Свестните са заети

• 65 774
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 90
В социалните мрежи има много групи по интереси. Също така - блахотворителните организации/клубове (ротари, лайънс и т.н) правят седмични срещи и мероприятия - а там има много мъже..)

# 91
Невенче, ама ти да не помисли че мойто милу доброволно се е променило Wink. То си беше сериозно побутване в правилната посока  #2gunfire. И това относно навиците му разбира се.
    Относно интересите обаче е мисията невъзможна.
Значи към съветите за идеалния мъж трябва да добавим и сходни интереси  Peace

# 92
  • На Марс
Много е трудно на тази възраст да правиш компромиси. Не съм на 20 да мисля, че всичко, което хвърчи, се яде. Сега наистина знам какво искам. Ама не го намирам.

Не е нужно човек да прави компромиси, още повече ако знае какво иска ... просто щом не вървят нещата трябва да промениш нещо в себе си:
- малко фитенс на никой не вреди, пък и по залите се завързват контакти. фитнеса човек не го прави за другите а за себе си, веднъж като се стегнеш ще придобиеш и самочувствие.
- купи си готини парцалки, не е нужно да са младежки. аз лично харесвам за жени desigual но е малко солено.
- като излизаш с приятелки, гледай да си най-хубавата в групата. тъй правеше една кучка която познавах преди години. забиваше все пичове по купоните, а беше нисичка и не много атрактивна - но като няма риба и ракът е риба е казал народът.
- търси хора със сродни интереси. все пак едва ли ще си паснеш с някой който обича да ходи на мач а ти обичаш да бродираш. в мрежата е пълно с групи по интереси.
- най-голям шанс имаш според мен с приятел на приятел/ка. в моето обкръжение доста връзки станах по този начин.

и успех Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 07:38 от punchinello

# 93
  • София
Аааа, с Уишмастър е свършило работа, значи работи методът...

Нямам познати бе. Събирам се с три приятелки, и трите са необвързани като мене. Седим и плюем по мъжете колко са зле, пък ние, видиш ли, сме коя от коя по-по-най... Абе жалка работа...
Ти сама си го казваш - жалка работа. Самонадъхвайте си се колко сте по по най и чакайте мъжете да дойдат да ви паднат на колене. В женски колектив ли работиш? Ако не - излез с колеги-мъже на по бира, не хапят.

Що се отнася до онлайн запознанствата - май все по-трудно става.
Преди години имаше един сайт bgdate, който беше ориентиран към запознанства и между многото плява се намираха и читави екземпляри. Моя колежка така се запозна с поредния си съпруг и отиде в Щатите (той е българин, но взе гражданство), имат и дете. Но този сайт вече го няма.
Лошото е, че има хора, най-вече мъже, с напълно фалшива онлайн самоличност и влезли с единствената цел да се гъбаркат или да треснат нещо (цитат)
Макар да казват, че щом някой е тръгнал да се запознава ви-нет, значи нещо му липсва в реала. Аз не смятам така, някои хора просто нямат възможност и/или време

# 94
От някои коментари излиза, че мъжете трябва да ги променяме, но ние, жените, сме идеални и правим всичко както трябва. Ако някоя жена тръгне във връзка с идеята, че ще променя мъжа, тежко му и горко на него. Confounded

Освен това, не съм сигурна, че на 35+ една жена изведнъж разбира какво точно търси, щом досега не го е знаела. Просто с напредването на възрастта жените стават по-взискателни, а не по-осъзнати. Не смятам, че осъзнаването е свързано с възрастта(освен в пубертета). Много жени осъзнават какво искат и на 25-30, създават семейства и им е добре, докато през това време тези уж осъзнатите тръбят колко знаят какво искат, колко са зрели и как те са умни, защото не са се оставили на 25 някой гаден мъж да ги покори.

Имам една позната, която е около 43 годишна, изглежда много добре, поддържа си фигурата, прическата и маникюрът винаги са на ниво, НО просто е като трън в гащите. Освен, че е изискваща и властна, е и много претенциозна. Все още търси подходящия мъж. Не че не среща мъже, напротив, има връзки, но те не продължават дълго. Така че, понякога жените(и не само те) трябва да се огледат първо в себе си и след това да съдят другите.

Семейното съжителство/бракът е низ от компромиси. Двамата партньори трябва да се съобразяват един с друг, а не неистово да желаят да променят другия. Така или иначе, без да искат, те се променят един друг в името на общото благо, преживявайки ежедневните битовизми и проблеми. Този, който не е склонен на компромиси, често остава сам.

# 95
  • Пловдив
Ако дойде Мамасита, ще обясни как дърт скочубрел като мен няма какво да предложи, щото младостта и свежестта са отминали Grinning

Много е трудно на тази възраст да правиш компромиси. Не съм на 20 да мисля, че всичко, което хвърчи, се яде. Сега наистина знам какво искам. Ама не го намирам.
То това за младостта и свежестта (не за неможенето да предложиш нещо, разбира се) е съвсем вярно - отминават си. Зарежете ги тия мантри, че 40 са новите не знам колко, и имай предвид, че около две трети от жените искрено смятат себе си за по-младолики от възрастта си. Самата истина е, че по-млада жена има много по-добри шансове, вкл. и пред мъж на 40 обикновено (при равни други условия). Късметът ни е в това, че мъжете все пак са равен брой с жените и остават мъже и за нас. Както и в това, че наистина в днешно време хората генерално се женят по-късно и се развеждат повече, та и на 40 има читави свободни, макар и не толкова много. Не-късметът пък за женския пол като цяло според мен е свързан с това, че жените в сравнение с мъжете повече държат на семейство или постоянна връзка. Затова накрая остава някакъв, макар и малък, брой сингъл жени, искащи връзка, за сметка на приблизително същия брой сингъл мъже, неискащи или недържащи на връзка.
Аз по-горе писах какви бяха моите планове на подобна възраст: максималното възможно подобряване на външността - тя съвсем не е единственото за "предлагане", но определено има значение за мъжете, се ла ви, да речем, че мъжът да те хареса външно е необходимо, но не достатъчно условие; и търсене на запознанства навсякъде, вкл. в съответните сайтове.
Не би трябвало обаче да се подхожда към дейностите, където се очакват запознанства, само с това очакване, разумно е самите дейности да са такива, към които имаш интерес. Тук изключвам сайтовете, които съществуват специално с тази цел, разбира се.

# 96
Тя Мамасита хвана влака от Пловдив за София и си намери мъж.

# 97
  • Пловдив
Тя Мамасита прави всичко правилно и мъдро. И се подготвя отрано.

# 98
Външността не е единственото, което се гледа при сериозна връзка. Ако е за нещо мимолетно, да, 20-годишната има повече шансове, а понякога и опит от 40-годишната. Обаче за сериозно обвързване си трябва малко повече от стегнат задник и вирнати цици. Важното е да се напаснат характерите на двамата, да имат сходни вкусове и разбирания. Иначе може да си се луташ години в търсене на "човека".

# 99
  • София
Тя Мамасита хвана влака от Пловдив за София и си намери мъж.
Моя позната си намерила втория мъж с 10 години по-млад в автобус в София. И презрително се изказваше за запознанствата онлайн
Друг е въпросът, че на нейно място точно този мъж не бих избрала, при положение, че тя работеше в банка, с клиенти, и то на пъпа на София.

Не отричам, че Сирената май никога не е признала, че е сбъркала, но в СО това не е особено препоръчително да се признава, защото хищниците с перфектни мъже дебнат.  Mr. Green
Същевременно понякога тя има интересни теории, които ми допадат повече от традиционните женски мантри

# 100
  • Пловдив
Външността не е единственото, както подчертах и аз, но е задължително условие и при сериозна връзка. Всеки мъж би го потвърдил. По тази причина и за сериозна връзка 20-годишната има повече шансове. При равни други условия.

Мисля, че е ясно, но с оглед форумния ми опит все пак да го напиша: "външността има голямо значение" и "само манекенките имат шансове да ги харесат мъжете" НЕ СА синоними.

Цитат на: Cuckoo
Не отричам, че Сирената май никога не е признала, че е сбъркала, но в СО това не е особено препоръчително да се признава, защото хищниците с перфектни мъже дебнат.  Mr. Green
Същевременно понякога тя има интересни теории, които ми допадат повече от традиционните женски мантри
Съгласна съм и с двете подчертани.  Laughing

# 101
Външността е от значение за привличането между двамата, когато все още не се познават добре.
Аз например не бих си хванала гадже, ако ще и най-големия убавец да е, ако е ревнив, женкар или пък слуша музика, която не харесвам. Имам предвид за сериозна връзка и съжителство. Мога да направя компромис с различни неща, вкл. и външността, ако човекът ми допада като характер и разбирания.
То, мойта песен изпята, де, принципно говоря!

# 102
  • Пловдив
Цитат
Аз например не бих си хванала гадже, ако ще и най-големия убавец да е, ако е ревнив, женкар или пък слуша музика, която не харесвам.
Например и аз не бих. Няма противоречие с казаното от мен. Wink

# 103
Сега наистина знам какво искам. Ама не го намирам.

Да де, то тук ти е проблемът. Търсиш готов продукт, без да отчиташ факта, че женените "перфектни" мъже са такива до голяма степен благодарение на жените си. А коя нормална жена ще е инвестирала години труд и усилия, за да ти го подари накрая? Няма такава.
Всички тези "перфектни", но женени мъже около теб, когато са се женили, най-вероятно са били бедни студенти или току-що завършили без много пари и самочувствие. Без жилища и коли, без пари в банката, а под почивка са разбирали нощувка на палатки в гората.
Пораснали са, развивали са се (но с помощта на жената до тях), превърнали са се в това, което търсиш в момента. Ти на какви компромиси си готова и колко усилия си склонна да вложиш, за да се сдобиеш с идеалния за теб мъж?
Наготово, както вече и сама започваш да се досещаш, няма кой да ти го поднесе. Създай си го, имаш време.

# 104
Цитат
Аз например не бих си хванала гадже, ако ще и най-големия убавец да е, ако е ревнив, женкар или пък слуша музика, която не харесвам.
Например и аз не бих. Няма противоречие с казаното от мен. Wink

Аз не споря, просто уточнявам!

Общи условия

Активация на акаунт