Магията на изтока - тема 51

• 43 025
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм от тези, които обичат цялата лудост около Коледа Blush, но чак списъци не правя. Когато децата бяха по-малки правех доста неща, защото те се радваха, помагаха, украсяваха. Сега само няколко, които са се утвърдили в годините като любими - линцери, някой вид маслени сладки, малко меденки и торта. Меденките спрях да украсявам, защото не обичаме нито айсинг, нито фондан. Топкам ги в малко шоколад да не е без хич. Щолен и АКК съм правила по веднъж, но не са нашите сладкиши. Прекалено тежки и сухи са за нас. Ние сме по креместите и сочни десерти.

# 511
Kaкво е АКК и Негърчета?

Ох,Гост,нищо не обещавам.Сега съм в почивка от сериал и доглеждам Хрониките на Шанара,а и не съм гледала новия сезон на онзи с Бел (Стоте) и много му се чудя.Бел жив ли е?
Несериозна работа е това моето.Дори още не съм почнала онзи с Шо.
Ама ми напомни когато почне.

# 512
АКК = Английски Коледен Кекс - маслен кекс с много сушени плодове и ядки. Прави се месец-два преди Коледа и през това време се полива периодично с алкохол.

За негърчетата Рос да каже. Виждала съм нейни в готварския.

# 513
  • BG
Ако ти кажа, няма да ти е интересно Wink обаче в началото ми идеше да му хвърля голям бой, като гледаш ще разбереш, но опитай до месец-два да си му обърнала внимание, защото по мои спомени януари почваха сезоните, дано няма някакви изненади, че Троновете например ги гласят за след век.

аз не знам защо, но линцерови сладки не харесвам, правила съм покрай Коледа едни ванилови кравайчета, те ми харесаха, но щом казвате, че няма нужда от толкова престараване- успокоих се, и без друго ми предстои геройството да се пробвам за домашно сирене, само да купя няколко необходими неща и стартирвам Mr. Green

# 514
Tuon, това е сладкиш от соца. Бабите ми го правеха. Какаов сладкиш с глазура. Много е сочен.

Нещо ми я няма японската муза днес. Не ми се гледа нищо.

# 515
Гост,не е жив,нали?Видя ли са му сметка.Още се съвземам,че изпратиха гаджето на систъра във великите ловни полета.
Имам спомен,че Бел направи големи глупости.
Сори,спамя,знам.Blush

АКК е някаква калорийна бомба с алкохол.

Рос,Негърчета никога не съм яла.

И на мен не ми се гледа японско.Orange е изтеглен и чака.
Харесала съм си Embrace of the Serpent

# 516
Не ви разбирам защо приготвяте сладкиши, след като има толкова много хубави купешки неща - особено по празниците (и често са в готини колекционерски кутии)...Миналата година освен всичките сладки и бонбонки, си поръчахме и чийзкейк от една сладкарница (не че е коледен, просто го обичам) - идеален беше...Другите неща си ги правим, но за сладкото не виждам смисъл...Но аз не съм кулинарка и не ценя чак толкова домашното - както стана ясно от другата тема, в която се шокираха и възмутиха от вкусовите ми предпочитания Rolling Eyes

Сериалът Magic School става ли за гледане? От резюмето не мога да разбера нищо, освен че е драма за фокусник, който дава частни уроци на студенти?! http://asianwiki.com/Magic_School

# 517
Magic School не съм го гледала и нямам намерение. Май е от тези уеб-драми с кратки епизоди по 10-15 мин.

Петя, в къщи купешки сладкиши и торти не се ядат. Просто моите хора не ги харесват. Така че, ако искаме да хапнем някакъв сладкиш трябва да го направя. Не ми пречи, защото обичам да се занимавам.

# 518
  • DE
Аз провокирана от коледната тема миналата година пробвах два вида, но не бях очарована. Изядоха се, но според мен няма смисъл. Ние сме повече по солените неща. Правя само една бисквитена торта която прилича на дънер и е подходяща, но яз я правя целогодишно, защото се изяжда с удоволствие. Обичаме домашни неща с месо, разбирай луканки, сушеници и др....  chef  Crazy Първата година в Германия се търкаляхме от смях как съседите немци ще се качат на тавана и ще ни видят пръта с луканките  bowuu Притеснявахме се да не направят проблем, но се размина  Mr. Green

И да не съм съвсем офтопик ще се похваля, че различавам няколко китайски изрази в тайландския, въпреки  че и аз го гледам с намален звук. Обаче пък обичам да слушам гласовете на актьорите и ми е интересно. С времето се свиква, като на вресливите сцени задължително намалявам звука  Laughing А днес гледах Андрю Цимерн със странните храни в Корея и Тайланд, много ми хареса. Но пак да кажа понякога ядат такива гадисти, че моя мъж, ако живее там ще си умре от глад  Tired

# 519
  • София
Синът ме пита как да си направел кимчи.Викам аз , където от години гледам корейско, пък още не ми се е прияло кимчи, как ти се дояде пък на теб.Чул ,че било полезно, дадох му няколко клипа да гледа и да прави.В Белгия има и корейски ресторанти и магазини.Дъщерята подлъгана от моите приказки за рамен, ходила в корейски ресторант, вика втори път няма да стъпя,изобщо нищо не и харесало.

# 520
Hyun Bin Opens Up About Receiving Offers From Hollywood
Според горната статия Бини е полузил показа за Холивуд,която е отказал.
Както се тресе от скандали кино индустрията  в САЩ съм щастлива,че го е направил,пък и знаем какви тъпи роли получават азиатците.

Според някаква друга статия,която загубих (и не ми се рови в хисторито) се спекулира,че Бини излиза с актрисата Kang So-ra .Нр ми е позната.Гледала съм My Paparotti,но не си я спомням.Изглежда симпатична.

Марио М участва в някакъв костюмен лакорн и всичките му последни снимки са с хавлия на главата.Scream
Само му развалят прическата.
Скрит текст:

# 521
Вкиснало зеле с люта паста и отвратителна миризма.
Не им вярвам на корейците, че кимчито е полезно, освен ако нямат предвид огромното количество витамин С в гочуджанг-а, но той си е направо смърт, нашите люти пасти бледнеят пред него. Имаш чувството, че гориш, дори да опиташ съвсем малко.

Шо, гледам, че drama9.io много са го закъсали с качването на японските сериали. Оказва се, че преводи има, вървят редовно, а няма кой да ги качва в онлайн-сайтовете. Детективите, Сенсей, Анемия, всички си вървят в крачка, дори започнаха преводите и на други сериали, а качено - нищо.
Жалко, така я закъсваш и ти.

Tuon, като споменаваш Сора. Да, симпатична е, благодарение на чичо доктор. До скоро я мислех за натурална, но попаднах на статия за нея...
Няма известна корейка, която да не е минала няколко пъти под ножа. Всичко е пластика и фалш.

# 522
За русалката четох, че е натурална красавица - без корекции, освен това е на 36 Simple Smile
Скрит текст:

# 523
  • София
Вчера във Фейсбук показваха някакво момче, дете актьор,колко бил пораснал, какъв хубав бил станал.Ами не посмях да се обадя,че въпреки,че е малък, е успял да си пипне носа и очите, за да не ме заядат.Защото носовете не се изправят и стесняват с растежа. Joy

# 524
  • MJF
rossonera Hug споко. Аз отдавна съм претръпнала на такива моментни липси на "тези дето качват". Случва се периодично. Важното е че превод има- туй си е добра новина.  Blush така и така много "спортувам"  в момента та приемам спокойно сегашната ситуация . Иначе до сега да съм се  newsm66 Rage   Mr. Green

Тук тайския-мандаринския тема вчера и ме подсетихте не знайно защо за гранична зона на нашия фронт  Simple Smile- лек спам да го зачетем предлагам но пък е в Осака изпълнението а и понеже много се радвам за самата фигуристка.
Альона Леонова-Tune Maari Entriyaan     / 2

Общи условия

Активация на акаунт