Обаче не съм мислила изобщо за професията му, езиците, които ще владее, домакинските му умения и т.н.

Да беше казала поне, че имаш желание да излизаш в чужбина, да те разберем..... 
Успех. 
И ми се сбъднаха тези желания. Знае и английски човекът, но то в днешно време много малко хора не знаят, наистина! Особено на нашата възраст (окол 20-те) Израстнали сме с Картуун Нетуърк, различни филми, в училище учехме английски и то щеш не щеш го научаваш. Вече за 40 годишните не знам, много познати на тази възраст не знаят английски, пък си живеят доста добре да ви кажа. Тогава доколкото знам повече руски език се е учил, не са имали достъп като нас чрез телевизия и прочие още от малки. Пък ако действително авторката иска английски само за едните филми, може да се прежали и без това си мисля... филми много двойки не сядат да гледат заедно, защото нямат еднакъв вкус.
Туко виж знаел английски, за да гледа филм без субтитри, ама да нямат еднакъв вкус за филми, тогава какво.

)))))) Просто Viasat History е с руски дублаж и бг суптитри.

. А и ти каза, че имаш желание да помагаш в някаква организация за защита на животни, доколкото помня...

Така, че поназнайването на език, пък макар и перфектно, може да не ти помогне да намериш високозаплатена работа. Да, помага, но не е достатъчно Препоръчани теми