Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 509
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 325
Уф, довечера пак ще гледаме Антон с неговите херкулесови премеждия.
Кастинга явно е направен да обхване всички слоеве на обществото и техните принадлежности - религиозни, етнически и специално за Антон - сексуални.
Само политически липсват и то заради забрана в правилата на ББ.

# 2 326
Тази вечер във VIP Brother едно тежко изпитание ще сломи егото на един мъж! НЕ ни пропускайте, започваме точно в 21:00 часа

https://www.vbox7.com/play:fe749dfeec

Шефа реве като магаре....това е ненормален сезон...
И кво сега,на целият хейт към шеВа искат да ни покажат,че и той е човек...и той може да рИве Disappointed RelievedStuck Out Tongue Winking Eye
Че той рева вече! Показа, че може. За осквернения боб и децата в Африка.. Simple Smile

... И за пармАзана в Италия  Laughing

Според мен не е режисирано. Как ли пък Мара ще се съгласи да ѝ кажат, че е к*рва на повикване, само за да става шоу.

А, то щото преди ББ ниииикога в живота си не го беше чувала. Даже не знае какво е това.  Joy

ПС: Не си падам по конспирациите, нито пък твърдя, че на 100% съм сигурна. Просто допускам някаква такава възможност. Някой беше казал, че влизат по договор като 'актьори' в шоОто. Това, че допускам нещо да не е баш както ми се показва защо пък трябва да ме прави откачена на тема конспирации???  Stop
Ако не е 'мисия', тогава още по-зле за тях (участниците).

# 2 327
На мен ми направи впечатление, че Енджи беше с червило още сутринта, когато ги събраха набързичко за военната мисия.
Толкова пък да  е суетна, че да не може да се покаже без грим  Whistling

# 2 328
  • Пловдив
То всеки епизод по цял епизод гледаме как шефът се кара с някой. Да го изгонят в понеделник, да видим и малко други взаимоотношения.

# 2 329
  • Испания
Аз се чудя как нашите умници си позволяват лукса така да съсипват формата? Когато купуват лиценз за реалити, би трябвало да спазват всички клаузи. ББ без пряко излъчване /или такова за 10-15 минути на седмица/, кошнички с храна, фризьори, масажисти, непрекъснати излизания, всекидневни телефонни разговори /ще каже човек, че е президентът на САЩ/, всякакви глезотии, повече от един куфар багаж... Да не говорим за психическия тормоз, който /ако не се поощрява/ се толерира. Това какво е? Всичко друго само не ББ.

# 2 330
Добре де, защо така храните Маргарита Хранова? Не се заяждам - наистина сериозно питам. Това си е жена със завидна кариера зад гърба си, на години, с изградено име и т.н. Очевидно е достатъчно добре възпитана, земна, кротка и неконфликтна личност. Какво точно се очаква от нея в къщата? Ако влезе в някой скандал с шефа или някой от останалите ще я нахранят, че се прави на голямата работа, ако се превзема, като Петя Буюклиева или парадира непрекъснато с името и феновете си, ще я изкарат, че е някаква залязваща певица лежаща на стара слава, ако пък си мълчи и не се забърква в интриги веднага ще се каже, че е част от обзавеждането в къщата. Наистина сериозно се чудя какво точно трябва да прави тази жена, за да получи адмирации за поведението си вътре  newsm78

# 2 331
Понеже баща ми е голям фен на Маргарита Хранова още от "едно време", като разбра, че влязла във ВП каза само: "И тази ли си загуби акъла?!"
Аз също нямам обяснение какво правят хора като нея в подобен формат.

# 2 332
Понеже баща ми е голям фен на Маргарита Хранова още от "едно време", като разбра, че влязла във ВП каза само: "И тази ли си загуби акъла?!"

Ще си вземе солиден хонорар.. без да си е загубила "акъла".. нищо няма да загуби.. Peace

# 2 333
Че кой я кара Хранова да пада на нивото на готвача и да влиза в конфликт? Прдполага се, че като улегнала жена с име и авторитет, може спокойно и възпитано да каже: "виж какво, П., на мен като жена не ми е приятно по цял ден да размахваш среден път към другите жени, да ги разплакваш и обиждаш. Ти си човек с име, познават те и подобно поведение само ще ти навреди, освен, че е грозно. Нека се уважаваме един друг, само това ще те помоля, защото заприличахме на психиатрия и се излагаме пред зрителите." А тя, докато Антон казваше, че иска само готвачът да му се извини, тя му заяви, докато си ядеше: "стига си развалял атмосферата, не може ли да си живеем добре?". Ако на нея ѝ кажат, че ще умре сама, даже без котки и други простотии, а някой ѝ заяви: "стига си се оплаквала, на нас ни е добре, а ти ще развалиш всичко (защото нейният отговор това значеше), дали ще ѝ е приятно? А онази вечер, докато готвачът нагрубяваше Енджи, на един метър от тях Маргето дремеше на дивана. Камерата специално се насочу към нея, да покажат, че крясъците не ѝ пречат. Скандали не искам аз, гади ми се от тях. Позиция искам, глас да чуя, да разбера, че е там и по нещо друго, освен по потракването на лъжицата.

# 2 334
Някой може ли да ми преразкаже Мария какво говори на Цуньо в клипа, понеже нямам звук? Благодаря!
Че докато е била омъжена за младия Гущеров е пътувала по оста Рим - Париж - Милано, и докато той пие вино в хотела, тя пазарува последни модни колекции маркови дрехи и й ги носят в хотела пакетите.

И после реве, че колежките и си купили апартаменти...

# 2 335
Даре, много добре го каза, дУшко...и аз тъй виждам нещата.

Толкова съм млада аз, само на 28 годинки съм, пък ми се доспа ранХо  smile3507
Заради сопола на дебелото шеВ едва ли си заслужава да чакам брадъра, си мисля...

# 2 336
  • Испания

Толкова съм млада аз, само на 28 годинки съм, пък ми се доспа ранХо  smile3507

Проспа си младините ти. Все едно си в къщата на ББ.

# 2 337
Дългове за плащане.

# 2 338
  • Sofia
Някъде четох че ще вземе 120 хил. Хранова

# 2 339
Офтопик: "Пикочен мехур, тънко черво - това е поезия." "Няма свинска мас - няма холестерол."

Да ти таковам и сценаристите, да ти таковам и сериалите. Пууу!

Общи условия

Активация на акаунт