Свестните са заети

• 66 566
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 630
Аз не бих издържала да гледам футбол.

# 631
  • София /Абсурдистан
Представи си женски вариант на Пеевски. Във форума прочетох за него, потърсих го да го видя и..... онемях. Би ли, според тебе, жена, която е с неговите габарити, се оженила без проблем в България?
Искра Фидосова. Щастливо омъжена с голямо дете. Няма кАк да дам линк от телефона.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 17:40 от Unknown_lady

# 632
То не е нужно футболът да се гледа по просташкия начин – с една камара смърдящи псуващо-крещящи мъжове. Ние с моят половин си имаме определени мачове от Висшата лига, които следим и ги гледаме двамата. Оп на спалничката, пускаме големия телевизор и си гледаме. Кеф. Почиваме си така, говорим, хилим се. Всичко е до интереси  взаимност.

# 633
Огромна част от щастливите двойки, които познавам не са нито много красиви, нито много хармонични. Или единият е по- или имат и други кусури, но някак си се разбират, приемат и обичат.

# 634
  • Куциндрел
Нещата се постигат като не се фиксираш в идеята, а се отдаваш на момента.

Огромна част от щастливите двойки, които познавам не са нито много красиви, нито много хармонични. Или единият е по- или имат и други кусури, но някак си се разбират, приемат и обичат.
Точно така. Понякога приемането и обичането са по-важни от хармонията.
Иначе до сега да са ме изхвърлили от нас със все плочи.  Laughing

# 635
  • На Марс
То не е нужно футболът да се гледа по просташкия начин – с една камара смърдящи псуващо-крещящи мъжове.

Вие сте естети!

Инак според мен това му е чарът на гледането на футбол, и ходенето по мачове ... пиене, псуване и освобождаване на вредни енергии.

# 636
Има ново, родно и чудно мобилно приложение - баш за запознанства - Like Locator.
Днес ми го демонстрираха - всякакви хора има (показва кой е наблизо в момента) - Та съвсем е улеснена процедурата вече..)))

# 637
Е, аз понякога се прежалвам и ходя с мъжо на мач.Твърди, че се бил оженил за мен, защото съм го била излъгала, че гледам мачове. Kissing Heart

# 638
  • Куциндрел
У нас никой не гледа мачове. Ама това се разбра в последствие, а не при сварката.

# 639
  • Бургас
Представи си женски вариант на Пеевски. Във форума прочетох за него, потърсих го да го видя и..... онемях. Би ли, според тебе, жена, която е с неговите габарити, се оженила без проблем в България?
Искра Фидосова. Щастливо омъжена с голямо дете. Няма кАк да дам линк от телефона.
Само тя си знае  колко е щастливо омъжена, ама айде Laughing

# 640
То не е нужно футболът да се гледа по просташкия начин – с една камара смърдящи псуващо-крещящи мъжове.

Вие сте естети!

Инак според мен това му е чарът на гледането на футбол, и ходенето по мачове ... пиене, псуване и освобождаване на вредни енергии.
За естети не знам, но простаци не сме със сигурност.
И, да, някои хора предпочитат тръпката на масовото избухване. А и в тълпата е по-лесно да си анонимен и да "вадиш" реакции, които иначе хората сдържат, когато стоят с лицето и името си.Simple Smile

# 641

И аз, нито пък какъвто и да било спорт, бездънно скучни са ми. Всъщност изобщо не бих могла да гледам телевизия.
Никога не съм имала гадже, което да харесва футбол, но не ми е било критерий, по който да си избирам, просто и без лист с критерии се оказва, че когато се харесвате с някого взаимно, така или иначе има защо да се харесвате.  
Не знам Мамсита защо я е страх да не налети на простаци, мен например не ме е, защото простаците изобщо никак не си падат по жени като мен, та е изключено да се сдобия с такъв обожател. Или ако се сдобия, то ще е за около минута и половина, максималното време, в което заблуденият осъзнава, че е сбъркал адреса.
А за професиите - не че не бива да се гледат, бива, стига очакванията ти да не са нереални - назад писах за един, който още вярва, че ще хване доцентка с външността на Клаудия Шифър, която да му прави мусака, а в замяна предлага 800 статии и заплата на научен сътрудник ...  Между другото търси си още, та ако някоя има мерак и отговаря на критериите - да пише, ама да е във фертилна възраст, че човекът и деца иска да има все пак, на 60 ще стане тази година.
По-скоро критерият трябва да е дали като гаджето си отвори устата пред приятелите, родителите и колегите ти, ще ти иде да потънеш в земята от срам или ще ти е приятно.

# 642
Да, бе, ще гледам колегите и роднините, а вечер до кого ще съм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 643
  • София
Да, бе, ще гледам колегите и роднините, а вечер до кого ще съм. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак до него и като приключите със секса, вадиш тестето и почвате на вързано, или бъркаш дълбокомислено в носа и скулптурираш............. Joy Joy

# 644
  • Пловдив
Трикът е да излезе от ежедневната си среда и рутина. Даже моя милост, която всъщност мрази да кара ски и е отчайващо лош скиор, ако не беше отишла на ски като добра майка само заради децата, днес нямаше да е омъжена за Уишмастъров. А какъв е трикът за преодоляването на склонността да намираш кусури и да отхвърляш всяка идея, както прави авторката, нямам представа.
В този дух на мисли - аз като съм женена да спра ли да ходя на ски?GrinningGrinningGrinningGrinningGrinningGrinningGrinning

Дайте сега някакви трикове за намиране на свестните, които не са заети от Мамасити Simple Smile.
Даун, че то има ли такива? Joy Моята рецепта е проста - излизане извън зоната на комфорта за да се срещнат повече хора и след това гледане какво прави, независимо какво говори. Като светне червена лампа и беж краченца да бягаме, а ако не светне - супер.

Няма как да е взаимен. Аз не съм стар потребител с нови дрешки.
Като Сирен например. Wink Не виждам нещо чак толкова скандално в нов профил на стар потребител, защото веднага се сещам за поне 4 такива случая. А специално за Мамасита и аз знам, въпреки че нито съм писала, нито съм чела по това време. Просто съм попадала на стари теми и стилът й няма как да го сбъркаш. Това съчетано с моето вродено любопитство за половин час разрешиха загадката, както и в останалите случаи. Така че докато се спазва някакъв добър тон не виждам къде е проблема.
Да, ама Сирен веднага си каза, че е Мамасита, не се е крила. Което е достойно за уважение.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 19:50 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт