Свестните са заети

• 65 652
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 810
Красива ли е приятелката ти? Трябваше с това да започнеш. Ако не е хубавица това обяснява много неща.

# 811
  • София
Ами на днешно време мъжете се женят или създават стабилна връзка след 30, към 35, така че на нейните години може би няма много свободни, а и зависи в какви среди работи. Има места тип женски манастири, където не свестен, ами кьорав мъж няма. Работила съм в Министерство на земеделието - там беше така преди 20 години.
А все пак на работа човек изкарва поне 9 часа и не остава много време за търсене другаде, освен през уикендите.

# 812
Красива ли е приятелката ти? Трябваше с това да започнеш. Ако не е хубавица това обяснява много неща.

Напротив. Красива е. И умна, с хубава и платена работа и собствено жилище, ако това е от значение.

# 813
Относно терзанията на Хелоуинка, справедливостта изисква да се добави, че твърде много от българските мъже са живото въплъщение на следния виц:

Един 60-годишен се оженил за 20-годишна. Попитали го:"Какво ще я правиш толкова по-млада от теб? Тя на 20, ти на 60?" "Ще я ч@кам"- отговорил дядката. "Е, хубаво, тя на 30, ти на 70. Какво ще я правиш?", "Пак ще я ч@кам." "Браво. Ами, тя на 40, ти на 80?" "А, кой ч@ка 40-годишни?"

# 814

Напротив. Красива е. И умна, с хубава и платена работа и собствено жилище, ако това е от значение.

Нещо не ѝ е наред тогава. С този атестат не трябва да е сама за дълго.

# 815
Сега и аз имам 2 38-39 г дружки - чудни красавици (истински), с бизнес , с акъл и тн.
Но сами.
Там обаче и претенциите и изискванията са много високи и са наясно, че нямат много шанс.
Но пък не драматизират много и добре си гледат живота.

# 816
BigCityNights - поредица от дълги неуспешни връзки, оказва се изведнъж сама на 30+ със силно желание за семейство и деца, което може би малко плаши на първо четене.
Иначе тя пробва и с разведен. Много беше свестен, цяла година, че и повече си гукаха заедно и накрая той се върна при жена си "заради децата". 

# 817
BigCityNights - поредица от дълги неуспешни връзки, оказва се изведнъж сама на 30+ със силно желание за семейство и деца, което може би малко плаши на първо четене.
Иначе тя пробва и с разведен. Много беше свестен, цяла година, че и повече си гукаха заедно и накрая той се върна при жена си "заради децата". 

Трябва да я запознаем с моя монтажист, на 35 е и твърдо решен, че иска деца. Но все попада на златотърсачки. Опитах се да му обясня, че сега му е времето да прави секс и за умрелите, ама нещо се е бъгнал.

# 818
  • MI
То и аз имам няколко необвързани приятелки на тази възраст, но мога за всяка да кажа защо -едната си пада още по лоши момчета/депресивни типове и логично не приключва добре връзката накрая. Другата живее с мама, ама наистина като на 15 - звъняла й е например докато вечеряме заедно защо закъснява. Третата пък се е затворила и бяга от нови запознанства. Четвърта и последна, като я запознах с ММ имаше позиви да я удуши след половин час зради постоянно мрънкане, а той е миролюбив човек. Един негов приятел ме молеше само с нея да не го оставям поради същите причини. А иначе са си супер и четирите, много свестни, добре изглеждат, образовани и възпитани, като се замисля и осигурени. Просто тези неща явно пречат много.

БигСитиНайт, точно това е възрастта на която повечето мъже решават че искат семейство и деца, въобще не се е повредил приятелят ти. Grinning

# 819

Зависи от нагласата на Вашата приятелка. Повечето 'вървежни' жени, които минат 30-така трябва да намалят изискванията, тъй като мъжете, с които са свикнали спират да обръщат внимание, защото са се оженили или са се насочили към по-млади кандидатки. Годините не прощават на никого, но жените ги усещат по-тежко и по-рано, а стабилните мъже ми е направило впечатление, че избягват този определен тип жени, защото си задават въпроса защо е сама щом е толкова красива, умна, еманципирана и тн.

# 820
Аз като бях на 35 не излизах от спалнята. Ама може аз да съм сбъркан, не знам.

# 821
Че сега на колко си?
Не мислех, че имаш 30..)))

# 822
# 823
  • MI
Аз като бях на 35 не излизах от спалнята. Ама може аз да съм сбъркан, не знам.
Е, ти и сега не си женен, не се брои.

Има го и този момент, колко пъти съм слушала от мъже теории че щом не е вече омъжена/в сериозна връзка, значи й има нещо - що да се хабя. Виж, като става дума за тях не е така - те нали са мъже, живели са. Rolling Eyes

# 824
Не. Теорията е, че ако си има всичко и въпреки това е сингъл значи нещо не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт