Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 239
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Бургас
И аз се чудя как ядат сготвено от него,ма кво да правят... Супер гнусен човек и като външност и по душа.

# 2 041
  • Испания
Сутринта близначките казаха, че всички останали мъже се опитвали да спрат Петров, когато обижда жените, но... неуспешно.

Явно, това не се излъчва.

# 2 042
  • София
Много ми стана мъчно за Енджи. Аз я харесвам - много красива, фина и елегантна жена ми е, възпитана и културна. И изобщо не мисля, че е заслужила подобно отношение. Най-малкото заслужаваше едно хубаво извинение след цялата помия, която се изля върху нея два последователни дни

Само не разбрах Мегз за какво ревна - нали си е приятелка с шефа. Или и тя ще излезе фурнаджийска лопата и ще се обърне срещу него след всички войни, които той води заради нея  newsm78

# 2 043
Тоя пе*ал не го ли досрамя да намесва починалата си майка? Егати лайното , все той жертва, все той нещастен, а само трови и напада всички Sick

# 2 044
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз се чудя как ядат сготвено от него,ма кво да правят... Супер гнусен човек.
Явно мързелът е по-силен от отвращението.

# 2 045
Ами да го бойкотират. Да не му ядат манджите. Ама като им е толкова акъла и на тях....

# 2 046
Е не разбрах за какво пак се разрева? Каква кайма? Или грешно съм чула.

Най - вероятно и е замирисало на свинско от каймата , а тя такова не яде .
В техните месарници като не продават свинско смрадта е страшна.Цвили и вие шумно нарочно.

# 2 047
  • София
Енджи я готвят за победител. "Натурална българка" що не, пък и 2 години за една ги брои. Форевър янг.

# 2 048
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами да го бойкотират. Да не му ядат манджите. Ама като им е толкова акъла и на тях....
Ще го бойкотират по неволя, нали ББ му забрани да готви.  Laughing

# 2 049
  • София /Абсурдистан
Енджи беше казала, че цялата къща се умирисва на кухня и на манджи. Нищо не е казала конкретно за него.

# 2 050
Този е типичен насилник и така е усвоил похвата да изкарва жертвата виновна, че е направо плашещо.
Защо да не плаче Енджи? Тя е подложена на психически тормоз и то пред един куп скумрии, които мълчат, виновно свели глави. И защо да не каже, че ОТ каймата мирише? Или никой няма право на мнение, само Смръдльо?

# 2 051
  • Испания
Тоя пе*ал не го ли досрамя да намесва починалата си майка? Егати лайното , все той жертва, все той нещастен, а само трови и напада всички Sick

Не направи ли същото и Утьо, като каза, че останал сирак на 20 /или 30/ и кусур години?

# 2 052
  • София

Ейййй, това ще е върха, ако го направят. Демонстративно да отиват и да изсипват храната в тоалетната пред очите му. Е тогава със сигурност ще трябва линейка, за да му оказва първа помощ - сърцето му няма да издържи на тази гледка  Joy

# 2 053
Е не разбрах за какво пак се разрева? Каква кайма? Или грешно съм чула.

Най - вероятно и е замирисало на свинско от каймата , а тя такова не яде .
В техните месарници като не продават свинско смрадта е страшна.Цвили и вие шумно нарочно.

И на мен ми е много изкуствена! Не, че защитавам шефа, ама и нейното е игри и театри!

# 2 054
Дали не е възможно да си тръгне повече от един? Така ми се ще като гледам. smile3513

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 21:29 от daniela19

Общи условия

Активация на акаунт