Свестните са заети

• 65 565
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 435
Ахааа, значи авторката употребява много алкохол и има психически проблеми, но е от изключително значение дали мъжът може да гледа филми без дублаж и субтитри Joy Най-добре първо да погледне себе си и да се опита да си помогне и едва тогава да търси кусури на мъжете... Никой не е цвете, всеки си има кусури, но да имаш абсурдни изисквания към мъжете, докато ти самата и имаш такива проблеми за решаване....

# 436
Simple Smile Надявам се, авторката да не е от тънкообидните, но има нужда от малко "наритване" и някаква по-точна самооценка.
Живота си е неин да решава, ще мрънка как няма мъже или ще прави нещо да си намери такъв, големи са и критериите, но е добре и тя да повдигне нивото малко.
Оставям настрани килограми, възраст, работа, но пак да се прочете и да си помисли дали тя е интересен събеседник, дали има чувство за хумор, на което държи, доста има да се работи за комуникацията.

# 437
Темата трябваше да се наименова :
"Подходящите за мен са заети"
Намирането на подходящ партньор не става по предварително зададени параметри. До усещане е.
И до нагласа , както има толкова много  вече мнения в темата.

# 438
  • София
BigCityNights, ти на изложби и концерти сам ли ходиш? Или е възможно и да те срещна под ръка със знойна мадама? Кой ходи сам по такива мероприятия...

Какво се хванахте за този английски... Използвам английски много активно в ежедневието си и искам да мога да обясня на приятеля си дадена ситуация с половин дума, а не с половин ден преводи и асоциации. Отделно не обичам да гледам сериали и филми, озвучени на български, ако искам да гледам нещо с него, трябва английски. Отделно, че намирам за задължително владеенето на английски като част от общата култура на човек. Може да знаеш мандарин, похвално, но трябва да знаеш И английски. С английски можеш да се оправиш буквално по цял свят и да общуваш буквално с всеки човек. С мандарин е по-малко вероятно това да се случи.

Много си права- в Плевен, ако не говориш английски, не можеш да се оправиш! Mr. Green
А, в една сериозна връзка, че и в семейството, няма нищо по- важно от това, да гледат двамата хамерикански филми без субтитри и озвучаване на родния ти език.

Мен друго ми стана интересно- аз, като владея френски и руски, а английски само ползвам, дали пък съм по- зле от теб с общата култура? newsm78

# 439
  • Куциндрел
Много дребнави изисквания има авторката... не се учудвам, че не може да си намери мъж.
Това с английският ме разби, задължителен бил като част от общата култура. Joy Joy Joy
И кво става, ако някой не го знае перфектно или предпочита да разговаря на родния си език, или не иска да гледа филми на английски? Ша са бесите ли?
Дадохте ли й вече съвети за съобразяване с половинката си, за приемане на чуждите навици и т.н.?
Успех желая на авторката.
Принцовете, принцесите и идеалните са само в приказките.

# 440
  • Далече, далече
Защо всички се заядохте с английския език. Може да я възбуждат мъже, които го говорят.

# 441
  • София
Стига с това преместване в София- утайката от цялата страна се премести там!
Какво ѝ внушаваш- а е стъпила отсам табелата, а в шпалир са я посрещнали ерудирани, интелигентни, добре устроени апартаментно и финансово ергени, влюбени в самото очакване за нейното появяване!? Mr. Green
В София е много по-вероятно да попадне на читав плевенчанин  Joy
Няма да е шпалир, но бройката е доста по-сериозна.
Освен ако не й се ходи до Гела, но й дайте координати на левента

# 442
Абе не знам, ама от един брак без английски и един с английски...ако и двамата са на едно ниво, друго си е. Виждате повече възможности, може да си грабнете куфарите и светът да е отворен за вас, а не единият да си мечтае, а другият да не може да спрегне два глагола. В такъв смисъл ако ще търсиш човек да е с английски, движи се в такива среди.

Absurt, не мога да кажа, че си зле, но със сигурност са ти затворени очите за доста тенденции, практики и течения в най-модерната история. Хубаво е да знаеш и други езици, но смея да твърдя, че в момента английският е ключ към пулса на света. Както латинският през 14 век.

# 443

Нямам нито един познат мъж, който да пие бира  Peace.
Хахах , моят ... Такъв си го взех ... и аз му се чудех, даже в началото не му вярвах, нооо...

# 444
  • Куциндрел
Абе не знам, ама от един брак без английски и един с английски...ако и двамата са на едно ниво, друго си е. Виждате повече възможности, може да си грабнете куфарите и светът да е отворен за вас, а не единият да си мечтае, а другият да не може да спрегне два глагола. В такъв смисъл ако ще търсиш човек да е с английски, движи се в такива среди.
Бе ай ся. Все едно всяка вечер у вас гледате филми на английски без превод.  Joy Joy Joy

# 445
Ами да, всъщност точно такива филми гледаме. И не е до филмите, а както казах- до възможностите в живота. Говоря от личен опит.

# 446
Simple Smile В София и конкуренцията от неомъжени жени е по-голяма в тази възраст, с кариера, прилично изглеждащи, интересни

# 447
Такива критерии (английски, музика , интересни хобита) са оправдани за 20-30 годишни.
На 37 лека полека животът на един човек минава във втората половина. Е, за какви възможности да става въпрос ?

И на мен ми прави впечатление, че авторката казва само "Искам , искам, трябва да може, АЗ гледам филми без субтитри, АЗ искам да мога с половин дума да обясня , АЗ, АЗ , АЗ, ИСКАМ ... "  Твърде егоистично подхожда към желанието си за връзка.
А авторката какво може да даде ? Да отговори на себе си, не на нас.

Светецът не знам дали е злобар или не, но много на място се включи с цитати. Тя не е перфектна и евентуалният й мъж също ще се налага да прави компромиси с нея, но тя не ще да направи компромис за един филм със субтитри ???

# 448
За София позната ми казва, че в офиса им има над 10 неомъжени колежки над 35, като всички имат желание, но не могат да намерят подходящ мъж. И аз се учудих доста. Накрая имало следното развитие: Един мъж от охраната на сградата си харесал едната колежка и й предложил да се срещнат. Тя отказала категорично, как ще се среща с охранител?? Дочула това, друга жена от офиса се присламчила бързичко към охранителя и се загаджила с него веднага. Почти веднага заживели заедно. Та хората не се притесняват и така да действат и няма лошо.

# 449
  • Куциндрел
Ами да, всъщност точно такива филми гледаме. И не е до филмите, а както казах- до възможностите в живота. Говоря от личен опит.
Ох, да. Забравих, че твоят опит е единствен и неповторим, меродавен за всички. За възможностите на живота да не говорим.  Joy Joy Joy
ГолЯми притенциЙ, голямо нЯщу. За първенющина да не говорим, сакън ако филма е със суптитри.

А какво ще стане, ако мъжа знае перфектно френски и предпочита филми на този език?  Joy Joy Joy
Па може и руски, и италянски, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт