Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 092
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Тони се тутка като някоя баба. Какво търсят, че пропуснах?

Мозък. Уви, нищо не намериха.
Тц, лошо. Такава хубава работа щеше да им свърши, ако го бяха намерили.

# 2 146
  • София
Изправиха двама мухльовци един срещу друг. Трябваше някоя по-женска мисия да им измислят на тези двамата, че може да вземе да им прилошее
Можеха да шият гоблени,например.

Ааааа не. Ще вземат да се боднат с иглата и са до там  Naughty Като нищо ще обърнат очите при вида на кръв. Нещо не толкова рисково трябва да е. Нещо с танци и бални рокли примерно  Rolling Eyes

# 2 147
Сценарист на мисиите е жена. Simple Smile

# 2 148
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Смятай с тая скорост Тони кога щеше да го завърши.  Joy
Един епизод преди финала на Дързост и красота.
Joy Joy Joy

# 2 149
Изправиха двама мухльовци един срещу друг. Трябваше някоя по-женска мисия да им измислят на тези двамата, че може да вземе да им прилошее

Ааааа не. Ще вземат да се боднат с иглата и са до там  Naughty Като нищо ще обърнат очите при вида на кръв. Нещо не толкова рисково трябва да е. Нещо с танци и бални рокли примерно  Rolling Eyes
Ами ако стъпят накриво?Ко прайм?

# 2 150
Антончо по-добре да вземе да си излезне самичък. Не че досега не се изложи достатъчно, но все пак.

# 2 151
  • София
Антон му била мечтата да влезе в брадъра. И какво като влезе, нищо не може да направи, във всичко се излага и дъни.
Аз пък знам,че отдавна му предлагали,но той години наред отказвал.Прав е бил преди.
Той самия го каза, пък как е наистина , никой не знае.

# 2 152
  • София

Ами ако стъпят накриво?Ко прайм?

Ами не го бях поглеждала от този ъгъл. Права си. Тези двамата само за жури трябва да ги викат, за да не вземат да се наранят с нещо, че после само ще ги мисля миличките

# 2 153
Чета сега, че Енджито ходи всеки ден на масаж, не знам дали и сега е така, но в ежедневеито е било, продължава фризьор да се грижи за нея. Имала и човек,който само с мръсните и дрехи се занимава...брях, че princess
Да не й завиждаш? Знам, знам, че ще кажеш не.
Във визитката си във Вип Брадър Касабие е посочила, че е на 28 години.

# 2 154
Защо винаги мисиите са им толкова глупави?!

Защото сценаристите са тъпи и творчески импотентни.

Гледа ми се нещо от сорта на това, че столицата на Великобритания е Англия.

# 2 155
Сърчи е пощадена днес... Няма корем

# 2 156
Антон му била мечтата да влезе в брадъра. И какво като влезе, нищо не може да направи, във всичко се излага и дъни.
Аз пък знам,че отдавна му предлагали,но той години наред отказвал.Прав е бил преди.
Той самия го каза, пък как е наистина , никой не знае.
По средата като в досиетата Х. Mr. Green

# 2 157
  • София
На Енджито ще и окапят изкуствените мигли от толкоз рев.

Ужасна е, само квичи и циври. Втриса ме от такива лигли. То и шефа не е цвете де, изрод от класа.

# 2 158
  • Rock & Roll feeling ...
От Ваня имам рецепта за погача, удрям я като нея по сто пъти и я слагам да втасва във фурната. След участието ѝ в Черешката, дойде в темата и си написа рецептите.

В бг-мама ли?
Да.

А Мара каза,че Енджи била на 25 Grinning

# 2 159
  • Испания
От Ваня имам рецепта за погача, удрям я като нея по сто пъти и я слагам да втасва във фурната. След участието ѝ в Черешката, дойде в темата и си написа рецептите.

В бг-мама ли?

Дааааа.

Общи условия

Активация на акаунт