
  • У дома
Любознателна, да явно е така и просто българина иска да му е пълен портфейла с кеш. И пусто все нямаме вяра на никой и нищо....
Тайне, да знаеш че съм ти фенка от готварската тема...ама разбери ни. Гледаме тия простаци, говорят само глупости, използват разни "вносни" думи-някои сигурно и не ги разбират, вкарват диалекти и претендират за ВИП статус...ами как пък да не се позабавляваме и гъбаркаме на техен гръб, то грехота да не ги "уважим" Joy
Наметката на Щерева е точно като една овца метната на гърба й. Не вярвам да е модерно, но то май аз наистина не съм в час и май съм на Северния полюс Joy
Мернах аз на Енджи снощи едни очила и мноого ми харесаха, големи и огледално сини, не тия със синджира....ако някой знае марка😉

# 1 951
При такова осветление и аз ще нося очила.
http://www.pernik1.com/wp-content/uploads/2013/09/kashta_brother_vip.jpg

# 1 952
  • София
И Енжито я изтипосаха с нейните процедури за  тен, тя май беше неприятно изненадана, че ББ я пита. Хубу де, диетолог, дъра-бъра, що така, бе, Енджи, с петна? Няма ли диети против петна по кожата? Сигурно е имала такива клиенти, на които е препоръчвала диета срещу кожни проблеми, нали се опитва да се пробутва мИдик.

# 1 953
Добре,това с осветлението го приемам,но в дъждовното време навън пак са с очила. Просто искат да се скрият според мен.

# 1 954
Мен Енджито ме дразни. Не мога да обясня защо точно, но ме дразни...някак си тихо ме дразни.
То криене на годините, то халосии с говора, то превземки...абе не ме кефи и това е...
Остава обвита в мъгла, но не затадъчна, а информационна такава...освен че е от ливан, друго за нея няма да запомня. А, и че си крие годините като Лили Иванова...ама нерде Лили-то, нерде Енжито...

# 1 955
  • У дома
Крият се много ясно. Не им се гримира 24 часа в денонощието. Подпухнали с торбички. Затова и големите очила...
Спрей тена не пада равномерно и трябва поддръжка, иначе става на петна😉
Енджи не ви ли прилича в устата на лисица😂😂😂

# 1 956
Мен Енджито ме дразни. Не мога да обясня защо точно, но ме дразни...някак си тихо ме дразни.
То криене на годините, то халосии с говора, то превземки...абе не ме кефи и това е...
Остава обвита в мъгла, но не затадъчна, а информационна такава...освен че е от ливан, друго за нея няма да запомня. А, и че си крие годините като Лили Иванова...ама нерде Лили-то, нерде Енжито...
Преди 2 дни някъде беше, бяха вътре в спалното само двете - Енджи и Мегз , направи ми впечатление, че Енджито си говореше ама съвсем правилно българския, никакъв чужд акцент нямаше...Явно акцентът е за по-многобройна публика...

# 1 957
Мернах аз на Енджи снощи едни очила и мноого ми харесаха, големи и огледално сини, не тия със синджира....ако някой знае марка😉
Ето  Sunglasses Laughing Очаквайте скоро и в Megz.eu Joy

# 1 958
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И Енжито я изтипосаха с нейните процедури за  тен, тя май беше неприятно изненадана, че ББ я пита. Хубу де, диетолог, дъра-бъра, що така, бе, Енджи, с петна? Няма ли диети против петна по кожата? Сигурно е имала такива клиенти, на които е препоръчвала диета срещу кожни проблеми, нали се опитва да се пробутва мИдик.
ББ каза, че е спрей-тен, което сигурно означава, че петната са от него, а не кожни пигментации.

# 1 959
  • У дома
Лили тези са,по-скоро подобна форма само .....ама дай линк към производителите..не съм от феновете на Мегчето😂😂😂

# 1 960
  • На ръба..
Снощи докато даваха откъс от тяхното парти, гледах Марчето качена на масата как се кълчи, и танцува с Гани и се чудя защо не удари пак едни 3 хилки да не се мъчи там горе, видяхме колко лошо и беше.

А още по - необяснимо ми е как и защо тези хора се качват да танцуват по масите, за мен също е много голямо неуважение. Снощи някой го изтъкна, не помня дали Алфонсо беше.

# 1 961
  • до една звездичка
Аз не чух Енджи да го нарича миризлив и пр. Тя каза само, че най-вероятно бие жена си. Аз също си го помислих, като го видях как се държи пред камери. Представих си какво е без камери.

Аз пък, като видях нея на едно от стуидиата, си помислих точно обратното! Че тя него бие! Laughing
Освен това през повечето време мълчеше като пън, а когато Кънчев я питаше нещо, трудно връзваше два лафа, така че не виждам с какво би могла да го провокира везира, че чак да я бие. Stop

# 1 962

С тези очила Енджи мяза по скоро на заварчик. Mr. Green

Скрит текст:

Аз пък, вече без противогаз не сядам пред екрана- знам ли кога ще ме изненада колита на шеВа.  Mr. Green

# 1 963
Мегчето с тия китайски боклуци, ами не може, и не може да ме убедите че се купуват толкова много. До преди година примерно, знам че е изкарвала много пари от парцалите. Хора от обкръжението й са ми го казвали-тогава и "Бизнес дама" и "Златна игла" си купи, и Жипката е от онова време. Рожден ден вдига за 5 или 6 цифрена сума-като Пенелопе Круз май я бяха гримирали, та добре съгласна съм. Но към днешна дата, освен да е "пералня"-предвид замрелия бизнес с парцали. Не мога да повярвам колко пък пари ще изкараш от  козметиката от Алиекспрес и защо някой няма да си поръча директно, ами ще дава на Мегито допълнително за козметика менте. На сайта си триела коментарите, на които някой се оплаква... та и двете не са стока и Мегито със сигурност не е голяма умница или човек с бизнес нюх😉

Че не е стока, не е Мегз. Обаче имам позната, която се занимава с "онлайн-бутик"- страница във фейсбук с около 5-6000 лайкове, купува от Димитровград и от Китай и ги продава с надценка. На месец печели по 4-5 бона.
Мегзито има 168000 лайка, може да направите сметка Smirk а нейните надценки са дори по-големи от тези на моята позната + има и магазина с "козметика" + тук-там шие по нещо или преправя оригинала малко.

Енджи на мен ми е симпатична, не мисля, че се преструва за говора толкова много, малко самочувствието ѝ е в повече на моменти, но си го обяснявам, че е омъжена за красив богаташ + че нейните родители също са с възможности, както тя е изтъквала не веднъж.

# 1 964

С тези очила Енджи мяза по скоро на заварчик. Mr. Green

Скрит текст:

Аз пък, вече без противогаз не сядам пред екрана- знам ли кога ще ме изненада колита на шеВа.  Mr. Green

JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт