Свестните са заети

• 65 633
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 390
Докато обмисляш изискванията си към мъжете, не забравяй, че на първо място трябва да има тръпка, привличане, страст и т.н. Нищо чудно да срещнеш идеалния, според изискванията ти, мъж и просто да не те привлича. Ако опиташ за момент да забравиш за критериите ти и просто да търсиш тръпка, може и да имаш успех. Това имах предвид, когато написах, че често сериозните връзки започват несериозно. След мен и други дами са писали, че именно така са срещнали съпрузите си.

Скрит текст:
Не мога да повярвам, че някой сравнява секса с мъж с използването на вибратор Smiley

# 391

Може тя да му преподава английски, ако той иска да учи и няма какво друго да правят.

Както написа светеца по-горе - ако мине на френски, може да е от полза и за 2-те страни Simple Smile Simple Smile

# 392
  • Далече, далече
Недей така брутално. Преди малко критикува Абсурт, че е много рязка. Grinning

# 393
Защо брутално? Френския е езика на нежността, нищо брутално няма Simple Smile

# 394
  • Далече, далече
Не всички жени си падат по "френския".

# 395
  • Paris, France
Хепи мъмми, с вибратор, не че имам опит, винаги се стигало до оргазъм. С мъж не е така. За много жени е невъзможно да получат и един оргазъм с даден мъж, колкото и общи интереси да имат. Представи си, че срещне прекрасен американски грамотен милиардер, но с него не може да оргазмира. Ко прайм тогава?

Хелоуинка, дадох ти идея за сайтове за езиков обмен. Там е фраш с американци и англичани. Много мои познати си намериха мъже в такива сайтове. При това мъжете дойдоха тук да живеят. Сега слушат прекрасен английски всеки ден докато си пият кафето на брега в Ница или се разхождат из алпийските гори. Говориш езици, можеш да предложиш немски и руски. Езиците, които владееш са търсени за обмен. Не са като лаз, килари или чокве. Без това висиш в нета, иди и се запиши! няма даже нужда да излизаш от офиса или дома. Няма и да се товариш с танци или бойни изкуства. На твое място да съм се записала вече в 10 сайта. Дай обява, че разхождаш и гледаш кучета. Не се обвързваш за постоянно, ще се запознаеш с купища нови хора и ще помогнеш на мил собственик на куче да пътува спокойно в командировки. Дъщеря ми е само на 13г а познава целия квартал и околностите благодарение на кучешката дейност. Може и благотворително да го предложиш. Дъщеря ми гледа и безплатно.

Има международни сайтове по интереси. Аз съм парфюмиста и пишех в бейзноутс и някои други. Много парфюмисти често посещават Париж и сме се срещали. Така срещнах едни от най-интересните си познати от цял свят. Днес трябваше да обядвам с позната от бейзноутс, но съм хремава, с навехнат крак, та отмених. Над половината мъже, но и жени са свободни. Пиша и в сайтове по лингвистика и история, но не сме се срещали. Пълно е с американци и англичани. Избираш англо сайтове, не немски или руски щом държиш на езика.

Как ти се струва и в кои сайтове успя да се запишеш  Mr. Green?

# 396
Мила авторке, дотук прочете, че всички сме единни - трябва да си разчистиш програмата. Как иначе ще срещнеш мъж с това работно време от понеделник до събота ?
Разбирам, че мъжете от Еврофутбола не са твой тип и дори те отвращават. Тогава остават вариантите - екскурзии, Интернет, фитнес и други подобни.

Критериите ти ги разбирам, но с английския и интересното хоби направи компромис. Човек, който практикува интересно хоби, обикновено си има много кандидати за връзки. Човек и без английски или друг чужд език може да е интелигентен. 

Според мен е достатъчно да е ингелигентен, с добро сърце, да те привлича и да има собствени доходи.

Написаха ти го - не си на 20 години, че да филтрираш кандидатите по това кой колко интересно хоби има. С най-добри чувства го пиша това.

# 397
Имах предвид да има някакви други интереси, освен да се налива с бира. Познавам много такива, които се събират по мъжки, седят до по нощите и пият бира. Само това правят. Дали ще катери осмохилядници, или ще събира гербови марки, все ми е тая. Но искам да има интереси. Познавам смачкани, празни хора, които нямат какво друго да правят, освен да пият. Не искам такъв. Нямам против пийването, но не това да ти е хобито.

# 398
  • София
АbsurT, прави впечатление, че си доста рязка, предимно към момичетата. Повечето не са го заслужили. Може би мислиш че така ще ги разбудиш и ще се вземат в ръце? Тоя принцип не работи винаги.
Не е добре също да се дават мнения по въпроси, които са далече от собствената сфера на знания. Катерене по 8-хилядниците отдавна няма, освен може би малко на К-2. И там, като навсякъде става дума за едни пари Simple Smile Истинските катерачи не ходят на 8-хилядници. Извинявам се за офф-топик-а.

Разбира се, че към момичетата съм рязка- за тях се притеснявам- мъжете ще се оправят, защото нито могат да забременеят, нито им цъка часовника.

Тази жена на 37, не е никаква девойка и ако продължава да е толкова инфантилна, ще си премине от все още млада жена към дърта мома с безумни претенции.
И ще си отглежда котки, които да учи на английски, което е жалко и никоя жена не го заслужава.

Колкото до катеренето- вярвам, че си права и не съм в течение на нещата- за мен това е безумно хоби на хора, които не са способни да имат нормална комуникация с хората, затова си крепят самочувствието, представяйки се, че не просто изкачват един връх, а го покоряват.
Но, дадох примера за друго, вярвам че разбра. Peace

# 399
Hellowenka, аз говоря 4 езика, имам разностранни интереси в областта на киното, музика, литературата, фотографията и живописта. Формално се класирам по твоите критерии. Можеш да ме срещнеш на места като концерти, изложби, филмови премиери, представяния на книги.

# 400
  • Paris, France
Критериите ти ги разбирам, но с английския и интересното хоби направи компромис. Човек, който практикува интересно хоби, обикновено си има много кандидати за връзки. Човек и без английски или друг чужд език може да е интелигентен. 

Може да не е способна на такива компромиси. Никога не успях да завържа връзка с мъж, който не е роден и израсъл във френскоговорящо семейство. Не е като да не зная други езици и да не съм живяла в държави с официален английски, испански итн. Не съм съгласна и за интересното хоби. Интересно за кого? На мъжа ми му е много интересно всичко, свързано с авиация, компютри, природа, екскурзии, нови места, гурме ресторанти, музеи. Всичко гореизброено ме отблъсква. На пръсти се броят филмите, които съм изгледала от начало до край. Обичам парфюми, сапуни, козметика, история, езици, лингвистика, танци, купони, готвене, срещи със съседи и приятели и мога да чета книги и да седя по библиотеки по цял ден. Не съм го видяла да прочете една книга. Моите интереси го вбесяват. Обаче!!!! Понеже нямаме общи интереси, нямаме полета за конфликти  Grinning. В компания можем да учавствуваме в разнообразни разговори. Многостранните ни интереси спомагат да се запознаваме поотделно с най-различни хора. Покрай него получих достъп до антилската музика и култура в които съм влюбена. Той пък смогна да влезе в контакти с хора от Източна Европа и Англия и да опознае културите отблизо.

В днешно време, с развит транспорт и интернет, когато не прекарваме много време сами с партньора, общите интереси не са толкова важни. Винаги мога да ида в местната дискотека докато той е на кино с децата или сам. Той може да иде да лети докато аз се мотам по парфюмни къщи. Като се приберем, сме си добре, защото всеки е задоволил културните си потребности. Естествено е нужен толеранс от двете страни.

Нямам нито един познат мъж, който да пие бира  Peace.

# 401
BigCityNights, ти на изложби и концерти сам ли ходиш? Или е възможно и да те срещна под ръка със знойна мадама? Кой ходи сам по такива мероприятия...

Какво се хванахте за този английски... Използвам английски много активно в ежедневието си и искам да мога да обясня на приятеля си дадена ситуация с половин дума, а не с половин ден преводи и асоциации. Отделно не обичам да гледам сериали и филми, озвучени на български, ако искам да гледам нещо с него, трябва английски. Отделно, че намирам за задължително владеенето на английски като част от общата култура на човек. Може да знаеш мандарин, похвално, но трябва да знаеш И английски. С английски можеш да се оправиш буквално по цял свят и да общуваш буквално с всеки човек. С мандарин е по-малко вероятно това да се случи.

# 402
Най-често сам.

# 403
BigCityNights, ти на изложби и концерти сам ли ходиш? Или е възможно и да те срещна под ръка със знойна мадама? Кой ходи сам по такива мероприятия...

Какво се хванахте за този английски... Използвам английски много активно в ежедневието си и искам да мога да обясня на приятеля си дадена ситуация с половин дума, а не с половин ден преводи и асоциации. Отделно не обичам да гледам сериали и филми, озвучени на български, ако искам да гледам нещо с него, трябва английски.

Всъщност ще се изненадаш колко хора ходят точно на такъв тип събития сами. Голяма част от хората на изкуството са интроверти, а често посетителите на изложби/ премиери на книги/ постановки са също творци от някакъв тип. Самата аз -макар да не се чувствам добре в голяма компания с много непознати - съм ходила сама на кино, театър и изложби. Това е нещо, за което нямаш нужда от компания в съпреживяването.

Извинявай, ама ако теб ще те натовари това да обясниш на приятеля си нещо с малко повече думи, понеже не го е разбрал на английски, или пък да гледаш дублирани филми с него, мисля, че ще ти е много, мноооооооооого трудно да намериш подходящ човек. Това са смехории, дреболии, които изобщо не си струват споменаването. Ако беше имала дълга връзка щеше да го знаеш. Ако човек не може да отсее ценното от плявата в характера - дребните особености, които всеки си носи- не е добре. А ти претендираш, че търсиш дълбоките ценности - човекът да е добър, да е умен. С някои неща трябва да направиш компромис.

За пръв път пиша в темата ти и ще си позволя да ти кажа някои неща, които ми правят впечатление като страничен наблюдател на ответните ти реакции към всички съвети (някои от тях доста хапливи, да), които получи. Реагираш негативно. На всичко. Ако се държиш по този начин и с мъжете, няма да ти е леко. Това натоварва и едва ли някой свестен мъж ще си го причини. Имам такава приятелка, познаваме се от доста години, живяли сме заедно. Еми, като я видя днес, после поне един месец не искам да я чувам. Не знам дали си винаги такава, или тук се чувстваш нападана и заемаш отбранителна позиция, но нагитивизмът е (за мен) отрова за една връзка.

Иначе, +1 глас от мен за форуми по интереси. Аз се запознах с моя мъж в такъв форум, а познавам и още доста хора, които се изпожениха така. Там нещата стават плавно, защото фокусът не е свалката, а общият интерес към нещото. И така, между другото, можеш доста впечатления да добиеш за някой, с който дори имате общ интерес Simple Smile.

Не знам в Плевен как е, но в София постонно правят разни събития, които се случват веднъж и не ангажират времето ти ежеседмично. Например - готварски курс на някаква тема, които протича в рамките на деня и завършва с хапване на всичко готвено. Ето ти възможност! Има прожекции на филми с дискусии след тях, работилница за еди какво си и т.н.

Точно на годините на мъжа ми си, в моите очи си съвсем млада и способна да си намериш мъж. Просто го давай малко по-оптимистично!

# 404
Спокойно, няма да те срещне, защото дори и да стигне до такова събитие, тя ще е с приятелка и ще мрънкат взаимно как свестните са заети...дори няма да забележат мъжете около тях.
Буквално се надява, че свестния добряк, ще и падне от небето направо в спалнята.

Моят мъж пие бира, и уиски...с английския е много силен, добър е, но не е майка Тереза...хобито му е свързано с футбол...по твоите стандарти не става за нищо. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт