Свестните са заети

• 65 652
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 345

Защото, Соу Лъки, младите ги мързи. Не щат да станат от дивана. Те не се забелязват един друг. Не се щат, доскучава им бързо. Някои, като сина ми, даже не искат да излязат от къщи. Или се къпят, или се мажат с кремове, или нещо чоплят на смартфоните, или свалят филм на компютъра, играят видео игри или чатят с непознати от Тувалу, Папуа Нова Гвинея, Свети Пиер и Микелон итн, итн. Сменят си и си перат дрехите 3 пъти на ден и ги е страх някоя муха или бактерия да не им се качи на ръкава. Ако случайно работят е за сайт, в офис, в сайт. Работят АйТи, копирайтъри на английски и подобни. Затова  Mr. Green
Лоша работа, значи... Rolling Eyes

Тя авторката малко наподобява тийновете, нали работи настолна работа он лайн...
май към вибратор клонят нещата. Grinning

# 346
Е това вече е несериозно... Питам къде да срещна свестни мъже, вие ми предлагате вибратор.

Нямам против темата да взима различни посоки, но това вече е подигравка.

# 347
Защо, я виж омъжените жени колко са в час с вибраторите? Едва ли ти се подиграват, споделят опит просто...  Laughing

# 348
Тръгни по организирани екскурзии с някоя приятелка. Има свободни мъже на тях.

# 349
Е това вече е несериозно... Питам къде да срещна свестни мъже, вие ми предлагате вибратор.

Толкова съвети се дадоха, че започна да буксува...
От теб зависи не от форума. Разшири си кръгозора, общувай с повече хора, излизай с приятели на приятели, ходи на екскурзии, ако трябва влез в групи по интереси във ФБ...усмихвай се повече, и не се прави на важна, мъжете бягат от такива. В разговор с мъж не започвай изречение със "аз не...еди си какво", "аз никога..."
Свестен мъж не знам дали ще срещнеш, но ще срещнеш какъвто ти е късмета.

# 350
Нямам време за екскурзии. А за усмихване - останало ми е като професионално изкривяване и се усмихвам даже повече от необходимото. Тъпото е, че ми възприемат усмивката като флирт и ми се лепят всякакви нещастници и ненормалници. А аз просто искам да съм учтива, нищо повече...

# 351
Нямам време за екскурзии. А за усмихване - останало ми е като професионално изкривяване и се усмихвам даже повече от необходимото. Тъпото е, че ми възприемат усмивката като флирт и ми се лепят всякакви нещастници и ненормалници. А аз просто искам да съм учтива, нищо повече...
Добре, още един съвет. Не се изразявай с негативна форма: "нямам време за екскурзии"
казва се, "много бих желала да ходя на екскурзии, за мое съжаление свободното ми време е ограничено"
Всеки има време, за еднодневна екскурзия или отпуска...хайде не се излагай вече, може да не ти се ходи, но това е друг въпрос.
За усмивките, браво. Peace

# 352
Точно, има еднодневни и двудневни екскурзии из страната, из съседните държави...Чак пък толкова да нямаш време...Пускаш си малко отпуск и готово.

# 353
Работя от понеделник до събота, както и да го кажа, фактът си е факт - време за екскурзии нямам. Защо да не наричам нещата с истинските им имена, ами да ги захаросвам? Отпуск не ползвам. Имаме такава договорка, не мога да я променя.

# 354
На кофти хоро си се хванала с тоя еврофутбол. Явно кинтите там са ти жизненоважни.

# 355
  • Бургас
А за усмихване - останало ми е като професионално изкривяване и се усмихвам даже повече от необходимото. Тъпото е, че ми възприемат усмивката като флирт и ми се лепят всякакви нещастници и ненормалници. А аз просто искам да съм учтива, нищо повече...
Ето че имаш чудесно поле за запознанства, въпросът е защо бързаш да окачествиш всички, желаещи комуникация или флирт като нещастници и ненормалници?! Толкова ти е добра преценката от първа дума/поглед...хм, или предубежденията и съпротивите срещу всичко по-разчупено и непасващо на идеалния профил, да бъде автоматично отхвърлено? Отговори си на този въпрос.

# 356
Работя от понеделник до събота, както и да го кажа, фактът си е факт - време за екскурзии нямам. Защо да не наричам нещата с истинските им имена, ами да ги захаросвам? Отпуск не ползвам. Имаме такава договорка, не мога да я променя.

Значи само он лайн ще търсиш. Peace
Ти какво очакваш, той да дойде у вас ли?
Ами размести си малко ангажиментите, няма как иначе.

# 357
Авторке, повечето хора ти дадоха много удачни съвети, надявам се да си им обърнала внимание.
Мантрата "няма свестни мъже" е несъстоятелна.
Има страшно много мъже и то свестни. Отвори се за света, стани по-комуникативна, ползвай социални мрежи, но не само да гледаш картинки. Общувай. В интернет можеш да "срещнеш" хиляди хора без да се налага да "отидеш" при тях. Ако имаш нюх, знаеш какво и кого търсиш, той ще се появи.

С чакане не става.Hands Nail Care

# 358
Да, изключително добра преценка имам. Специално неудачниците и ненормалниците и вие не можете да ги сбъркате. Това са хора с дефицити, които си личат.

Нямам идеал. Не си представям висок, рус, атлетичен милионер. Различни хора ме грабват с различни неща. Това важи и също за приятелките ми. Впечатлявам се от нещо оригинално, което носи човекът като заряд.

Мантрата ми не е "Няма свестни мъже". Има. Попадам на такива, но са женени.

Ок, може би подценявам интернет като фактор. Може би мога да стана малко по-социална във Фейсбук. Чета всички съвети и ще ги препрочитам. Просто... трудно е.

# 359
Ок, може би подценявам интернет като фактор. Може би мога да стана малко по-социална във Фейсбук. Чета всички съвети и ще ги препрочитам. Просто... трудно е.
А така. Малко ряз вкарай. Wink

И не подценявай и изключвай по-малките от теб мъже. Има много свестни мъже и възрастта не е фактор при тях. Защото умният, интелигентен, читав човек (не мъж или жена) си е такъв от ранна възраст.Hands V

Общи условия

Активация на акаунт