Свестните са заети

• 65 804
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
Какви са коментарите им?

Всъщност няма никакви.  Само малко смях в залата. Пък и той няма много приятели. А бе, някой да не се разпозна Laughing  Така или иначе, като пускаш обява, поемаш известен риск. Но поне, ако завалят тъпотии, в случая затриваш имейл адреса и дотам. Той и без това не е много четлив...

# 856
  • Далече, далече
Каква е тази параноя? Просто си чешем езиците във форума.

# 857
  • Бургас
Каква е тази параноя? Просто си чешем езиците във форума.
Ми, дожаля ми за момата, да не съм я направила ненужно известна. Емаптия, кво да прайш... Laughing

# 858
  • Далече, далече
Тя е бургазлийка, едва ли я знаят по другите градове.
Пък и може да си й направила услуга, някой кандидат може да се отзове на обявата й.

# 859
  • Насред хаоса
Като стана въпрос за обяви, попаднах на това:
"Жена пуска обява:
- Търся си мъж. Моля пушачи, пияници и курвари, да се присъединят към транзитно преминаващите!
Получава отговор:
- Що не си облечеш светлоотразителната жилетка и не спреш в аварийното, за да не пречиш на движението?"
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На авторката ще кажа, че нещата се случват не когато ги преследваш отчаяно и мислиш само в тях, а когато и където най-малко очакваш.

# 860

Смешно ти е на теб, ама ако тая същата пусне тема в бг мама , всички вкупом ще я защитавате , и ще и бяснявате как тя е права , а ние мъжете сме едни цинични животни че не можем да я разберем .
Цитат
Така или иначе, като пускаш обява, поемаш известен риск. Но поне, ако завалят тъпотии, в случая затриваш имейл адреса и дотам. Той и без това не е много четлив...
По-лесно ми е да повярвам, че ще видя наживо истиският дядо Коледа да влиза през комина в нашата къща , отколкото да повярвам , че ще получи нещо различно от простотия на посоченият имейл .
 Да е роден и живял в Бургас . Ако е роден в Ямбол , и си е купил мезонет в центъра на Бургас не става , правилно ли го разбирам .

# 861
  • Далече, далече
Авторката отдавна ни е зарязала.

И аз се сетих един виц:
"Убеден ерген търси грозна, свадлива и смрадлива жена за затвърждаване на убежденията си."

# 862
На мен авторката не ми звучи отчаяно, съвсем ок си е. Съветът да се успокои е като онзи съвет при проблемно забременяване - успокойте се и ще стане. Добронамерено, но не върши работа.

# 863
Какви са коментарите им?

Е, какви да са? Правят списък на желаещите.  Laughing

# 864
  • Далече, далече
В миналото имаше израз, че всички свестни мъже са или женени, или гейове. Вие какво мислите по въпроса?

# 865
Сетих се един, който си търси приятелка - ето го юнака Simple Smile
През 2013 също си е търсил, предполагам, че още е свободен. Да се чудиш такъв талантлив и свестен как още не е прилапан от някоя непушачка, непиеща и не правеща други неща кандидатка. Той пък казва каква да не е, защото като казал каква да е, се оказало, че няма такава Simple Smile

# 866
  • MI

Цитат
Скрит текст:
То и аз имам няколко необвързани приятелки на тази възраст, но мога за всяка да кажа защо -едната си пада още по лоши момчета/депресивни типове и логично не приключва добре връзката накрая. Другата живее с мама, ама наистина като на 15 - звъняла й е например докато вечеряме заедно защо закъснява. Третата пък се е затворила и бяга от нови запознанства. Четвърта и последна, като я запознах с ММ имаше позиви да я удуши след половин час зради постоянно мрънкане, а той е миролюбив човек. Един негов приятел ме молеше само с нея да не го оставям поради същите причини. А иначе са си супер и четирите, много свестни, добре изглеждат, образовани и възпитани, като се замисля и осигурени. Просто тези неща явно пречат много.
Аман от безадресни реклами ! Ми давайте тука телефон/мейл на познатите ви съвършени същества, да пращаме СV-тата. Само с празни приказки във форума няма да стане Simple Smile
Да бе, така става то. Ти като кандидатстваш за нова работа не минаваш ли първо през ЧР, ммм?! Слагаш тук СV и няколко снимки, ние те подлагаме на разпит и преценяваме дали да те придвижим нагоре към кандидатките или хвърляме директно в кощчето кандидатурата. Предварителен подбор му е майката. Sunglasses

# 867
През 2013 също си е търсил, предполагам, че още е свободен. Да се чудиш такъв талантлив и свестен как още не е прилапан от някоя непушачка, непиеща и не правеща други неща кандидатка. Той пък казва каква да не е, защото като казал каква да е, се оказало, че няма такава Simple Smile

Shocked Shocked Shocked Shocked

Нямам време и нерви да го изчета този трактат....ноооо, човекът си има някакви проблеми и съм почти сигурна, че изискват професионална намеса!  Thinking

# 868
  • Далече, далече
Ще умра от смях с този "господин".
Някой може ли да ми каже какво са въображаеми небесни приятели?

# 869
Аууу! Да се чудиш и маеш защо никоя не го иска, като е такъв УбаФФФ? Такива готинки очилца, такава сладка плешивинка, такова нърдовско личиценце и съвсем малко мозъче, да не му тежи на черпната кутийка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт