Свестните са заети

• 65 667
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 330
  • Paris, France
Nevena, не е ли прието и жената да желае чисто сексуални взаимоотношения? Защо това право да бъде единствено запазено за мъже?

Имаме същите права, споко. Прието е, разбира се. Така както е прието да ходим да работим благотворителна работа в свободното си време, но колко от нас го правят? Чрез ескортна агенция или обява можем да си намираме прекрасни чисто сексуални взаимоотношения с мъже. Все пак, не отивам на среща гола, боса, некъпана и пеша, нали? Защо да се изморявам и да си цапам грижливо ексфолираната, епилирана и обилно намазана с лосион Шанел 18 кожа? Да си търкам подметките на обувките? Да налепвам всякакви вируси и бактерии ако, не дай си Боже, презервативът се спука.

В днешно време имаме в aliexpress вибратори на цена 5-10$ с безплатна доставка. Евтино, ползува се в удобството на дома без да се охарчваме за автобусни билети, паркинг и таксита, за лична многократна употреба с нулев риск от полово предаваеми болести и бременности. Без емоционални нужди и битови проблеми. Гарантиран оргазъм ако съществото, което го ползува, е способно на такъв.

Hug

# 331
Внимавай обаче, най-новите модели смарт вибратори може да се хакват...

# 332
  • град-държава
Сигурно съм руса, но не разбирам какво се опита да кажеш?
Да пазарувам от Алито за мен е, като да не си се омазала с Шанел, мадам. 😉

# 333
  • Paris, France

Тотално си се изкривила професионално  hahaha Не знаех, че имало смарт вибратори. А какво правят? Сами нацелват правилната дупка? Или след усещане на ускорен пулс при достигане на плато спират, за да не хабят батерията и долазват обратно до зарядното? Самопочистват се и имат резервоар за използувани презервативи? Ще ме скъсаш  Joy

Вермилион, опитах се да опиша по-евтина, лесна и безопасна алтернатива. Вибратори има и по-други сайтова. Сигурно и в магазини, но не бих отишла да се червя.

# 334
Що пък да се червиш? Като си купуваш презервативи червиш ли се?
Всъщност в сексшоп винаги е забавно.

# 335
Да вметна, че изобщо не съм needy. Даже обратното. Режа много рано, даже още на първа среща, даже още на предложението за първа среща, когато видя, че нещата няма как да се получат. С много неща може да се направят компромиси, но това се случва по време на съвместния живот. Не бих могла да направя компромис с интелигентността на мъжа.
А защо си мислиш че ти се полага интилигентен мъж ? С какво смяташ да го впечатлиш ? Къде е твоята интилигентност ? Извинявай , обаче жена на 37 години , да работи в еврофутбол ? WTF ? Не си имала мъж, на който прислужваш , не си гледала деца , имала си цялото време на света да повишаваш своята своята квалификация , да градиш кариера , и накрая .... работим в еврофутбол , който даже вече не е и еврофутбол , и самата ти не знаеш какво точно ще работиш . Дано да не е безработна в бюрото по труда . Ама искам ненам си к'ъв мъж , ама да бил такъв ' да бил онакъв . То така става . 

Чакам отговора на въпросите ти?
 Popcorn Popcorn Popcorn

# 336
  • град-държава
Ако някога опра до избор на вибратор, струва ми се, че ще справя и без нечии препоръки. Но, както вече стана ясно, мъжът е с предимство, що се отнася до мен. 😉

# 337
При около 3 милиарда мъже на тази планета, защо и е на сама жена да си купува вибратор?!

# 338
  • град-държава
При около 3 милиарда мъже на тази планета, защо и е на сама жена да си купува вибратор?!
Вибраторът не те прави курва? 😂

# 339
А защо пък авторката да не е интелигентна и да не търси интелигентен? Има сума ти и продавачки например с висше.

# 340
Да вметна, че изобщо не съм needy. Даже обратното. Режа много рано, даже още на първа среща, даже още на предложението за първа среща, когато видя, че нещата няма как да се получат. С много неща може да се направят компромиси, но това се случва по време на съвместния живот. Не бих могла да направя компромис с интелигентността на мъжа.
А защо си мислиш че ти се полага интилигентен мъж ? С какво смяташ да го впечатлиш ? Къде е твоята интилигентност ? Извинявай , обаче жена на 37 години , да работи в еврофутбол ? WTF ? Не си имала мъж, на който прислужваш , не си гледала деца , имала си цялото време на света да повишаваш своята своята квалификация , да градиш кариера , и накрая .... работим в еврофутбол , който даже вече не е и еврофутбол , и самата ти не знаеш какво точно ще работиш . Дано да не е безработна в бюрото по труда . Ама искам ненам си к'ъв мъж , ама да бил такъв ' да бил онакъв . То така става . 

Ехааааа... Ето такъв злобар като тебе например не търся.
Кой ти каза, че нямам никаква квалификация, алооооуууу. Работех в Еврофутбол и едновременно с това си отварях лаптопа и пишех текстове за сайтове. На английски. Копирайтър съм демек, ама ти тая дума едва ли я знаеш. Не желая да работя от къщи, а предпочитам да съвместявам две работи на едно. Хем си получавам заплата, хем си получавам хонорар, хем ползвам безплатен офис.
Знам какво ще работя, казах че предпочитам за момента да не казвам. Отваряме другата седмица, не желая да казвам предварително. Шефът явно е бил доста доволен, защото пожела да ме задържи на работа. Даже и нещо да не се получи, аз работа си имам, копирайтингът е сериозна и трудна професия, а аз съм добра в нея.

# 341

Тотално си се изкривила професионално  hahaha Не знаех, че имало смарт вибратори. А какво правят?

Докарват те до оргазъм, а едновременно с това копаят биткойни.

# 342
Вибраторът не те прави курва? 😂
Laughing Laughing Laughing

# 343
  • Paris, France
Що пък да се червиш? Като си купуваш презервативи червиш ли се?
Всъщност в сексшоп винаги е забавно.

Пошегувах се. Не ми е забавно в сексшоп. Не бих влязла в такъв даже, защото вече съм влизала.

Докарват те до оргазъм, а едновременно с това копаят биткойни.

Joy Joy Ти си се докарала до ..... не знам и аз. Биткойни  hahaha hahaha hahaha. Има ли тема за жени на ITта? Да дойда да се посмея, но и да се оплача. Твоят от къщи ли работи, ако не е тайна?

Защото, Соу Лъки, младите ги мързи. Не щат да станат от дивана. Те не се забелязват един друг. Не се щат, доскучава им бързо. Някои, като сина ми, даже не искат да излязат от къщи. Или се къпят, или се мажат с кремове, или нещо чоплят на смартфоните, или свалят филм на компютъра, играят видео игри или чатят с непознати от Тувалу, Папуа Нова Гвинея, Свети Пиер и Микелон итн, итн. Сменят си и си перат дрехите 3 пъти на ден и ги е страх някоя муха или бактерия да не им се качи на ръкава. Ако случайно работят е за сайт, в офис, в сайт. Работят АйТи, копирайтъри на английски и подобни. Затова  Mr. Green

# 344
За тийновете потвърждавам, че ги мързи. Sunglasses Mr. Green
Ама авторката не е тийн. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт