Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кръвно-газов анализ и за какво се използва?
Какво представлява специфичното изследване CRP и за какво се използва?
Какви са препоръките за лечение на дете със стрептококов фарингит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кръвно-газов анализ и за какво се използва?
-
Какво представлява специфичното изследване CRP и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за лечение на дете със стрептококов фарингит?
-
Какви са препоръките за адаптиране на дете, което започва да посещава детска градина?
-
Какви са препоръките за подобряване на имунната система на детето?
Имам син на 4 години, който тръгна от 15-ти на градина с голям интерес и вълнение. Миналата учебна пропусна - запазихме си мястото, защото имаме малко бебче, пробвах го чак през май, когато изкара за един месец два инфекции. Тогава той се оправи бързо, но за беб бяха тежки. Надявах се от септември да тръгне леко, но ето че още първата седмица след три дни градина, ученикът е болен. А беб е на АБ, защото дробчетата му свиркат 
Записвам се да почерпя някоя добра идея тук

)!
Една седмица на училище и я втасахме - кашля и смърка, включих пулмикорт. А поста на Суийт мемори по-назад все едно аз съм го писала, същата схема е и при нас. Много се надявах след едно здраво лято, без никакви проблеми, и есента да е същата, ама явно съм голям оптимист