Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 416
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Тра-ла-ла
Този път Петров в много прав. Сега Мегз се прави на интересна, ама не отказа телефонните разговори

# 2 431
Фетишист - мазохист...Ох, не мога...как му ги ражда главата, като латерна е.Joy

# 2 432
  • София
Това просто е отвратително! ooooh! Аз няма да гледам тая гадост вбъдеще. Петров е ненормален човек и трябва да се лекува.
Той наистина е болен човек!!! Изключително гнусно и отвратително същество!

# 2 433
Леле, тоя плондир сега ще плюе седем часа! И на кухненския плот се качи.

# 2 434
Каква беше драмата с Милев, че не разбрах? Щяха да го оставят да се мъчи под каква форма, че Петров се спусна да го спасява като свали знамето?

# 2 435
Петров как бързо се обърна срещу Миглена. Ще повърна колко е злобен. Ганка веднага се възползва от възможността да го настрои още повече срещу нея. Ужасна интригантка.

# 2 436
  • Испания
+ усмирителна риза за Петров.

# 2 437
Скоро не се бях хилила толкова, колкото на тая мисия. Дани Милев беше гвоздеят на вечерта. А после и рррррешителният Антон, застъпен за голямата кауза.
Не разбрах Петров от кво спаси Дани Милев... ноооооо

Ни моа пойчи!

# 2 438
Този път Петров в много прав. Сега Мегз се прави на интересна, ама не отказа телефонните разговори

Минава ми през акъла, че Мегзчето май се опитва да се прави на солидарна, за да се издига в очите на Тото  Laughing

# 2 439
Каква беше драмата с Милев, че не разбрах? Щяха да го оставят да се мъчи под каква форма, че Петров се спусна да го спасява като свали знамето?

Не, просто щял да се чувства унижен.

В драмата също смятам, че като никога Шевът е прав.
Големи превземки и лиготии от Мегз.

# 2 440
Сашето замърлила г.з вече Joy
Милинката...тя сато мен с кокошките си ляга.

# 2 441
Петров как бързо се обърна срещу Миглена. Ще повърна колко е злобен. Ганка веднага се възползва от възможността да го настрои още повече срещу нея. Ужасна интригантка.

Споко, сабале ще се цАлунат, ще се гушнат и готово! Минало-бешело!

# 2 442
Колко се мъчиха на тази мисия, най-лесното беше на Сашка и пак милата хапна и си легна, уникален търтей. Joy

# 2 443
+ усмирителна риза за Петров.

О, не риза. Да го зашеметят с нещо по-тежко, че ще им надуе главите колко са некадърни и не ги бива за нищо, докато майка му е спасила цял един народ в Ливан.

# 2 444
Колко се мъчиха на тази мисия, най-лесното беше на Сашка и пак милата хапна и си легна, уникален търтей. Joy
Амчи как са измори милата.

Общи условия

Активация на акаунт