Свестните са заети

• 66 772
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 315
Авторке, не съм чела цялата тема, но те съветвам, ако имаш възможност- пресели се на място (по-голям град) с по-голяма концентрация на хора. Смятам, че ще бъде едно ново начало за теб, всякакво отчаяние ще бъде изместено от нови преживявания, нова работна среда (което е една чудесна предпоставка за запознанство), един цял нов живот за теб. Това бих направила аз като краен вариант. Е, разбира се можеш да пробваш с интернет- има толкова социални мрежи, има много групи. Мъжът, когото обичах толкова много преди време се запозна с една дама в рок група във фейса и вече живеят заедно (той има 2 деца, тя не, разведен е, на 40). Интелигентна си и съм сигурна, че ще намериш начин.
Пожелавам ти the tale that wasn`t right те подминава и попаднеш това, което търсиш.

# 316
  • град-държава
Как ще подходиш е лично твое решение. След като не те устройва да не забиваш в конкретни планове и образ, няма проблем. Направи, както си решила и си Ок. Моето мнение е, че така направо можеш да влезеш на някой, който е на твоята вълна и запълва изградения образ. Хубав, свестен, другар, да иска семейство, с професия и бла бла. А аз мисля, че хората в голям % не се събират по предварително зададен план.
Вече написах как се случиха нещата със съпруга ми, а лято и Смокиня едва ли може да е по-ясно и за двете страни, но нещата се развиха по друг начин. Вече имаме и хлапе на 1,5г.

# 317
Наистина ли мъжете вече предупреждават в началото, че не искат връзка?? Това не го знаех,  мислех, че всички лъжат, че искат сериозни връзки и свалят звезди, докато стане работата... изостанала съм доста де.

# 318
План- дотолкова, че и тия със спонтанните срещи едва ли щяха да се задържат дълго с развейпрах без професия. Всеки си има някакви стандарти и едва ли с лекота прави компромис.

# 319
  • София
Наистина ли мъжете вече предупреждават в началото, че не искат връзка?? Това не го знаех,  мислех, че всички лъжат, че искат сериозни връзки и свалят звезди, докато стане работата... изостанала съм доста де.

Ако дотам са докарани нещата- при запознанство да се предупреждават какво ще искат един от друг, положението е не тежко, ами направо безнадеждно!

# 320
  • Paris, France
Халоуинка, и аз мразя барове и ресторанти. Но ти пък не обичаш и да танцуваш. В дискотеки има много млади мъже, които са свободни, доволни, щастливи и красиви. Хора в трудни или тъжни моменти на живота си не ходят на дискотека. В барове са ме заговаряли само лузъри, но това беше много отдавна.

И аз съм склонна да се съглася със зари65. Ако не излизаш освен с 2-3 жени, не ходиш по партита, не танцуваш, не пътуваш, живееш в малко градче, не срещаш интересни хора, няма как да намериш свободен мъж. Зари65, съжителството е вид връзка  Peace. Да, и аз мисля, че имаш доста занижени и, как да кажа, безполови, желания. В смисъл, че това, което искаш да правиш, може да го правиш и с 65г, както писаха други, и с жена.

А защо се срещаш с по-млади? По-стар не те привлича може би. Ясно е, че не можеш да приемеш човек с различен мироглед.

Бианка, свалянето на звезди изисква $£€. Доста е скъпичко да ухажваш 2-3 месеца дама за единия секс

# 321

Ако дотам са докарани нещата- при запознанство да се предупреждават какво ще искат един от друг, положението е не тежко, ами направо безнадеждно!

Аз като разправям, че за новите поколения правилата са съвсем различни...ама не ми вярват. Вече дори не се търси "афера", а само секс, без никакви екстри и хлътване, чисто до клиничност и цинизъм.

И никой да не ми разправя, че това положение е съвсем хубаво и нормално и няма губещи страни- напротив, то бива емоцилнални скръндзи, но в момента положението е трагично, всеки се е свил в черупката, иска да вземе, но да не даде. И как няма после да се чувства жената употребена- айде, може и мъжът, ако все още не се е изучил и е малко романтик...

# 322
  • град-държава
Едни казват - искам семейство, други казват не искам. По същия начин аз съм казвала, че не желая брак и деца.
Всяко нещо търпи развитие, особено що се отнася до взаимоотношенията между хората.

# 323
Едни казват - искам семейство, други казват не искам. По същия начин аз съм казвала, че не желая брак и деца.
Всяко нещо търпи развитие, особено що се отнася до взаимоотношенията между хората.
Ама ти тогава си била на 20 год., кой иска брак и деца на тази възраст. Докато свободна жена на близо 40 едва ли търси неангажиращ секс.

# 324
  • град-държава
Nevena, не е ли прието и жената да желае чисто сексуални взаимоотношения? Защо това право да бъде единствено запазено за мъже?

# 325
  • град-държава

Ама ти тогава си била на 20 год., кой иска брак и деца на тази възраст. Докато свободна жена на близо 40 едва ли търси неангажиращ секс.
Аз брак сключих на 27, а дете родих на 30. До 21год бях получила три предложения за брак.
Не знам, просто ако някой ми влезе директно, не би имал шанс, както и тогава. В момента мога да съдя по отношенията ми с други хора и друг тип връзки, конкретно приятелски. Не товаря хората с плановете и очакванията си, както не обичам и мен да ме товарят с такива. Ако се харесаме с даден човек, започваме да си прекарваме времето, както ни харесва и устройва, а развитието в една или друга посока е неизбежно.
Аз в никакъв случай не съм емоционална скръндза, дори е невъзможно предвид, че съм хиперемоционална изобщо. Не съм и консуматор, но мисля, че строго ангажиращият план ограничава възможностите във всеки случай.

# 326
Nevena, не е ли прието и жената да желае чисто сексуални взаимоотношения? Защо това право да бъде единствено запазено за мъже?

Прието е. Подобно дамско поведение винаги е обект на адмирации от мъжка страна.

# 327
Прието е жената да желае сексуални+ обожаващи + ако може прояви на щедрост. Но ако наистина новото поколение са се отказали и от подаръци, и от обожание и го карат по клиничната пътека- вече нямам какво да кажа, техен избор...

# 328
Да вметна, че изобщо не съм needy. Даже обратното. Режа много рано, даже още на първа среща, даже още на предложението за първа среща, когато видя, че нещата няма как да се получат. С много неща може да се направят компромиси, но това се случва по време на съвместния живот. Не бих могла да направя компромис с интелигентността на мъжа.
А защо си мислиш че ти се полага интилигентен мъж ? С какво смяташ да го впечатлиш ? Къде е твоята интилигентност ? Извинявай , обаче жена на 37 години , да работи в еврофутбол ? WTF ? Не си имала мъж, на който прислужваш , не си гледала деца , имала си цялото време на света да повишаваш своята своята квалификация , да градиш кариера , и накрая .... работим в еврофутбол , който даже вече не е и еврофутбол , и самата ти не знаеш какво точно ще работиш . Дано да не е безработна в бюрото по труда . Ама искам ненам си к'ъв мъж , ама да бил такъв ' да бил онакъв . То така става . 

# 329
  • град-държава
Аз от липса на изброените не мога да се оплача. Не понасям стиснати мъже и не са ми се случвали😆, но не намирам връзката.
А тук колко теми е имало за сериозни взаимоотношения, в които съпругът и китка не носи вкъщи? Делят се наеми, сметки, не дават пари дори за децата си и т.н. Един мъж, ако е стиснат, той ще е такъв и в брак, и в неангажираща връзка. Да не споменаваме какъв голям % от жените осъждат други жени, ако един мъж им прави подаръци и е силно финансово ангажиран спрямо тях.

Общи условия

Активация на акаунт