Свестните са заети

• 65 542
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 480
Моите изисквания за мъж, като нямах такъв, бяха: Да е честен и открит човек, да може да ме разсмива и да не е семеен (обвързан сериозно). Надявах се и да е някакъв вид музикант или да има нещо общо с музиката. Сигурно ще се сторят минимални на някого, но на мен това ми е най-важно. И наистина срещнах точно такъв Simple Smile

Обаче не съм мислила изобщо за професията му, езиците, които ще владее, домакинските му умения и т.н.

# 481
Бианка, не си мислила за професия и езици, но си искала да е музикант. Еми същото е. Ако се появи кандидат за теб, обаче не свири на заветната китара, ще го подминеш ли? Добре, намерила си музикант, щом е било важно за теб, за мен е важен английския, което не е чудо невиждано в днешно време човек да говори английски. Виж, музикант по-рядко се среща.

Невена, благодаря за медицинските препоръки, аз пия Сиофор, Магнезий също приемам от време на време. Храня се ниско въглехидратно и спортувам. Не съм се изоставила в това отношение, но на ендокринолог не съм ходила отдавна.

# 482
И за какво ти е мъж с английски - да си гледате филми без субтитри?!?  ooooh! ooooh! Да беше казала поне, че имаш желание да излизаш в чужбина, да те разберем..... Peace

За да знам, че ще е релевантен на работа, няма да го изместят лесно младите пушки и ще се ориентира бързо в модерния свят. И щото може да работи за чужбински доходи в България.

# 483
  • Paris, France
Скрит текст:
Не знам, според мен светецът... в огромни кавички, защото очвеидно не е светец, направи много гадно като ги извади тия цитати. Искам само да ви кажа, че в днешно време голяма част от хората живеят с различни психични разстройства. И си функционират нормално, лекуват се, поддържат се. Така, че моля ви се не я изкарвайте едва ли не, че от лудницата е излязла! По правописа и пунктоацията си личи, че не е откачалка и е интелигентно момиче.. така, де - жена. Щом работи, каквото ще да е, значи си е пълноправен член на обществото като всички останали.
bgtatko най-добре ги е казал нещата! Имаше и един друг коментар да смениш обкръженето. Пък авторката веднага контрира - няма да ги сменям, приятели са ми.  Laughing Никой няма да ти опре пистолет в главата да зарязваш приятелите си. Нищо не пречи просто да се опиташ да намериш нов социален кръг, където да можеш да срещнеш човек, щом в сегашния кръг не се случва. Така е най-добре. Чрез приятели на приятели, на приятели  Laughing Но поне някой ще го познава тоя човек и по-отрано ще разбереш свестен ли е какъв е. Ако го виждаш сред хора. Че ако е някакъв от нищото срещнат я по интернет, я в бар или фитнес без допирни точки и общи познати вероятността да попаднеш на неподходящ е много по-голяма според мен. По- голям е рискът, а ти нямаш много време да рискуваш. Тази новата работа е добра възможност ако е в офис и ще имаш нови колеги. Сприятели се с жените там и ще станат лека полека нещата.  Hug Успех.

Никой не твърди, че е излязла от лудницата. Заболяването и не е психическо, макар и в нейния случай да има психически симптоми. Тя трябва да се излекува. Не само за да намери мъж или да може да отслабне. Ще се почувствува много по-сигурна, спокойна, щастлива. Ще намали значително рисковете от рак на белия дроб, матката, и още поне 100 вида, високо кръвно, диабет. Това не е ли важно?

# 484
Моите изисквания за мъж, като нямах такъв, бяха: Да е честен и открит човек, да може да ме разсмива и да не е семеен (обвързан сериозно). Надявах се и да е някакъв вид музикант или да има нещо общо с музиката. Сигурно ще се сторят минимални на някого, но на мен това ми е най-важно. И наистина срещнах точно такъв Simple Smile

Обаче не съм мислила изобщо за професията му, езиците, които ще владее, домакинските му умения и т.н.
Да, това наистина е така. И за мен е много важно да е честен и открит човека, да си съвпадаме с чувство за хумор и да държи на майтап. Да е отговорен и да може да се разчита на него. И да не харчи неразумно. Не съм се замисляла за езици, професии и прочие. Въпреки, че си признавам, много ми се искаше да живее и някъде в центъра  Joy И ми се сбъднаха тези желания. Знае и английски човекът, но то в днешно време много малко хора не знаят, наистина! Особено на нашата възраст (окол 20-те) Израстнали сме с Картуун Нетуърк, различни филми, в училище учехме английски и то щеш не щеш го научаваш.  Вече за 40 годишните не знам, много познати на тази възраст не знаят английски, пък си живеят доста добре да ви кажа. Тогава доколкото знам повече руски език се е учил, не са имали достъп като нас чрез телевизия и прочие още от малки.  Пък ако действително авторката иска английски само за едните филми, може да се прежали и без това си мисля... филми много двойки не сядат да гледат заедно, защото нямат еднакъв вкус.  Wink  Туко виж знаел английски, за да гледа филм без субтитри, ама да нямат еднакъв вкус за филми, тогава какво.  Laughing

Едит: Невена, биполярното разстройство НЕ СЕ лекува. То се контролира, някой път даже не особено успешно, но не можеш да се излекува. Пият се поддържащи хапчета. За останалото съм съгласна и даже ако си пусне едни хормонални изследвания е много възможно повечето проблеми действително да изчезнат.  Peace

# 485
  • Пловдив
Е, физическо ли да е заболяването и?
Психически заболявания са не само тези на "лудите".

# 486
Още някой комплексиран, че не владее английски, да се разпише колко не е важно?   hahaha

Нищо ненормално не виждам в представите на жената, аз не бих тръгнала и с някой неграмотник, който ще ми пише Й-та вместо И и ще ми незнам-ка.

# 487
Още някой комплексиран, че не владее английски, да се разпише колко не е важно?   hahaha

Нищо ненормално не виждам в представите на жената, аз не бих тръгнала и с някой неграмотник, който ще ми пише Й-та вместо И и ще ми незнам-ка.
А, знаеш ли колко е жалко българин да знае английски перфектно, но на български и 3 думи да не може да напише грамотно. По-грозно е според мен. Познавам един такъв, действително е доста интелигентен, но като ми напише 2-3 изречения, пълни с грешки и направо лошо ми става. А, не е да е живял в чужда страна или нещо такова. В България си е роден, учил, в чужбина никога не е ходил за повече от почивка. Е, това не го разбирам вече. Всяка втора дума на английски, някой път и зорлем българи си общуват на английски без да има за какво.  newsm78

# 488
  • Куциндрел
Ние пък гледаме у нас основно ТВ на руски. Simple Smile)))))) Просто Viasat History е с руски дублаж и бг суптитри.
Интересни са ни предаванията, гледаме ги.
Милото знае перфектно руски, а аз поразбирам от тук-там. Но не сме се избирали по езиците, които знаем.
Нито по професиите, нито по пиенето или пушенето... Ако слагахме такива дребнави изисквания още щяхме да дирим любовта из света. Mr. Green

qrye, какво е общото м/у писането на Й в множествено число и гледането на филми на английски?  Joy Joy
Никой не каза, какво би станало, ако знае перфектно френски език, вместо английски?

То па всички станахте от Хай по-Хай, сал на английски и говорите у вас.  Joy Joy Joy

# 489
Аааа, китарата беше бонус! Щях да го взема, и без да е музикален Simple Smile

# 490
Добре де, я си кажете вашите критерии какви са били навремето. Ето, Бианка обича музиката, искала е музикант и ѝ се е случило. Някоя може да е искала кулинар, понеже не обича да готви. Не може да не сте имали някакви специални изисквания освен базисните - добър, честен и прочее.

Ясно е, че тези изисквания са пожелателни. Аз може да искам шофьор, щото не мога да карам, но ако не е шофьор, ще си джиткаме заедно по автобусите и такситата, очевидно.

Какво по-специално сте си представяли за вашите половинки?

# 491
Авторке, сега се сетих за още нещо. Понеже казваш, че за теб е важно човекът да е добър (за мен също и разбирам идеално този ти критерий), можеш да хвърляш по едно око на този сайт: https://timeheroes.org/bg/
Предполагам, че там можеш да срещнеш свестни хора, при това такива с интерес да са полезни, а и вероятно с повечко свободно време (свободни). Можеш да търсиш събития по градове. Изобщо Не твърдя, че хората, които НЕ се вълнуват от подобни мисии не са добри, нека предложението ми не се разбира по този начин. По-скоро допускам, че хората, които биха се занимавали с подобни неща, вероятно не са лоши Simple Smile. А и ти каза, че имаш желание да помагаш в някаква организация за защита на животни, доколкото помня...

Сега видях и въпроса ти за изискванията. Аз исках добър и забавен човек, по възможност да има нещо общо с рисуване. Намерих си го точно такъв (както ти казах - запознахме се в специализиран форум). Това последното изискване, или по-скоро надежда да го намеря такъв, се появи след като преминах през една дълга връзка, която приключи с раздяла, и в която с човека нямахме почти никакви допирни точки откъм интереси. Не е задължително да ги има, но е хубаво, когато е така.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 14:47 от whoowhoo

# 492
И за какво ти е мъж с английски - да си гледате филми без субтитри?!?  ooooh! ooooh! Да беше казала поне, че имаш желание да излизаш в чужбина, да те разберем..... Peace

За да знам, че ще е релевантен на работа, няма да го изместят лесно младите пушки и ще се ориентира бързо в модерния свят. И щото може да работи за чужбински доходи в България.

Ахам, ако не знае, у лЕвоооо! На къде е тръгнал без английски и евентуални чужбински доходи семейство да прави, а?!?

Ако с един английски смяташ, че не могат да те изместят в работата, много се лъжеш.

Ама ти си знаеш, де, имаш право да го искаш с английски. Дано и ти да отговаряш адекватно на неговите изисквания... Peace

# 493
За мен професията винаги е била критерий. Общо взето винаги съм търсела мъж, който да работи с акъл и да мисли абстрактно- не мога с готвач, бачкатор, шофьор. Трябва да мисли на друго ниво, иначе няма да се разберем. С интелекта не съм правила компромис. Иначе щях да имам много кофти брак, да ме мислят за хай, намусена, неприятна и зубрачка. А сега се разбираме и се движим заедно в една посока. Но щях да повяхна, ако някой простак ми насажда комплекси, щото ползвам английски и сложни думички. Но то и тоя тип мъже не ме привличат.

Аз отговарям съвсем адекватно на много високи изисквания, но вече съм заета.

# 494

Ахам, ако не знае, у лЕвоооо! На къде е тръгнал без английски и евентуални чужбински доходи семейство да прави, а?!?

Ако с един английски смяташ, че не могат да те изместят в работата, много се лъжеш.

Ама ти си знаеш, де, имаш право да го искаш с английски. Дано и ти да отговаряш адекватно на неговите изисквания... Peace

Ама, то в днешно време ГОЛ чужд език не стига за чужбински доход. Трябват и други умения и знания Simple Smile Така, че поназнайването на език, пък макар и перфектно, може да не ти помогне да намериш високозаплатена работа. Да, помага, но не е достатъчно

Общи условия

Активация на акаунт