Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 154
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
От показаното вчера си правя изводи , че работят по цял ден- Гечо, Яни, Станислав, Владо Николов и Ивона покрай него и Марина. Това са. Другите със сто почивки. Валерия съм я виждала само вчера да мачка калта. Честно друго не съм я виждала да прави. Виолета и Дарина готвят, Дарина пере. Анита и Франческа съм ги виждала да тикат слама вместо стени. А Елена уж прави грънци. Това ли са? А какво стана с грънците? Май не показаха...

# 481
Много пъти са показвали Валерия да работи. Но Анита и Елена - не. Божидара не съм я виждала да върши нещо, показват я много рядко. Ивона ни я показват, че стои около Владо Николов, вчера за първи път я видях да кове пирон, явно за първи път, съдейки по начина, по който държеше теслата.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 10:23 от Ензим

# 482
  • Вестерос
Аз за Валерия не се сещам друго, какво е правила?
Да, Божидара съм забравила, ама то е ясно защо Grinning

# 483
  • София
Анита, Елена и Божидара са пълнеж, дано скоро отпаднат. Триото в тревата на раздумка - хайде, Франческа поне бачка, но Анита и Елена точно как не ги е поне малко срам да обсъждат кой се преоблича по няколко пъти, като те пръст о пръст не удрят...😒

Дано скоро бъде жена фермер, за да има женски двубой и тези да си позаминат една по една. Не знам дали мъжете биха направили женски двубой иначе. Евентуално Станислав виждам да прати Ивона.

# 484
А Анита даже си каза че не се вижда като ратай заради работата в обора.

# 485
А Анита даже си каза че не се вижда като ратай заради работата в обора.
А даже и като дуелист не я виждам. Ако има игра с трион няма да може да я завърши. Ясно че не всяка жена може да реже с трион, но след като знаят къде отиват, да потренират малко с това онова.

# 486
  • Другата България
 Simple Smile Кое сега да кажа по-напред? Thinking
Ще почна от игрите - очаквано, за основно силни ръце. Въпреки че Мишо някак странно оздравя за ден, спря да куцука, свалиха му шината, кляка, става....дали не беше симулация това? Не знам де, но такава метаморфоза за ден - странна работа. Но въпреки това игрите са в негова полза. Затова смятам, че може и да победи. Яд ме е на Иван, че не седна да понаучи алманаха, да му беше дал 5 точки и да го отвее Мишо. Сега може и да си ходи.
После - трите моми. От вчера ви питам аджеба какво правят тези девойки, ден след ден се затвърждава мнението ми, че нищо, или почти нищо.. Поне от това, което излъчват. Анита е много бездейна, малко помага в кухнята, конкуренция ѝ прави само Божидара, и тя се върти там, но как другите търпят това просто не разбирам? Божидара изяви някакво желание да измие чайника обаче. Laughing  Явното им клюкарене и обсъждане също много грозна работа, ако не обсъждат Виолета ще е Ивона, седейки и нищоправейки....разочаровах се и аз от Франческа. До вчера ѝ симпатизирах, снощи ме изгуби с това нейно "въртене" на 180 градуса и влизане в група клю-клю. Женска им работа. Simple Smile
Голотиите на дабъл В няма и да ги коментирам Laughing, вече съм сигурна, че може и продуктово позициониране да е това  да ги дават всеки епизод само тях двете по бански, нямам друго обяснение просто. Поне мъжете плакнат очите. Grinning
Не разбрах Станислав защо толкова мрази Ивона, не са давали някакъв конфликт между двамата?
И накрая да кажа за Виолета. Не знам някой може ли да намери кадъра, на който Виолета стои права по време на първия двубой между Яни и Тома, /когато е казала на Яни, че ще му счупи очилата Rolling Eyes, аз това не съм го гледала/. Снощи ги даваха тези кадри като говореха за нея как се била карала вече с почти всеки. Та на този кадър....погледът ѝ е направо.... newsm43, аз два пъти си връщах момента, не мога да го определя точно, не намирам епитет, но е ... Ще съм благодарна, ако някой го намери, но много лошо гледаше тази жена. Що така, не знам, та те още не са се опознали, за да не се харесват толкова.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 20:11 от Merri_An

# 487
  • София
Много ме учуди Франческа снощи като отиде да си говори с Мишо. Мислех, че му има зъб, а тя звучеше доста приятелски настроена. Разочарова ме и с клюкаренето с другите две клявки. Thinking Божидара също го плю в предния епизод, а сега пак само тя разбрала колко е добър и с голямо сърце и щяла да го пази и да се грижи за него...  Rolling Eyes

# 488
Мен също.  И с клюкаренето, и с това че оправда Мишо, че се извинявал след като крещял. Ама то не е веднъж.

# 489
  • Другата България
Не ги подреди Иван игрите както трябва, поне според мен. Мишо е много здрав физически, сега гледах промото, на тая игра с трупите и ринговете така здраво блъска, че....
Все повече мисля, че ще победи Иван.
На промото Каролев плаче, че си тръгва, Мишо замерва Иван с домати, а в неговата половинка гордо изправена седи Божидара, до нея Франческа и Марина, а отзад Каролев. Смятах, че Марина няма да го подкрепи, малко и тя ми фалшивее сякаш вече.

# 490
Марина е опознала нежната душа на Мишо, докато бяха ратаи, затова ще го подкрепи.

# 491
  • София
Цитат
Смятах, че Марина няма да го подкрепи, малко и тя ми фалшивее сякаш вече.
Е тя нали му обеща. Аз също не го очаквах от нея - значи той една седмица лежа и не й помогна с нищо, тя се изгърби от работа, но го подкрепя. От какъв зор?

# 492
  • Бургас
На Станислав какъв му е проблемът с Ивона, че не разбрах? От цялата плеяда останах с впечатление, че искала дъските да са прави, а на него това му е проблем (почесващ се емотикон).
Альона изглеждаше много добре снощи, браво!

# 493
  • Другата България
Цитат
Смятах, че Марина няма да го подкрепи, малко и тя ми фалшивее сякаш вече.
Е тя нали му обеща. Аз също не го очаквах от нея - значи той една седмица лежа и не й помогна с нищо, тя се изгърби от работа, но го подкрепя. От какъв зор?
Да, знам, че му обеща, но въпреки това не мислех, че ще го направи именно защото той с нищо не ѝ помогна при ратайстването. Само заради едното голо обещание ли? Както си остана загадка за мен подкрепата ѝ за Диана миналия път. Фалшива ми е нещо, казах вече, не ми допада.

# 494
  • София
На няколко пъти ги даваха да се джафкат двамата, явно не се разбират нещо, кой знае какво не са ни излъчили.

А Божидара и Мишо според мен имат някаква уговорка отпреди влизането им. Малко след като той влезе като си обещаваха да се направят фермерите звучаха много свойски, все едно и друг път са го обсъждали това. Няма да се учудя грам, знаем го Мишо от първия сезон, че е по схемите...бляк.

Общи условия

Активация на акаунт