Боледуване на децата ни - Тема 55

• 48 423
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
mariq13 чудесно е , че детето се оправя това е най-важното.
Инфлуцид са 6 препарата, ангинхил още 6.
Аз не залагам на АБ в никакъв случай. Споделям, че ако давам 6 препарата бих спряла ШС и Коластрата.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 10:56 от Hope for Two

# 226
Само ангинхил има май 5 хомеопатични вътре, сигурна съм че и Инфлуцида. Ако прочетете на какъв принцип действа хомеопатията сами ще се убедите, че е много грешно. Аз даже съм на мнение, че и с едно единствено може много да се обърка и не знае човек какво може да отключи. Въобще не е безобидна хомеопатията. На Ханеман не му е дошло на акъла да ги смесва. И действат на различни нива обърквайки само организма. А пробиотик и капки за нос наистина не могат да се сравнят с хомеопатия
Моето уредче за измерване на кислорода още е в пощата, днес мисля да го взема

# 227
  • Варна
И аз не виждам връзката между хомеопатията и АБ, в смисъл, че ако не дадеш едното ще дадеш другото. В интерес на истината всички приятелчета на моя син ги лекуват с хомеопатия, ама всички! И то класически хомеопати. Аз съм единствената, която не вярва на хомеопатията и не я прилага. Другите пият гранулки, моят смуче таблетки за гърло или пие Джуниър ангин или пръскам морска вода, т.е. говорим все за лека артилерия. Ами нито по-леко боледуват, нито по-рядко, нито по-бързо оздравяват Rolling Eyes Влачат си кашлиците и хремите с месеци, просто аз лично ефект от тая хомеопатия не виждам, с нея и без нея все тая, направо се чудя защо я дават и каква полза виждат Rolling Eyes Не че аз виждам от смукалките примерно де Twisted Evil Общо взето тези досадни състояния ни болен, ни здрав съм с впечатление, че в крайна сметка искат време, за да преминат. А ако вирусът е агресивен ни хомеопатия, ни смукалки и сиропи предотвратяват усложненията.

# 228
И аз не виждам връзката между хомеопатията и АБ, в смисъл, че ако не дадеш едното ще дадеш другото. В интерес на истината всички приятелчета на моя син ги лекуват с хомеопатия, ама всички! И то класически хомеопати. Аз съм единствената, която не вярва на хомеопатията и не я прилага. Другите пият гранулки, моят смуче таблетки за гърло или пие Джуниър ангин или пръскам морска вода, т.е. говорим все за лека артилерия. Ами нито по-леко боледуват, нито по-рядко, нито по-бързо оздравяват Rolling Eyes Влачат си кашлиците и хремите с месеци, просто аз лично ефект от тая хомеопатия не виждам, с нея и без нея все тая, направо се чудя защо я дават и каква полза виждат Rolling Eyes Не че аз виждам от смукалките примерно де Twisted Evil Общо взето тези досадни състояния ни болен, ни здрав съм с впечатление, че в крайна сметка искат време, за да преминат. А ако вирусът е агресивен ни хомеопатия, ни смукалки и сиропи предотвратяват усложненията.
и аз исках да се лекуваме с хомеопатия, уж минава, след седмица пак болна, моята идея беше да спираме болестта на етап сополи, но не хомеопата каза, че има за чистене лигавицата... И стигнахме до  тежък спазъм, който хомеопата не успя да спре. Общо взето много исках да не я тровя с лекарства, но ми прави впечатление, че хомеопатите са като секта, които не приемат, че понякога не се справят. Държат се толкова нагло с майките колкото и останалите лекари. Гледат ни с отвръщение, че някога сме дръзнали да дадем Панадол на децата си.

# 229
Stefisisi аз пък съм доволна от хомеопатката която ползвахме. Казвам ползвахме защото да не чуе дявало детето вече боледува веднъж годишно. А сополи и гърло минават с лукчета.

Но е имаше години в който боледуваше всеки месец и правеше по няколко спазъма на сезон. Харесах хомеопата именно за това, че изписа лекарство и схема. Както и лекарство в случай на пристъп и ми каза , че ако видя че не се овладява с него минавам на стандартното лечение и после отивам пак да обсъдим положението. По скоро ползвахме хомеопатия за да не се стигне до спазъм, а не за да го лекуваме него.
И нито веднъж тази жена /ползва Боарон/, не ми е дала масовите разреждания от аптеките. Винаги дава различни от тях които се приготвят в хомеопатичната аптека в София.

# 230
Stefisisi аз пък съм доволна от хомеопатката която ползвахме. Казвам ползвахме защото да не чуе дявало детето вече боледува веднъж годишно. А сополи и гърло минават с лукчета.

Но е имаше години в който боледуваше всеки месец и правеше по няколко спазъма на сезон. Харесах хомеопата именно за това, че изписа лекарство и схема. Както и лекарство в случай на пристъп и ми каза , че ако видя че не се овладява с него минавам на стандартното лечение и после отивам пак да обсъдим положението. По скоро ползвахме хомеопатия за да не се стигне до спазъм, а не за да го лекуваме него.
И нито веднъж тази жена /ползва Боарон/, не ми е дала масовите разреждания от аптеките. Винаги дава различни от тях които се приготвят в хомеопатичната аптека в София.

Виждам, че си от София, но ако може координати на лично. Нашата хомеопатка беше толкова ортодоксална, че даже със сребърна вода не можеше да пръскам и според нея трябваше да си изкара всички болести наново

# 231
Както има добри и лоши доктори,така има и добри и лоши хомеопати,автомонтьори и тн.Ако  уцелиш добрия,почваш да вярваш в хомеопатията,ако уцелиш лошия-няма шанс да повярваш.

# 232
  • СОФИЯ
Здравейте ,имам въпрос.антиботик с вода от чешмата или с преварена вода се приготвя?извинявам се за глупавия въпрос,но помня ,че когато беше по - малка съм преварявала водата.благодаря.

# 233
  • София
Преварена и охладена. Би трябвало в упътването да пише. Но и да не пише, по-добре така си го направи.

# 234
  • СОФИЯ
Преварена и охладена. Би трябвало в упътването да пише. Но и да не пише, по-добре така си го направи.
благодаря ,в листовката не е уточнено ,пише само вода.

# 235
Чак такова престараване си мисля, че няма нужда.
Аз слагам от кана с филтър принципно. По-важното е правилно да го забъркаш...

# 236
  • София
АБ, които съм давала до сега, всички по упътване се правеха с преварена вода. А кана с филтър нямам.

# 237
Аугментина няма указание да се приготвя точно с преварена вода. За другите не знам.

# 238
  • София
Аугментин съм давала. Защо ли имам грешни спомени? Може пък и да съм чела - недочела.

# 239
Не знам. Не пише.
Но е добре да се чете указанието за всеки вид...с това съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт