Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 296
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
Франческа си счупи зъб, защото "омеси" питки от триците, които сътвори оня дебил Мышо. Опитаха се да сътворят нещо, защото нямаше какво да ядат, но наистина не ставаше и за животните.

Можеха да не направят нищо от това, защото нищо няма да се получи. Защо не заколят някое животно? Имат зеленчуци, ориз?

djoleva  Peace
+ да върнат брашното да го премели. Ако не той Алек..

# 121
Калоян участва в "София ден и нощ" .  Сега си върнах снощния епизод... Играе Чочо, съквартирант на хакера(на Аглика гаджето) не мога да се сетя за името.

# 122
  • Разпиляна във въображението
Франческа си счупи зъб, защото "омеси" питки от триците, които сътвори оня дебил Мышо. Опитаха се да сътворят нещо, защото нямаше какво да ядат, но наистина не ставаше и за животните.

Можеха да не направят нищо от това, защото нищо няма да се получи. Защо не заколят някое животно? Имат зеленчуци, ориз?

djoleva  Peace
+ да върнат брашното да го премели. Ако не той Алек..

Да, писах това по-горе.

# 123
Дано някой адвокат, гледайки се свърже с Франческа. Ако бях аз щях да ги спукам по съдилищата!  Ще ми платят не един зъб само.

# 124
Стана ми кофти за Франческа...милата.
Този Миш голям простак...айде на дуел и да си ходи!! Мисля си, че ще избере Гечо.
Марина - евала, дошла е да бачка и за миг не се покрива. Харесва ми.
Пак голи дупета вчера. Close

# 125
Да вземат да заколят животно, па да направят едно чеверме, да се разнесе един аромат из фермата и....наказание за Мишо да не бъде нагостен.Какъвто е гладник ще лежи , ще души и ще яде само питки от брашното което си е смлял.

# 126
А! Джоли, прекрасни идеи им даваш, но за жалост вече е заснето...
Иначе си го представих нагледно. Joy

# 127
Алек е жалостив и каза, че с глад няма да го накаже, нищо че заслужава.
А не мислите ли, че Мишо е симулант? Може да се навежда и да кляка, но не и да работи...😏

# 128
Ми да не го наказва, да му занесе десет-двайсе пълнозърнести (целозърнести) питки.
Обаче тая Виолета има перфектно тяло! И страхотен задник, чак на мен ми е хубаво да гледам как се къпе Flushed Само че да не се обръща.... Simple Smile За майка на две деца е просто страхотна в тялото. Споменах, че познавам Марина. Не дотам добре, и съм я виждала за последно преди 10 години и преди корекциите и интервенциите, но тя също имаше невероятно тяло! Сега не знам, не се показва много. Не е от срамежливите, не знам защо не вземе да се изкъпе. Много млади момичета може да сложи в малкия си джоб Simple Smile

# 129
Наистина Виолета има много хубаво тяло, много, и в лице ми харесва горе-долу. Малко е цапната в устата, но не мисля, че е злобна чак, както тук я определят. Гледам, че се разбира с повечето хора, много мило гушна Франческа вчера.

# 130
Аз вече съвсем сериозно се притеснявам на Анитка да не почне да й капе лой от главата. Три седмици вече не е махнала този моп... Не помня дали са я показвали да си мие тялото, но косата определено май не я пипа.
Марина започнах много да я харесвам. Работлива, не се скатава и от най-тежката работа. Само не разбрах защо застана на страната на Диана след като тя се държа по този отвратителен и нагъл начин с нея. Марина и Владо Н. са ми фаворитите до момента.

# 131
А не мислите ли, че Мишо е симулант? Може да се навежда и да кляка, но не и да работи...😏
Мисля, че е симулант.  Mr. Green Миналата година два месеца куцах с разтегнато сухожилие и клякането ми беше невъзможно. Дори когато спрях да куцам, пак чувствах нестабилност при клякане. Има начин да го правиш с изпънат болен крак, но не и както Мишо. Ензим, правилно си забелязала, аз снощи не обърнах внимание по време на епизода. Но Мишо ми е един такъв ленив, че дори когато играха футбол, пак го заподозрях, че симулира. А и как злобно налетя на Алек, след като разбра, че ще ратайства.  Shocked Чак ми се прииска за момент да се върне след дуела, за да видя колко от заканите си ще изпълни.  Mr. Green Аз подозирам, че Мишо е вкаран само като скандалмейкър. Също като Каролев. И двамата нищо не вършат във фермата, само каканижат.
Чудя се, обаче, какъв ще бъде дуелът. newsm78 Не очаквам да е интересно. Голямо пъшкане и охкане ще пада, независимо кой ще е съперникът Мышов.

# 132
 Преди Алек да каже кои ще са ратаите даваха Мишо сигурен, че няма да е той защото имал проблем с крака Joy че той може до финала да куца и все трябва да го съжаляват ли? По принцип почти винаги в риалити предавания, когато дойде някой по-късно от останалите, някак се настройват срещу него, но Мишо наистина си го заслужи, много ще се радвам да отпадне.

# 133
  • Варна
От тук нататък за сливенския плаши путарник само пълнозърнести питки, за останалите... да не се показват като зависими от него... та за тях предлагам я ашуре, а булгур... продуктът хич не се губи, даже много по-арно както му казват дъртите става. Ония там да си саботира, трябва да им е през отделителната система. Stuck Out Tongue

Жалко за зъбчето на Франческа. И аз, и моя мъж сме чупили така зъб. Не е приятно разбира се, но се поправя. Кастанетите и на двама ни са като за олимпийско първенсво по надхапване. Пожелавам същото и на дамата с италиански корени като си излекува зъбчето. Да хапе, да хапе, да хапеееее, да ръфа, да къса, да хапе... Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 10:53 от Spirit Crusher

# 134
  • Другата България
Сигурни ли сте, че имунитетите не са само за ратайство? А и за дуели? Щото ако не е така и според мен Мишо ще избере Иван за съперник. Или Гечо, или Яни - това са моите предположения. И двамата се оплакаха, че имат болежки, а Мишо ще търси най-слабия възможен противник, все пак е контузен.
И друго не ми е ясно - нали уж думата на фермера е закон, кой му дава право на Мишо да не работи? Някакви санкции, наказания, нищо ли не може да се направи? Това е явен бойкот на задължения, Алек ли трябва да реши за наказанието или продукцията? Това да е вечния ратай не е решение според мен, той все таки нищо няма да прави ако реши, ще си яде - както се видя, ще лежи, и ще го отнасят останалите. Но пък от друга страна ако остане и кракът му се оправи може и да започне да върши работа.
И друго ....докога ще ни занимават с прелестите на Виолета и някои нейни части? Stop Само тя ли се къпе там, другите жени не ползват ли душ?

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:13 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт