С какво ви дразнят свекървите- 87

• 81 185
  • 812
  •   1
Отговори
# 540
При нас това го прави старото свеки (бабата на ММ). Много си я обичам жената, обаче толкова е свикнала някой да подскача покрай нея, че на мен понякога ми идва too much... В града има още двама внуци, дъщеря и зет, обаче все звъни на мене. И аз не знам защо е решила, че ще и угаждам. Аз режа с големия нож, когато не мога да отида и тогава се сеща за другите си внуци. (ММ е извън БГ и явно се очаква да го замествам) и все и е зле на жената, умира горката, а като стигна до тях нищо общо. Често се налага да я карам по доктори, защото няма как да върви пеша дълго и на далеч. Като отиде при доктора - пак умираме, а по пътя припка като младенец. Ама така е, търсят си внимание, особено ако живеят съвсем сами. Важно е да намерите границата кога да се отзовавате и кога да отказвате. Аз като кажа че не мога почва да звъни на другите и се оказват супер незначителни неща. Лошото е, че няма как да знам дали наистина не е сериозни и понякига успява да ме шашне....

# 541
Защо мислите, че си търсят главно внимание? Може просто да ги е страх от смъртта...

# 542
Често се налага да я карам по доктори, защото няма как да върви пеша дълго и на далеч. Като отиде при доктора - пак умираме, а по пътя припка като младенец.
Кое от двете? Припка или не може да ходи?

# 543
Защо мислите, че си търсят главно внимание? Може просто да ги е страх от смъртта...

Има много вярно в това.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 21:29 от K.A.G.

# 544
Аз не мисля, че става дума за търсене на внимание. Не и в нашия случай.
Знам, че моето свеки още от преди си е била такава. Много добра домакиня, готви, чисти, 3 деца е родила и изгледала. За всичко останало се е грижил свекъра. Преди обаче са си живеели заедно постоянно и явно не са и липсвали грижи. Сега, той като е в чужбина през по-голямата част от годината и на нея и е трудно тепърва да почва да се справя.
Не съм се замисляла иначе за страха от смъртта. Но все ми се струва, че ако човек се бои от това, ще си гледа малко повече здравето.

# 545
  • Варна
Но все ми се струва, че ако човек се бои от това, ще си гледа малко повече здравето.
И на мен така ми се струва. Ама май не винаги е баш така...

# 546
  • София
Да, моята е от тях. Аз самата й споделям. Ама не се хвърля да се бърка. Даже и съвети не дава, ако не ги поискаш. Златна ми е тя, да е жива и здрава още много години.

Милена, нямам търпение. Тука последните няколко страници не се е изявявала Simple Smile
Хахахаха, даже  и проследяване има Simple Smile)))))
Не е нужно да се оплакваш, за да стане ясно колко ти е акъла, а и да споделя, че не съм наясно с вътрешно-ведомствените ви закачки - явно има предистории и нагласи.
Стори ми се, че Анонимната е момиче, което би се замислило и върху друга гледна точка.
Връщам се да чета, че има голяяяяяма активност-дано да е интересно Wink))

# 547
Често се налага да я карам по доктори, защото няма как да върви пеша дълго и на далеч. Като отиде при доктора - пак умираме, а по пътя припка като младенец.
Кое от двете? Припка или не може да ходи?

Първото е диагноза, която тя винаги припомня, ако случайно си забравил... А второто е факта, който виждам с очите си...

# 548
  • София

Смъртта е единственото сигурно нещо в живота. И страхът от нея не оправдава тормоза върху другите. И, всъщност, как някой друг може да разреши твоите страхове? Как някой друг може да се погрижи за теб, без ти да положиш усилия за здравето си, за удовлетворението си, за собственото си добро (или щастие)? Изискванията към някой, който да е все наоколо и ти да си центъра на вселената му не е страх от смъртта, а чисто и просто егоистично желание да си обичан и уважаван (в което няма нищо лошо, стига да не е подплатено със заплахи, артистични припадъци и "длъжен си").
И простичко казано - хубаво е всеки да си създава среда от приятели, да си има хоби и да се чувства удовлетворен от живота си, а не да очаква другите да осмислят битието му.

# 549
  • Варна
Съмнявам се, че умствения ти капацитет е достатъчен за да прецениш колко е моя акъл само по това, което пиша.

# 550
Аз правя бързо включване, за да си посипя главата с пепел - наистина. Ако съм изпратила някаква негативна енергия (била съм ядосана на моята свекърва) - дълбоко съжалявам за това.
Не съм обсъждала с мъжът ми нищо. Тя пита и разпитва и се опитва да се вре тук и там, защото иска всичко да е идеално, а то няма как да бъде всичко "идеално" само и единствено по нейните разбирания. За всеки "идеалното" е различно. Просто се извинявам, ако съм й била ядосана за нещо.

# 551
  • София
Скрит текст:

Смъртта е единственото сигурно нещо в живота. И страхът от нея не оправдава тормоза върху другите. И, всъщност, как някой друг може да разреши твоите страхове? Как някой друг може да се погрижи за теб, без ти да положиш усилия за здравето си, за удовлетворението си, за собственото си добро (или щастие)? Изискванията към някой, който да е все наоколо и ти да си центъра на вселената му не е страх от смъртта, а чисто и просто егоистично желание да си обичан и уважаван (в което няма нищо лошо, стига да не е подплатено със заплахи, артистични припадъци и "длъжен си").
И простичко казано - хубаво е всеки да си създава среда от приятели, да си има хоби и да се чувства удовлетворен от живота си, а не да очаква другите да осмислят битието му.

Ох, Молив, то и тая работа, за да я разбереш, акъл се иска, не образование Crossing Arms

# 552
  • София
Аз правя бързо включване, за да си посипя главата с пепел - наистина. Ако съм изпратила някаква негативна енергия (била съм ядосана на моята свекърва) - дълбоко съжалявам за това.
Не съм обсъждала с мъжът ми нищо. Тя пита и разпитва и се опитва да се вре тук и там, защото иска всичко да е идеално, а то няма как да бъде всичко "идеално" само и единствено по нейните разбирания. За всеки "идеалното" е различно. Просто се извинявам, ако съм й била ядосана за нещо.
Е, тя сама си е виновна, че те е избрала, все пак Joy

# 553
  • София

А?
В "изпускането на пара", аз лично, не виждам нищо лошо, дори напротив- можеш и съвет да получиш, и друга гледна точка на научиш...Някак не го свързвам с "изпращане на негативна енергия"

# 554
Скрит текст:

Ох, Молив, то и тая работа, за да я разбереш, акъл се иска, не образование Crossing Arms

За много работи се искат години. На млади години мислиш едно, като остарееш друго.

Общи условия

Активация на акаунт