Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Marisha бързо оздравяване ,Чуби честито прохождане ,да крачи гордо и с усмивка.Аз ви черпя с  торта .Днес моето Мише става на 1.Искам да ви благодаря за всичко ,точно преди една година на този ден започнах да ви пиша

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 15:57 от анита123123

# 271
[img width=481 height=

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 15:57 от анита123123

# 272
  • София
анита123123 Ооо, Ани, честито! Страхотна е! Да ти е здрава и винаги така усмихната!

# 273
Ани, честита рожденничка!:kissing_heart:

# 274
Страхотна е Heart

Сложих противогрипната ваксина, сега дано не се разболее следващите двайсет дни.

# 275
Ани,честита ти рожденичка!Да е жива и здрава и много късмет!Прекрасна е !
Роузи, дано се оправи по бързо,мой съвет   не бързай със сиропите,че някой път ефекта е обратен.Нека му чуят гърдите и тогава иначе каката като ми е била малка  Проспана и действаше най добре.
Лид,дано мине леко:heart:
Кристи, стискам палци!
Един глупав въпрос:Бебоците ви въртят ли се на земята?Този моя е брейкър:)
Лека и приятна вечер:heart:

# 276
Хаха Шо астралният е от същата партия Simple Smile Има една поза седнал на земята с едно изпънато и едно свито краче и като почне да се сурка в кръг, падам да се хиля. Сега последната пък позиция е нещо като не му харесва и ляга на пода на лицева опора. Същия номер го изпълни вчера и днес на плажа и си напълни цялата муцуна с пясък. Ами така е, като се тръшка.

Ани честита ти рожденичка, голяма е сладурана Kissing Heart

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 21:58 от Фиффи

# 277
Моя и той се тръшка от известно време, чак вчера легна на паркета и го олиза Simple Smile , та имам си жива палка за под.....
Лид, все се мислех, че ще се размине операцията, гадна работа....бъди силна.

# 278
Хаха Шо астралният е от същата партия Simple Smile Има една поза седнал на земята с едно изпънато и едно свито краче и като почне да се сурка в кръг, падам да се хиля. Сега последната пък позиция е нещо като не му харесва и ляга на пода на лицева опора. Същия номер го изпълни вчера и днес на плажа и си напълни цялата муцуна с пясък. Ами така е, като се тръшка.

Ани честита ти рожденичка, голяма е сладурана Kissing Heart
Фиффи,жива и здрава да си ,че ме успокой ,че този даже като има проблем със зъбите ,и като почне едно въртене:D

# 279
Ани, честит рожден ден на малката госпожица! Да е жива и здрава и много послушна! Прекрасна е!

Кристи, стискам палци!

Краси, благодаря ти. И аз така си мислех до последно, затова ме свари доста неподготвена...

Лудница, пълна лудница. Побеляха ми косите, изправиха ми се къдриците...ужас. Точно в 19:00 се започна и преди 2 минути успях да го успокоя. Четири часа рев и мрънкане. Нищо не иска да прави - ни седнал, ни легнал, ни на ръце, ни с играчки , ни мляко, ни попара, ни на тераса, ни н-и-щ-о. Това, което видях през деня е, че избива още един зъб... зъб номер 6. До номер 4 нямах никакви проблеми - къде има една приказка "ставаш сутринта и детето се озъбило, сякаш феята на зъбките тайно е минала през нощта", но сега .... за номер 5 и 6 явно е излязла в отпуск... или е в командировка, а за сметка на нея при нас е дошъл злият дух да човърка венците неуморно и дори и да се е показало зъбчето, то той не спира за удоволствие да тормози детето.🤣 Фиффи, феята да не е случайно при вас на плажа??? Искам си яяяя? 🤣

# 280
  • София
Iid JoyJoyJoy

Напълни една чаша мляко и бисквитки в близост до леглото на дребосъка. Hug

Дано да е спокойна на всички!

# 281
  • София
Благодаря, че ме мислите, момичета ... Simple Smile Днес през деня не е имал температура, вечерта вдигна 38,6 и задържа. За всеки случай дадох хексалгин, сега спи спокойно. Аз само се въртя насам-натам и го попипвам .... Ако до 2 - 2 и нещо е така, май ще лягам, ... после обикновено спада... ама знам ли, то шубето е голям страх Sad
Анита, страхотна е малката Heart
Поли, ела кажи какво става, че те мислим Heart
п.с. тези емотикони в новата версия са уникално смотани....

п.п.с. Лид, листа, ммммммммм.... а кестени, аааа, кестени при листата.... Wink

# 282
Дабро утро!
Ние пак не спахме, тия зъби ни побъркаха и нас Sad.
Ама пък да се похваля имаме си ходещи крачетаааа! От няколко седмици крачи, но се пускаше изключително рядко, а сега вече доби смелост и е като безпилотен самолет Simple Smile.Ще раздаваме пити и един скромен прощапулник.
Мариша, как изкарахте ноща?

# 283
Здравейте момичета. По документи сме хоспитализирани в нашата болница,за да може да мине Гера предварителни изследвания. Взеха и като за начало венозна кръв да гледат нещо биохимично-не разбрах точно какво и някъкви ензими. Тогава ще преценяват дали ще минава скенер на глава и ЕЕГ.7 сеанса от рехабилитацията и детето почти няма никакво подобрение,освен малко да се задържи права,ако се опре някъде. Благодарение на вас получих много контакти,но чакаме първичните резултати и кудето и да звъня всички невролози заети. Сега чакаме и побеляваме с моя. Благодаря на всички.

# 284
Поли, аз не мога да помогна с нищо, но стискам палци всичко да е наред:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт