Свестните са заети

• 65 542
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 990
Ами като така и така ги сватосваме, а и той ни следи, да вземат да се пробват. Никога не се знае от къде ще излезе щастието (което може да доведе и до драма Simple Smile).

Шегата на страна, но ми стана интересно обсъждането на младежа. Почти си помислих, че всички сме заспивали все до мъже с чара на Клуни, ама истината е различна. Вярно, че когато обичаш някой, той си ти е прекрасен, но малко обективност не е излишна, когато критикуваш друг.

# 991

Това явно започва да става модерно. Публикацията е от Инстаграм и е платена (спонсорирана).
Сетих се за темата, когато видях публикацията, и ето "нося" ви го.

# 992
Виждам, че "мисли" човекът....нещо не му се получава.  Crossing Arms Thinking

# 993
Връзката ли да има дете или приятелката... newsm78 Tired Tired doh doh doh

# 994
Тениската му е готина! Joy

# 995
  • Далече, далече
Валентин Стойков приема учудващо добре писаниците ни по негов адрес. Много достойно от негова страна.

# 996
Хелоуинка, аз нямах предвид, че си отблъскваща. Съвсем не. Мисълта ми беше, че не си изградила привлекателна опаковка за пред непознати. В случая, непознатите сме ние от форума. Ти допусна тези непознати да те издразнят, да те докарат до там, че да си изпуснеш нервите и да мислят, че си не особено приветлив човек. А не бива. От какъв зор ще се връзваш и ще си изпускаш нервите пред непознати? Същото е и с мъжете. Те искат хубава външност, мило и приветливо излъчване, така че да се чувстват готини и в безопасност. (Милите те  Mr. Green)
А нима жените не искат същото?

# 997
  • Далече, далече
Искаме и много повече.

# 998
"Свестен" - с голям сдобрител, (дето работи), весел и готин - да кефи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Голям, голям, колко см трябва да е за да е голям?

# 999
Хелоуинка, аз нямах предвид, че си отблъскваща. Съвсем не. Мисълта ми беше, че не си изградила привлекателна опаковка за пред непознати. В случая, непознатите сме ние от форума. Ти допусна тези непознати да те издразнят, да те докарат до там, че да си изпуснеш нервите и да мислят, че си не особено приветлив човек. А не бива. От какъв зор ще се връзваш и ще си изпускаш нервите пред непознати? Същото е и с мъжете. Те искат хубава външност, мило и приветливо излъчване, така че да се чувстват готини и в безопасност. (Милите те  Mr. Green)
А нима жените не искат същото?
Много жени са твърде емоционални и прекарват съществена част от живота си в преследване на драмата.

# 1 000
  • Далече, далече

Жената, за която си женен, носи ли ти закуската в леглото?

# 1 001
  • Варна

Жената, за която си женен, носи ли ти закуската в леглото?

Ако не, не е достатъчно голям Joy

# 1 002
За протокола само да попитам, ако съседката ми носи пчелен мед, как да го разбирам ?   newsm78

# 1 003
  • Далече, далече
Може да ти е навита. За по-сигурно някой път я помоли да ти направи баница.

# 1 004
Ай ся пък и баница ! Едвам успявам да и откажа, като ме кани в тях да похапна мусака, сега само баница ми трябва ....

Общи условия

Активация на акаунт